çok güzel ifade etmişin abicim, Sn Sazan'ın kodu başlangıçta burda bi yanlışlıklar var duygusu uyandırsada, karlı trade oranın gayet güzel olması bakışımızı değiştirdi.. Tüm Ho larda benzer etki olurmu ve acayip can sıkıntısından bende bi şeyler karalyıp test ettim sonuç aynı, şincik seninde değin gibi burayı hareket noktası alarak güzel bi filtre uygulanabilir ve karlı tarde zararlı tarade oranı aynı onda düşürülebilirse, hem karlı hemde kazanma oranı yüksek bi sisteme sahip olunabilur, böle bi kaznama oranıda şüphesiz piskolojiyi yüksek tutup sistem disiplinine katkıda bulunur.. Topic malesef ilerleyemediği için, insanların yararlanabileceği düşüncelerde buhar oldu... ama bence bu farklı bakış üzerinde durulmaya değer aşağıda Sn Sazan'ın (ilki) long, short için c>ve c< ve benim karaladım sistem(örnek) sonuçları var, dikkat ediniz sistem kar ediyor, zararı kesemiyor uygun eklemeler düzeltecektir..üzerinde durup bi şeyler çıkartabilirim belki, galiba kesin, bi topiğide bitirdik,kınalar elimizde,, herkese kolay gelsin....
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Şu güzelim topik ne hala gelmiş yazık yazık.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri