En İyi Smartphone hangisi?
Printable View
En İyi Smartphone hangisi?
[quote=Astatin;388547]En İyi Smartphone hangisi?[/quote]
[IMG]http://www.wazaw.com/wp-content/uploads/2008/04/julius_talking_on_phone_111.jpg[/img]
Nokyo...:D
Samsung SII al, her türlü ihtiyacını karşılar. Niye HTC kullanıpta samsung tavsiye ediyorsun dersen, çok uygulama kurma merakın varsa htc'lerin telefon hafızası belli bir süre sonra yetersiz kalabilir. Htc sense ara yüzü çok kullanışlıdır ama, bu yüzden htc ile başlayanlar genelde htc ile devam eder. :..: Cik bir şey olsun dersen I4S al. :..:
Ben bir soru sorayım: Laptop, mini laptop, netbook almak yerine neden Smartphone veya PAD'ler tercih edilmeli?? (Fiyat karşılaştırması ve fiyat/performans,çalınma durumu karşılaştırmasını mutlaka yapın)
Ben tercih etmiyorum hepsinin yeri ayrı, bir adet i7 işlemcili sağlam bir notebook, bir adet netbook ve androidli telefon var. 6 aydır işler yoğundu ekrana bakamıyordum bu zaman zarfında telefon çok işime yaradı. Netbook'un avantajı elektrik kesildimi 6-7 saat sorunsuz çalışıyor, cebin avantajı normal internet olmadımı cep üzerinden bağlanıyorum vs.
ben 2 aydır galaxy note kullanıyorum ekranının büyük oluşu çok kullanışlı biraz büyük ama ıphone 4s yada galaxy s2 ekranı çok küçük kallıyor buna alıştımı heleki iphone elimde kayboluyor ekranı çok küçük tavsiyem galaxy notetan yana çift çekirdek 1.4 ghz ve ekran çözünürlüğü en küçük yazılarda bile nokta pixsel farkedilmiyor tek dezavantajımsa şekeryatırım internet şubesinden vob işlemi yapılmıyor adamlar 2 aydır siteyi ayarlamaya çalışıyor aynı sorun ıphone ve galaxy 2de de var diğer bankalarla sorun olucağını sanmıyorum . bende çok kararsızdım ama para piyasalarını sürekli takip edenler için note benim son kararım oldu
[quote=excali;388574]Ben bir soru sorayım: Laptop, mini laptop, netbook almak yerine neden Smartphone veya PAD'ler tercih edilmeli?? (Fiyat karşılaştırması ve fiyat/performans,çalınma durumu karşılaştırmasını mutlaka yapın)[/quote]
laptopu kulağa dayamak zor ve komik.dng
[quote=Astatin;388584]laptopu kulağa dayamak zor ve komik.dng[/quote]
Basit bir cep telefonu veya mevcut telefonun yanına iyi bir laptop almak mantıklı değil mi? (Ciddi soruyorum)
[quote=Astatin;388584]laptopu kulağa dayamak zor ve komik.dng[/quote]
Sendeki kulaklara uyar bence....dng
[quote=excali;388587]Basit bir cep telefonu veya mevcut telefonun yanına iyi bir laptop almak mantıklı değil mi? (Ciddi soruyorum)[/quote]
değil hacıex...abi laptopu aç, boot süresi filan...havaaalnında doldur boşalt.. trende vapurda yatakta:D fleksıbıl değil...simartphone eyle mi? her numraya geliyor
[quote=Astatin;388593]değil hacıex...abi laptopu aç, boot süresi filan...havaaalnında doldur boşalt.. trende vapurda yatakta:D fleksıbıl değil...simartphone eyle mi? her numraya geliyor[/quote]
Simartfonla tam ekran borsa seyredebiliyon mu?(Yatakta):..:
[quote=excali;388598]Simartfonla tam ekran borsa seyredebiliyon mu?(Yatakta):..:[/quote]
Yatak rahatsa ve bakacak daha muhim bişi yoksa evet:D varsa da o telefonun suçu deil zati..zaten suç da yok aslında
[quote=Astatin;388618]Yatak rahatsa ve bakacak daha muhim bişi yoksa evet:D varsa da o telefonun suçu deil zati..zaten suç da yok aslında[/quote]
Estetük,
Simartfon bahane sanki??:..:
Simartfon yerine yatak alacak bir halin var...?:..:
[quote=excali;388632]Estetük,
Simartfon bahane sanki??:..:
Simartfon yerine yatak alacak bir halin var...?:..:[/quote]
yok yok bi simartfon alacağum.. internette özellikle gavuryan sitelere filan baktım performans karşılaştırmalarına filan...Sony Xperia Arc S yetenekleri açısından ayfona basıyor görünüyor üstelik 900 TL daha ucuz... Bir de şöle bişi gördüm; Sony, Xperia Nozomi diye yeni bir model çıkaracakmış. Test sürümünü gören "inceleyiciler" mikemmel pılas diyorlar ve ifonu pis dövecek diyorlar..:D o çıksın da o zaman xperi arc s in fiyatı düşer...o zaman mı alırık acaba..tereddütteyim..bu arada Samsung Galaxy S2 için de kullanıclar çok çok memnun duruyor..HTC cilerde öyle.... AMa gel gör ki içimdeki genel sony aşkı bambaşka..pılas boru değil bravia engine. du bakali..bu arada sony, multimedia bir yatak çıkarsa onu da alırım yani..sorun deil
[quote=Astatin;388686]yok yok bi simartfon alacağum.. internette özellikle gavuryan sitelere filan baktım performans karşılaştırmalarına filan...Sony Xperia Arc S yetenekleri açısından ayfona basıyor görünüyor üstelik 900 TL daha ucuz... Bir de şöle bişi gördüm; Sony, Xperia Nozomi diye yeni bir model çıkaracakmış. Test sürümünü gören "inceleyiciler" mikemmel pılas diyorlar ve ifonu pis dövecek diyorlar..:D o çıksın da o zaman xperi arc s in fiyatı düşer...o zaman mı alırık acaba..tereddütteyim..bu arada Samsung Galaxy S2 için de kullanıclar çok çok memnun duruyor..HTC cilerde öyle.... AMa gel gör ki içimdeki genel sony aşkı bambaşka..pılas boru değil bravia engine. du bakali..bu arada sony, multimedia bir yatak çıkarsa onu da alırım yani..sorun deil[/quote]
iyi de, ayfon 5 de çıkacakmış. Bitmez bu sevda...;)
Ayfon uygulamaları diğerlerinde de çalışıyor mu? Yoksa sadece ayfonda çalıştığı için mi daha çok tutulmasına yol açtı??
Estetük,
Köprüyü Laptopla mı , yoksa Smartfonla mı yürüyerek geçmek daha iyi?
[quote=excali;388745]Estetük,
Köprüyü Laptopla mı , yoksa Smartfonla mı yürüyerek geçmek daha iyi?[/quote]
trafik açık..kar lastiğim var azmim de var...no walk no cry
Donanım özellikleri sürekli değiştiğinden bu liste dün eskimiş bile olabilir.Ama genel anlamda bakmak gerekirse, android gibi bi işletim sistemi kullanan phone her daim smarttır diyebilirim.Ekranı 4.3 ve üzeri olduktan sonra remote desktop ile bilgisayarın hep yanında olur.F/P açısından yaklaştığım için android işletim sistemi kullanan firmaların ürünleri her zaman daha avantajlı.Galaxy note hem telefon hem tablet hemde android oldu için kendi açımdan en iyi seçenektir.
Estetük,
vop analizi yok mu??
htc nin birçok seçeneği var gari ankete sadece XL koymak hata olmuş. tABİKİ DE htc
HTC de HTC
HTC alınmasa bile androidli herhangi bir telefon zekidir, çalışkandır, çokh bilmiştir..
Vella iphonu jailbreakda yaptım yinede androidli bir telefon kadar hür olamadım gari.
[quote=excali;388978]Estetük,
vop analizi yok mu??[/quote]
[quote=fXci;388996]htc nin birçok seçeneği var gari ankete sadece XL koymak hata olmuş. tABİKİ DE htc
HTC de HTC[/quote]
hacıex,
vopanalizleri ganalizasyonda... 3 posta şort vurdum lebrona.. 4postada longdan vuruyorum şu an:..:
vaaaayy Sfenksci,
patrom nerdesin yaw..gelsene ganalizasyona... kış olduğu için koku filan yok..gelsene patron aybediyon ha
[quote=fXci;388996]htc nin birçok seçeneği var gari ankete sadece XL koymak hata olmuş. tABİKİ DE htc
HTC de HTC
HTC alınmasa bile androidli herhangi bir telefon zekidir, çalışkandır, çokh bilmiştir..
Vella iphonu jailbreakda yaptım yinede androidli bir telefon kadar hür olamadım gari.[/quote]
Sen nerdesin yaaaaav gayrii??
[quote=Astatin;389002]hacıex,
vopanalizleri ganalizasyonda... 3 posta şort vurdum lebrona.. 4postada longdan vuruyorum şu an:..:
[/quote]
Estetük,
Simartfonla en iyi vop analizini burda yapıyormuşsun dediler. Buraya geldim. Sen de gel. Simartfonunun hakkını ver...;)
hacıex sanırım Sony Nozomi (yada Xperia HD) yi bekleyeceğim. Martta çıkıyormuş..
[quote=Astatin;388751]trafik açık..kar lastiğim var azmim de var...no walk no cry[/quote]
Estetük,
Kış lastiği [B]Karda %5'mi[/B] fren mesafesini kısaltıyormuş?
[B][COLOR=red]Buzda[/COLOR][/B] ne yapıyormuş???
[quote=Astatin;389013]hacıex sanırım Sony Nozomi (yada Xperia HD) yi bekleyeceğim. Martta çıkıyormuş..[/quote]
Ufacık ekranda HD olsa ne olacak ki?
[quote=excali;389019]Ufacık ekranda HD olsa ne olacak ki?[/quote]
ula olay o değil.... Sony işlemci-donanım-yazılım konfigürasyonunu en iyi senkron eden üretici..millet misal 4 çekirdekli işlemci şetcek oysa işletim sistemi daha 2 çekirdekle bile tam uyumlanmmaış... bravia engine görüntü pılas 12 mp kamera falan da cilaları... uzun hikayesi..nozomi nin katalog değerlerine bah
[quote=Astatin;389023]ula olay o değil.... Sony işlemci-donanım-yazılım konfigürasyonunu en iyi senkron eden üretici..millet misal 4 çekirdekli işlemci şetcek oysa işletim sistemi daha 2 çekirdekle bile tam uyumlanmmaış... bravia engine görüntü pılas 12 mp kamera falan da cilaları... uzun hikayesi..nozomi nin katalog değerlerine bah[/quote]
Estetük,
Benim demem şudur ki, en azından benzer bir cihaz kullanıp denemeden, katalog değerlerine bakıp yanlış bir seçim yapmayasın??
[quote=excali;389017]Estetük,
Kış lastiği [B]Karda %5'mi[/B] fren mesafesini kısaltıyormuş?
[B][COLOR=red]Buzda[/COLOR][/B] ne yapıyormuş???[/quote]
fren mesafesi artılarından biri sadece..
[quote=Astatin;389023]ula olay o değil.... Sony işlemci-donanım-yazılım konfigürasyonunu en iyi senkron eden üretici..millet misal 4 çekirdekli işlemci şetcek oysa işletim sistemi daha 2 çekirdekle bile tam uyumlanmmaış... bravia engine görüntü pılas 12 mp kamera falan da cilaları... uzun hikayesi..nozomi nin katalog değerlerine bah[/quote
andır no sörkımstencıs soni cenereyts samtin adır den gorcıs van:D
ula piyasanın bu manyak halinde de bu saatte bile hala divays konuşuonuz ya..helal olsun...))
[quote=ATHLON;389038]ula piyasanın bu manyak halinde de bu saatte bile hala divays konuşuonuz ya..helal olsun...))[/quote]
Senin Rusya'da klavyen buz tutmadı mı daha?
[quote=ATHLON;389038]ula piyasanın bu manyak halinde de bu saatte bile hala divays konuşuonuz ya..helal olsun...))[/quote]
Niye 800 üstüne çıkmıyo??
şimdi bı foto yollıım dıom buralardamn..ama ne fotosu yolıım..?
karar ver ex...))
sen ne fotosu ıstersen onu yolııcam..söz...)
[quote=ATHLON;389044]şimdi bı foto yollıım dıom buralardamn..ama ne fotosu yolıım..?
karar ver ex...))
sen ne fotosu ıstersen onu yolııcam..söz...)[/quote]
MAyolu fotoğrafını yolla , patromz...
[quote=excali;389042]Niye 800 üstüne çıkmıyo??[/quote]
efenim?..:)
Atletiko bilbao,
Biraz önce birisi 600'e kadar tek tuş mu yaptı? Onun fotosunu da yolla...
[quote=excali;389051]Atletiko bilbao,
Biraz önce birisi 600'e kadar tek tuş mu yaptı? Onun fotosunu da yolla...[/quote]
soruma cewap ver patrom..beklıorum..elımde makına hazırım bugun senın için..:))
[quote=ATHLON;389053]soruma cewap ver patrom..beklıorum..elımde makına hazırım bugun senın için..:))[/quote]
Mayoluyu yollamıyon mu? Söz verdin...
Estetük buraya gel. Atletiko bilbao , soyunuyo...
Vay arkadaş,
voptaki harekete bak....lelele