cıkamayan pıyasa düser gercegınden hareketle tepkı ıcın aldıgım uzunlarımı tekrar kısalarıma degıstırdim.. short oldum.![]()
cıkamayan pıyasa düser gercegınden hareketle tepkı ıcın aldıgım uzunlarımı tekrar kısalarıma degıstırdim.. short oldum.![]()
100725 longların stoplossu olabılır.10725 short.altı shortları rahatlatır. 101450 ustü long 101850 üstü saglam long yerı olarak görülüyor.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
benım sıstem zaten SAT ta. öyle olmasına ragmen arasıra sabırsızlıktan gereksız trade yapıyorum.. ehhh ıste bazen sabırsızlıktan gelen kayıp olabılıyor.tabii formasyon gerceklesseydı farklı konusuyor olabılırdım.
![]()
Tam sabır sınanacak yer şu vob.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir" zenginle poker oynanmaz valla
' düşünmeden öğrenenler zayıf, öğrenirken düşünenler tehlikelidir'
Tabii sabrın sonuda selamettir diyelim ne yapalım k.y kaderi bu çuval doldu galiba medet.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
100825 altı kesın kesın BÜYÜK short....![]()
asagı 3. dalga ıle düsüyoruz. yukarı hareketler sadece tepkı olarak kalacaktır dıye düsünüyorum.henüz 3.asagı dalga sonlanmadı.
bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri