Sık sık soruyorum üstadım umarım sıkıntı yaratmıyordur ama sistemim olmağından dolayı paylaşımlarınızı takip ediyorum. Ind ne diyor acaba?yön değişti mi? Takip etmem gereken destek direnç nedir?
Teşekkürler
Sık sık soruyorum üstadım umarım sıkıntı yaratmıyordur ama sistemim olmağından dolayı paylaşımlarınızı takip ediyorum. Ind ne diyor acaba?yön değişti mi? Takip etmem gereken destek direnç nedir?
Teşekkürler
indikatöre göre flat bundan sonraki aşağı hareketler beni ilgilendirmez.
aşağı yukarı oynayabilir bir süre ama aşağılara katılmam
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Stop koyduğumda direk o anki fiyattan satış yapıyor.bunu açıklayabilirmisiniz?
Bir de 11,350 üzerinde kaldığı sürece yukarı beklentisi yüksek olmalı?parite 1,32 kırmadı dünkü hareketi hala anlayabilmiş değilim kabus gibiydi benim için![]()
Maliyetimden yüksek o nedenle flatleyemedim . Bakalım bugünkü kaybım ne olacak?
Larossıana abi, 5 dk sisteminizin durumu nedir? ve yön konusunda öngörünüz nedir?
Ordi benim indik daha longa geçmedi,yön konusunda sadece tahmin yukarı yapacaklarını tahmin edebiliyorum(kullandığım indiğe göre flatlama sebebim o zaten).Ama bazen 1000 puan civarnda aşağı yukarı oynuyabiliyorlar gene yapabilir yada yapmayabilirler takip etmek lazım.
Diğer 5 liğim şu anda longda
yukarı hereketi bugünmü yada haftayamı başlatırlar onlara bağlı(sadece tahmin)
Uzun zamandır takip ediyorum hatta 1-2 sözl.denedim 3-4 ay ama ben daha çok hisse takipçisiydim bilanço ve haberleri kağıt bazında takip ederdim fakat endeks 100 balon olunca cesaret edemedim.vob sistemi yükleyebilseydim iyi olurdu ama çalışınca işyerim uygun olmadı site ve yorumlar oldukça güzel buldum teşekkürler laros abi 24 yaşındayım![]()
Hocam nasıl yani aşağı da 80*** ve 75-76 lara gitme ihtimali bile var günlük grafiklerde kesin olmamakla beraber bu durumda şortlarsınız sanırımşahsi fikrim günlükte grafikte düşüş daha da sertleşebilir ama sadece tahminden ibaret
bu arada Alaturkaa arkadaşım Laros hocamızın sözünü dinlemenizi ısrarla öneririm.Size dediğim Saraylı hocamızın yazılarını mutlaka okuyun
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Haklı olabilirsin kaya bende tahmin dedim,zaten sistem shortta daha sadece flatladım.
Yukarı yaparsa kardan vermeyeyim diye bakalım takip edecem.
Şunuda ekleyeyim bu indiğe göre genelde flatlarım
82500 destek yapıp bir yukarı deneme ihtimalinide göz ardı etmemek lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri