Larossıan abi, daha öncede kapanışlar hakkında konuşmuştuk. Benzerini EFG farklı boyutta yaptı. Adamlar piyasaya kapanıştan sonra bile etki edebiliyorlar. 73100 olan kapanışı 73225 e çektiler. Bende de graf değişti doğal olarak. 73100 olsa idi desteğin altında olacaktı şimdi ise üstünde kaldı. Namısssızz py.
![]()
Yarın verir kararını aşağı yada yukarı.
Değer çok yaklaştı.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Birdaha belirtmek isterim ne kadar fazla hareket o kadar zarar demektir.
ben LONG beyler....
YARIN ACILIS GALIBA YUKARI YONDE OLABILIR..
NE DERSINIZ?
AMA SONRA BIRAZ GEVSER.. YARIN abD DE OBAMANIN ONEMLI BIR KONUSMASI OLACAK GALIBA...
Bundan sonra piyasalar olumsuz haberi seçip fiyatlayacak, 4-5 haftalık süreçte kademeli olarak realisazyonlar gelecek. kontratta 60***ları görmek
sürpriz olmayacaktır. Bu trendin yukarı olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.
yeni zirveler denenecektir.Mayıs ayında düzeltmeler daha etkili olacaktır. Pozisyonumu buna göre aldığım için senaryonun bahsettiğim üzere gerçekleşmesini diliyorum. Buna yanlı olarak inanıyorum. şahsi fikrimdir,tavsiye değildir.
17:35 kapanışı 075-100 dü.
17:44 işlemi ne oluyor ki ?
kelle koltuktayız bu piyasada allah kolaylık versin herkese..
3 masa 1 sandalye şirket tahtaları gibi fiktif işlemlerle bikaç kurumdan resmen manüpile ediliyor vob..
ciddi büyüme gösterdi dediğimiz vob un ne kadar sığ olduğu ortada..
larossian abinin söylediği ve uyguladığı gibi emin olmadıkça hiç işlem yapmamak ve fazla hareket etmemek lazım..yoksa pala resmen sniper,mesafe tanımadan 2 kaşın ortasına çakıyor..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Drençler-73250-73500-73675
Destekler-72900-72400-72150
Bol kazançlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri