Ustad şortum dün akşamdan 73400 den sistemim 15 dk olduğundan günlük işlem yapmıyorum şu gaplardan dolayı , evet sizin günlük sistem olayınız çok daha mantıklı ve güzel ancak bunun için güçlü sermaye lazım ve düşük kaldıraçla yapmak lazım ve en az +2000 puanı yakalayıp ondan sonra günlük trend takibi yapılarak S/L belirleyerek hiç işlem yapmadan trend dönüşünü yakalamak çok daha stressiz ve güvenli ama dediğim gibi malesef sermayem çok çok zayıf![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Larossian Abi,bi arkadasım buralardan yuklu miktarda USD alıp en az 1 yıl tutmak istiyor,en azından secime kadar bana sordu dedim ben USD'den anlamam ama bi taraftanda tl mevduatı cok dusuk..adamın vobla mobla,hisse senedi ile ilgisi yok,varsa yoksa ya mevduat ya dolar..tavsiye eder msiiniz buralardan USD alımını..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
acizane tavsiyem ustadın izniyle tabi ki bende fikrimi söylemek isterim ister dikkate alrısınız ister almassınız USD için 1,4688 s/l ile alabilir yukarı potansiyeli var ancak 1,4718 de öyle bir destek var ki kırılırsa yandı dolar orta vd düşüşü hızlanmaya başlar..TAHVIL daha şanslı görünüyor grafik olarak baktığımda..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Sn a.kaya süper yorum ve grafiklerin var devamlı takip ediyorum uygulamada gecikme var ama onun nedenini açıkladın kapital, orada haklısın zarara tahammülün yok hatalı işlemden çekiniyorsun.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Mesela ben günlükte kapitalın 4/1 shotladım gap yedim stopum 74675 idi haziran vadede dün 4/1 daha shortladım şu anda bayağı kardayım.Yani 2 vadede poz taşıyorum.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
74 üstü 1/4 cort olmama rağmen hala sağlam cort şartları oluşmadığını düşünüorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri