15 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
15 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
short .. girecem gibi .. ropot apla batmam dimi ... batarsam senden alırım paraları ona göre .. öyle anketi açmayla olmuyor . . üühühüühüh
2013,00
VOB'da bitaraf olan bertaraf olmaz...Bu geceye flat.. Gündüz yeterince patakladım Pala'yı...
![]()
short devam bakalım yarınıda görelim vay *****
ohara buhara..hiç ummadığım bir manzara..şortlar 5-0 şimdilik..demekki herkes sistem kullanmayı brakmış yada zaten kullanmıyormuş..peeeee...bak bende sadce 1 adet sembolik ha..pişman olmayın sonra şort mort..tarihi zirvedeyiz haaaaaaaa
BANGA mühim
stro bu akşam kaçıp kurtulmuş şort ekibinden teprik ederim
BANGA mühim
bence en doğrusunu stro patro yapmış ..... bu arada short ekibi peeek güçlüymüş .. üvvvv
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Nobel ödüllü ünlü bilim adamı David Beckham'ın yaptığı araştırmaya göre Dow'un günlerdir düşmemesinin nedeninin benim her geceye short girmem olduğu ortaya çıktı...![]()
Bu nedenle short'çuların önünü açmak için bu gece flat.. Hadi yiğitler göreyim sizi... Çekin fişini, çizin tahtasını... Kapanış tahminim: 0...![]()
Bu şort tan birgün donsuz kalacaz ama nereye kadar olacak bilmiyorum ne olacak bizim borsanın durumu biri şişt dedimi rahmmet yağacak sanıp alıyoruz yağmur hep rahmet getirmez elbet bir gün sele dönüşür o zaman kim tutacak o zaman ne marbaşlar ne aklar nede efg ler durubilir önündei.i.i.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri