08 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
08 Eylül 2010 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Flat ama içimden long girmek geçiyordu. Bu nedenle long giren arkadaşlar için şimdiden gayri-müsterihim... üvvv...
way way way..long ekibi de pek sağlammış
Yok mu şu memlekette benden başka flat giren kimse arkadaş? En tırsak trader ben miyim yani? üvvv... Yedik damgayı... Belgeli ispatlı... üvvv...![]()
![]()
![]()
cia fbi ortaklı dinleme operasyonuyla poz alıyoruz artık astatindinleme bu boru deell
![]()
Short girmek belkide cesaret gerektirir ama ben hep short duracam bu yükseliş nereye kadar dünya molum şimdide yurt içi tökezlemeye başladı elbet referandum biter o zaman neyle yükseltecekler artık kanaatim şu ki düşüş başlıyacak bizim borsa ne kadar güölüymüş dedidirtikten sonra ver yerliye al paraları sonra al geri alttan biz bunu hep yiyoruzi.i
Strategist abi, varantlar uygun olsaydı; Ben pazartesinin oynaklığından faydalanmak için varantlarda aynı kullanım fiyatlı ve aynı vadeli, hem call hem de put pozisyon( straddle stratejisi) alacaktım. (oynaklık olmazsa 5 günlük zaman değeri kaybını kabullenerek) Malesef yeni oldukları için bana cazip gelmedi. Piyasa oturursa böyle uzun tatillerde işimize yarayabilir.
flat girdim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri