22 mart gecesi pozisyonunuz?
acizane 2/3 long
ankete en az 1 gün süre konuluyor.keşke saatlik üre konulabilse.ben şahsım adına saat 19 dan sonraki tahminleri pek ciddiye almıyorum.
22 mart gecesi pozisyonunuz?
acizane 2/3 long
ankete en az 1 gün süre konuluyor.keşke saatlik üre konulabilse.ben şahsım adına saat 19 dan sonraki tahminleri pek ciddiye almıyorum.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Long tabiki long birtanem
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
short abeyler ..
2013,00
Uzunum ve müsterihim!![]()
yarın 68000 olsun bir milyon çiçek açsın **
![]()
(;ggggggggggnoooool -- looooongggggggggg![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
gel bu yana iselçuklu patron...üwwwwwww... valla kaza kurbanıyım yohusam şort kalmazdım...ha 300 girmiş ha 800 diye yarınki artı gap riskini aldım...sabah günü +750 ile açıp, -350 ile kapattığım için kendime ağır kınama cezası verdim
long ama motivasyon için, yani belli etti ağa yere verdi, eski yereleri de belliydi, cıs cıbıldak belli, üzerinde tülle dolaşıyor,.....
yarın çok kolay olacak bu nedenle,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Long devam.
flat tuşunu eskittim 10 gündür pehh bilemedik bu kadar prim olceğini..
pıııffff....bende kısa toplasan 2-3 adam çıkar diyordum..neredeyse longçilari geçecek sayımız...selçuklu patron yarın kahvaltıda badem ezmesi var sanırsam ama biz yiyemeyecez herhald
uzunnnnnn
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
kısa sayısının çok az bekliodum şaşırdım valla![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri