Aceleden yanlış oldu destek diyecektim....
üstad vix 18 lerde ne idyorsunuz
patlatırmı bugün aşağıları sp
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
10 ho 17.43 lerde ve şu anda üzerinde sanırsam
pür dikkat izlemek lazım,amma benimi işim burda biter
akşam 18.00 kadar takip edebiliyorum artık
internete kardeş el koydu
herkese hayırlı akşamlar
passat
1309 son kale kaldı
verin oğlum verin
passat
Bu oew noktalarını 40 kere vermiyorum bunlar dğişmiyor hep aynı.
1372, 1361, 1313, 1303, 1291, 1261, 124X, 122X.
1313 noktasal borusal kapadı burada.
Şimdi 3 adet düşüş dalgası gördük son tepeden.
1309 son dip. Tepki kısa kalıp 1309 altına bir kere daha sarkarsa 5 dalga onaylanacak.
Aksinde 3 dalgada kalacak.
Yukarıda 3 ilk tepe 1338, 5 de 1340 olabilir.
Yada 1340, 3 dür.
İki değer var dikkat edilecek 1309 aşağıda 5 dalgamı 3 dalgamı düşüşün cevabı.
Yukarıda ise 1 düşüşün dibi 1322. 1322 geçilirse yukarı düşüş bitmiş demek, 1309 aşağı geçilirse düşüş devan edecek demek.
Nihai tepe kanımca gelmemiştir. burada geçen yılkı çalkantıya benzer hareketler göreceğiz.
Ne olmuştu geçen yıl?
1040-1011-1040 dipler olmak üzere,
118X-1129 ve 1340'a hareket gelmişti.
Buradada bu tip bir dip oluşumu 2012 tepesi için alım fırsatı olacaktır.
Kısaca kısa vadede düzeltme orta, uzun vadede yukarı beklentimdir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hafta sonu belirttiğim gibi sıralı üçgenlerden birincisinde endex sıkışıyor, seneryoları daha önce çok defa yazdık, bir daha bu nedenle tekrarına gerek yok, teknik olarak üçgenlerden devam edeceğiz, yeşil okların olduğu kanala çıkamasa dahi, tradeli bir py sıkışma gereği yaşanacak, öle görünüyor, şahsi fikrim ana noktalardan biri 86xxx seviyesi, bu seviyenin üstü long, bu seviyeyi düşerkende bu düşüşe tepki duyarkende, 70325 den buraya gelirkende bir çok kez test etti,....
daha önce global süngerlerde şunlardan bahsetmiştik, ...sayfalarda mevcut,....
70325 dibine uyanmış ve 61 dibini revize etmiştik,....
büyük düşüşe büyük tepkiden bahsetmiştik, şimdi buradayız, 86 geçilmedikçe bu çıkışn adı tepki,
kopuk senaryo vardı, bölgesel proceksiyon gereği dış mihraklar ampula elektrik vermeye çok niyetlilerdi,....bu el altı para demek, borsada alım demekti, altı boş olsa dahi böle idi, demiştikki burası sandığı belli eder, gerçi kör kılıçta farketmiyor, streo chanel, duble procekşın mevcut,....yine kaleciyiz penaltı atılıyor, terse atlayacağımız hemen hemen kesin,...
demokrasi para ediyordu, ne kadar çok demokrasi o kadar çok para demek ti, demokrasiyi yapan düdüğü çalıyordu, demokrasi biraz tuhaf anacak bu haliylede para ettiği kesin, ....
akdenizin hem altı hem üstü aynı anda karışmazdı, .....sıralı bunlar, sırası gelen vuruyorlar, kuyrukta adm çok liste kabarık,....
kıprısıda unutmayın yavru vatanı, daha yavruyken kıyabilirler bunada, grace krizi bu anlamda ele alınmalı idi, ikinci olarak bu sayade imf AB nin kapısını araladıydı, ...
portoya libya esnasında çakıp fonlayacaklardı yaptılar gürültüsüz dedik gürültüsüz oldu ve bu bölümde tek süprizimiz spanaydı, süpri burada bu spana başkası deyil, nasıl süpriz sırası gelmeden olursa,......
mısırda tahrirde kanal ordusu ile halkı buluşturmuştuk, yazdık önceden buluştular, kaddo fatma güldü, 2 ay önceden yazdık bıyık diye, bıyığını yondular, fatma gül dedik, elbisesini bile parçaladılar,...
bu meyanda dov idare ediyordu, ama onunda vix si ensesindeydi, yani enseden kapmıştı vix dovun sp nin, burada celibonun deyimiyle ölü para ya çakıp duruyorlar, ne diye gelişmekte olanlarda bu para canlı çünkü, derken canlanıverir birden, onun için akdeniz tezi gereği idare edcek, burada seçimi kapaması gerekli djinin, aksi yanlış anlaşılır, zaten dabıllar ikisinede para lazım, parayı verenede .....
para disiplin demek, ancak disiplinin şimdi sırası deyil, sırası gelince kulak elbet çekilecek, kime niyet kime kısmet,....
bütün bunlar işte üçgenler yukarı patlatılarak ya long demek yada sıkışma demek, sıkşma üçgenlerde sıkışma,....tarihe kadar, disipline kadar, anacak disiplinin sırası deyil, zaten kendine çeki düzende verdi,....munzamıyla vs.......
dji dedik bu dji ye vix si çok yakın takpte, .....izin vermez diyorum, zaten ölü paraya çakışından ve son yapılan yuırıp faiz artışından belli, şöle yani en flationlu süreç, ancak faizlisinden, para yine ölü olmalı, bir anlamda yedekler sahaya sürülüyor,......para ölü oldukça sorun yok,.....
ancak para ile faiz ilişkisi yinede takip edilmeli, eskaza geriden dxy gelirse,...buna dikkat, gelir demiyorum ama gelirse, zira vix si bastırmadı dji tam olarak,.....nasıl bastırır tepe yenilenirse, ölese tepe tepe,.....annadınıznı tepe tepe.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günlük ve saatlik dji oynaklığı, ensesinde, bantın altına henüz alamadı veya almadı....ancak son yükselişinde banta yaslamıştı oynaklığı,.....onun için ensesinde diyorum, ...saatikte öle , yinde günlük penbe çizgiyi geçmesse sorun olmayacak yalnız geçerse sorun çıkar, geçmez sanırım, ama ölü harektleri takip edilmeli yakından,....
buna yuroda yuva yaptılar çünkü, faiz artırarak,.......şöle demiştik ölü için bir çok kez düşmek için çıkmak zorunda,.....ancak görüldüğü gibi basıyor ölüye, aşağı aşağı basıyor, faize ise yol veriyor, faizi ancak ölü alır çünkü aşağı anacak sırası gelince, çok var daha, ....
ne demiştik celi flation demiştik, falation başladı artık,....china yurıp, turkey şimdi yapamaz seçimden sonra,....elbet tasarruf emilecek ki yenisi verilsin, sırası gelince bu ölü ile çaplı çapsız yapılacak, .......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cümleten iyi geceler,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri