hayırlı uğurlu olsun ...
saygıdeğer patronlar lütfen bu dopikte ewsel analizin dışına çıkmayalım .. seans topiği olmasın ...![]()
hayırlı uğurlu olsun ...
saygıdeğer patronlar lütfen bu dopikte ewsel analizin dışına çıkmayalım .. seans topiği olmasın ...![]()
2013,00
Only the good die young...!!!! Teprik ederim patron..long live EW..ben FIFA gözlemcisi olarak iştirak edeceğim topiğe doğal olarak..malum.....üww
BANGA mühim
Ben intikam içgüdüsüyle ,
arasıra sadece sistem sonucu vermeyi düşünüyorum,
hiç öngörü falan olmadan,
komplike sistem de tasarlayabilirim...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
citiwan (09.02.17)
ahada ilk analiz ...... tahmini ewsel ....
![]()
2013,00
Selçuklum, yazmıyim diyorum , ama sayımını görünce bir şeyi hatırlatmak için sayım koyayım istedim. (Hani bir dalga impulsive sayılabiliyorsa, geri galan olasılıklar.. höreke ... himini ...)
Sazan tekrar kaçar ve bir daha da gelmez.
(Sadece 1 tek beklediğim durum var gerçekleşirse onu iletmek için gelirim. Ona da daha var)Hımmmm.
Herkese bol kazançlar.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sazan abi hoşgeldin ..... hatırlatma ve uyarı için teşekkür abi ...![]()
2013,00
Şimdi ben yanlış anlamıyorsam;
Sn Selçuklunun sayımına göre yükseliş bitti veya bitmek üzere, kısa açılabilir...
Sn Sazanın sayımına göre ise (1) ve (2) ise yükseliş epey daha devam eder uzun açılabilir...
Sanırım değişik sayımlarda mümkündür...
Bu nasıl birşeyki herkes farklı sayabiliyor, bu şartlarda EW nasıl işe yarıyor?
Bu durumda EW önemli değil EWyi sayan önemli...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
citiwan (09.02.17)
patron hayırlı uğurlu olsun. bende sazan abi gibi düşünüyorum. wave4 76850 de bitti. 5.3.i için çıkıyoruz. 5.3.ii iyi bir fırsat olucak diye bekliyorum.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
... buradaki amaç ewyi sorgulamak değil bence ..... bu işe ömrünü vermiş ...kitaplar yazmış imsanlarında çok farklı sayımlarını gördüm .....geleceği kimse bilemez ..... ama graflar nasıl hareket ederse etsin ... o hareketin . ewsel kalıbı mutlaka vardır .....
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri