shortt
shortt
yukarı hareket
aşşagı hareket
larossian abi ii bayramlar
2013,00
larossian abi sende yaz hadi eskiler toplansın
larossian dayı .... 1700 geçileydi iyiydi ... abi .. bi el atsan ...
2013,00
herkese günaydın larossian abi gel artık![]()
Sn. Larossian dan 1,5 yıldır ses seda yok, bi ses ver patron aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum, selam versen yetecek, yalan yok sistemlerine bakıp kol kestiğimiz oldu dahada zarardan kurtulduk, kazançlı pozlar kapattık, hakkın geçti bize orası kesin.
hayır ben çok komplo teorisyeniyim bilmiyorum bu pala denen şey belki laros patrosun başını falanmı yedi düşünüyorum Allah göstermesin bu paladan herşey beklenir, gördüğüm bi tek seni alt edemedi bu nalet pala.
Aman abi yaşıyorsan bi selam versen yeter dediğim gibi, korkutma bizi, yoksa benim aklıma direk yukardaki gibi şeyler geliyor, selam versen borçlu çıkmazsın ben sistem yorumu grafı falan istemem.
Buralara gelip okuyupda gidiyorsan hakkını helal et abi, yok okuyamıyorsan kocaoğlanı kime miras bıraktın haber etmedin ya teessüf ederim, bu yılbaşı büyük ikramiye çıkıp çok param olunca kocaoğlanı kullanım hakkı alacaktım sizden, şimdi kimden alacaz?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
efsane geri dönmüş..hoşgelmişsiniz larossian üstad..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri