Sanırım Laros Ustanın işi var sarı sistemin nasıl olduğunu belirtmedi bugün piyasada yön yok şu ana kadar yada ben göremiyorum![]()
Sanırım Laros Ustanın işi var sarı sistemin nasıl olduğunu belirtmedi bugün piyasada yön yok şu ana kadar yada ben göremiyorum![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
gözden kacırmışız demek cok özür dilerim![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Sn Larossıan,
sarı sinyal ne der?
kısa mı hala?
Teşekkürler
Bu sarı sistemde gün sonunda flat mı kalıyorsunuz arkadaşlar? Hergün saat 10 da poz alıp kapanışta mı kaptıyorsunuz? Bilgi için soruyorum...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bugün çok enteresan bir gün oldu, Zira adamlar çok faullü oynadılar... Profilde özellikle öğleden sonra net ve bariz short baskısı oluşmasına rağmen, para gücü profil falan dinlemediBakalım bu kural dışı oyun ne kadar sürecek ...
Şart değil, ertesi sabah 10.00 a kadar bekleyip sinyal aynı yöndeyse poz. devam edebilir. Ya da belli bir kâr yeterli deyip gün içinde kapatabilirsin, nitekim Larossıan dün öyle yapmıştı.
Tabii bunlar benim anladığım, eksik ya da yanlış varsa Larossıan düzeltirse sevinirim.
günlük takip eden arkadaş varsa 67675 altı kapanış günlükleri bozar shorta geçer.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Drenç. 69000-69125-69550
destek.68400-68300-68150-67700
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
gnyd ilk hedef en son dip 67975 mi bakcaz saat 10 a gelmeden.. rast gelsin öngörü sadece.. sistem diil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri