Vobda İşlem Saatleri Sizce Nasıl Olmalı?
Vobda İşlem Saatleri Sizce Nasıl Olmalı?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yine yakaladım anket açılmadan..
BANGA mühim
Endeks kontratlari icin su anki saatler yeterli , Sn Sovalyenin onerdiği gibi Eurusd, altin ve doviz sozlesmeleri icin 24 saat olabilir.
Burada da tekrarlayayım, Dow açıkken kapalı olan piyasa istemiyorum... Ama ben gece uyurken açık olan piyasa da istemiyorum...
06:55'de açılsın, 23:05'de kapansın... İlk ve son 5 dakika saatlik sistemlere kıllık olsun diye... Onlar da ayrı bir bar olarak görülecek...![]()
![]()
![]()
akşam işten eve gelince yatırımımı merak etmek istemiyorum... şimdiki düzen güzel...
biliyorum,çok daha fazla para kazandırmak istiyorlar...ama bu kadarı kafi..
bu çözümler yama çözümler...bence kılobalisasyon tavana vursun...bütün dünya endeksleri birleşsin... tek bir endeks olsun ve 24 saat çalışsın....volume ve volatility sorunu olmaz o zaman...ama sistemler yine çalışmaz......çünk
; servet transferi için bölgeler ve kişiler arasında dengesizlikler gerekir her alanda
..ileri demokrasiye geçmiş olur herkes..hehehe
e endeks bu dengesizlikleri yansıtmazsa eşşek ölüsü gibi bir şey olur..üühühühühü..
ya bir gün çok pis bir kapitalizm muhalifi olacağım haaaaaaaa...hiç hoş değil gidişat..acil 20000 puan kazanırsam muhalif falan olmam artık..o yüzden kendisi bilir..acil servet transferi lazım bağa...ehehehehe
BANGA mühim
ha bir de her şeye razıyım amma asla ve asla cumartesi ve pazar seans istemezük..aman haaaaaaaaaa.... aklına bile getirme....
BANGA mühim
İlla uzatacağız diyorlarsa 23 derim, ama şuan ki seans saatlerinden şikayetçi değilim.
imkb nin uzamasına bile karsı çıkmıştım..zaten olan 4 saat de oluyordu..
imkb spot saatleri 10-16 arası olsun..
12-14 arası tatil..
vob ise ögle tatili olmadan,10-16 olsun..
bu kadar yeter..
kaybeden yine kaybeder..
kazanan yine kazanır..
ama olan zamana,hayata olur..
24 saat veya gece 23 ekadar vob;
herkesi zombi yapar,hayat biter..
çocugunuzun ödeviyle ilgilenemezsiniz.
hayat akıp gider..
evlilik,akrabalık,düğün,dernek,
hersey zehir olur..
ama daytrade iseniz,zaten farketmez..spot açıkken yine asıl hareketler olacaktır...gerisini boşver..geriye koca bir boşluk kalır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri