güzel çalışmlar var...tebrikler...seni takip ediyorum larossian hocam...diğer arkadaşlara da selamlar..
sn Larossıan acaba 8 ve 11 indeki grafikleride verebilirmisiniz eğer bu günlerdede doğru yönü gösteriyorsa gerçekten süper demektir
teşekkürler...
Bana göre extra süper çalışmalarınız olmuş sn. larossian, teprik ederimÖzelliklede günlük kararla hareket etmelerini tespitiniz ve bunu burada paylaşmanız, ortaya çıkarmanız çok makbule çekti.
Sn. saraylının verdiği formulü nereden edinebiliriz? bizde baksaydık demeden edemiycem şimdi, ne merak sardı bir bilseniz, ne zamandır yeni bişey kurcalamak için bu kadar heyecanlanmamıştım.
Pazartesi saat 10:00 daki yoklamada ilk gönderiye teşkkür etmek için sabırsızlanmaya başladım bilegenelde topiği takibediyorum ama katılım adına verebileceklerim sınırlı, bir o kadarda basit kalacağı düşüncesiyle topiği takibedenleride düşünerek kirletmek istemediğimden sadece takibediyorum, herkeze başarılı çalışmalar ve bol kazançlar dilerim.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bu iş çalışırsa,pala burayı göçertir...
teşekkürler...
SN Larossion yeni sistemde stop seviyesi nedir acaba .
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Graf.lardan görüleceği gibi 350 -- 400 puanlık stopları patlatıyorlar örnek olarak 19/1ve 20/1 tarihlerinde böyle yapmışlar .Yoksa sistemde stop olmayacakmıdır .O zaman sakat olur gibi ?Gerci sistem mükemmel derecede doğru calışmış. Hayırlısı olsun diyelim .Allah başarılarınızı daim etsin
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
saraylının sistem matrixde olmuyomu..yapabilen varsa bi zahmet..bana metastosck aldırcaksınız..iyice kafayı yerim artık..eniştende isyanlara başlar....hehehe..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri