Tarih boyunca din götürüyorum, demokrasi götürüyorum, insan hakları ihlali gibi bahanelerle yapılan talanlar olmuş ve aynen devam etmektedir.
Bu talanlar artık merkezi tek yerden, yani tüm sermayeyi kontrol eden güçden planlı şekilde yapılıyor olmasıda gerçekten insanlığın tarihten ders almadığını, hatta bu gücün tarihte olanları kendi lehine kullanıp toplumları yönlendirerek sömürdüğü gerçeğinden kaçamayız.
Bu sistem insanlığın çok büyük bir kesimini sürekli huzursuz ve mutsuz yaparken, çok az bir kesim ben haklıyım sizin sahibinizim, biz üstün yaratıldık ve siz bize nimetsiniz anlayışı ile ayakta durmaktadır.
Ben isterdimki ABD de siyahların otobüste beyazlara yer vermesini nasıl protesto ederek ayrımcılığa karşı duruldu, işte bu düzenede karşı duracak occupy forumun çok daha geniş ve global olanı yaşansaydı, ama malesef henüz hala sistemin içinde oyun bunlar.
Sırf sisteme böyle bir başkaldırış olmasın diye occupy forum bile sahte, sahte oluşumun içine hapsolan gerçek oluşum taraftarlarını kontrol altına alınması daha kolaydır, oluşumun taraftarlarını bir yere toplayıp etkisiz hale getirmek ve sürekli cılız ve güçsüz oluşum olarak kalmasını sağlamak ne kadar planlı bir gücün elinde olduğumuzu gösteriyor.
Bu sorunu kökünden çözecek ülke devlet adamlarıda geldi ama sermaye işini biliyor, 2. dünya savaşını çıkardı kendine yandaş bulup tehlikeyi bertaraf etti ve sistemi devam ettirmeyi başardı, yine toplumları kullanarak onları yönetmeyi başardı, ilginç değilmi?
Sanırım bu durumda dünya uyanana kadar yada çok büyük bir doğal felaket yada bu sermayenin gücünü etkisiz hale getirecek bir olay olmadan sistemin ortadan kalkması çok güç, hatta imkansız, insanlık efendilerinin öngördüğü hayatı yaşamaya devam ediyor, efendiler hangi toplumda kölelerinin bilmem kaç çocuk yapmasını bile sermaye gücüyle sağlıyor.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Yer imleri