Zamanı gelince birşeyler karalarık diye açayorum gayri eyle çok yazamaycam :::
Printable View
Zamanı gelince birşeyler karalarık diye açayorum gayri eyle çok yazamaycam :::
hayırlı uğurlu olsun
hayırlı uğurlu olsun
Sen karala patron biz de okuruk hayırlı olsun .....
[quote=fXci;275028]Zamanı gelince birşeyler karalarık diye açayorum gayri eyle çok yazamaycam :::[/quote]
hayırlı olsun abeysi, allah grafslarına kuvvet versin, şu zistemler paslandırdı seni gari,.....+.
uyyyy, gurban olurum topik acan ellere. de hadi rastgele, paraciklar hop cebe:::
[QUOTE=fXci;275028]Zamanı gelince birşeyler karalarık diye açayorum gayri eyle çok yazamaycam :::[/QUOTE]
Ya patron bende fxci görünmüyo diye hayıflanıyordum.Meğerse sayfa açmışın yeni gördüm
hayırlı olsun özletme kendini.
topiğin hayırlı olsun efiksim..
senin o güzel graflarını özlemiştik, ne iyi yaptın topic açmakla..
gözümüz bıçangı bilenik graf görsün sayende Sn.fXci
[quote=fXci;275028][B]Zamanı gelince birşeyler karalarık[/B] diye açayorum gayri eyle çok yazamaycam :::[/quote]
[B]Zamanı geldi ,hade karala[/B]::::::
Günaydın, hayırlı olsun başlığın..
Hayırlı ossun deyen tüm arkadaşlarıma selamlar gayri...
Çook uzaklardan 5 dakikalık grafsa bakalım bakalım bize neler söyleyor.. Çok zillidir kendileri.... :::
5 dakikalık kanal grafik deyorkii
75xxx yeresi benim için önemli.... eğer 75xxx desteği savunulup kırılmazsa ben aynen yukarı devam ederim arkadaş deyor... ahanda grafsıyla ispatı gayri
emme 75xxx yeresinden destek bulamazsa bu yapı accuk bozulur gayri ... sistemlerin short sinyallerine burun gıvırmak pahalıya malolabilür..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/b4fa56ee.png[/IMG]
[quote=fXci;276258]Hayırlı ossun deyen tüm arkadaşlarıma selamlar gayri...
Çook uzaklardan 5 dakikalık grafsa bakalım bakalım bize neler söyleyor.. Çok zillidir kendileri.... :::
5 dakikalık kanal grafik deyorkii
75xxx yeresi benim için önemli.... eğer 75xxx desteği savunulup kırılmazsa ben aynen yukarı devam ederim arkadaş deyor... ahanda grafsıyla ispatı gayri
emme 75xxx yeresinden destek bulamazsa bu yapı accuk bozulur gayri ... sistemlerin short sinyallerine burun gıvırmak pahalıya malolabilür..
[/quote]
Grafik Ling mi Long mu??(Logaritmik mi diyom lem))??:..:
Son analizimde 75xxx yereleri tutuldukça benim gözüm yukarda diyen vobumuz olduğunu söylemiştim deelmi arkadaşlarım...
bu analize görem 75000 yerelerinden 76900 yerelerine kadar yukarı yukarı atak yaşadık gayri..
Şimci şu an ne alemdeyik onuda fxci ce bakış açımnan yazmaya çalışıverem gayri...
Vob 60 dk kanalların dilinden
İki senarya vereyorum... biri kırmızı diğersi yeşil gayri....
[B][COLOR=Lime]Yeşil olan ne deyor ?
[/COLOR][/B][COLOR=Lime][COLOR=Black][B]75xxx[/B] yeresi yine gündemde deyor.... [B]75xxx[/B] yeresi korunursa eğer dirençleri kırmak üzere yukarı yönelirim arkidiş deyor..... İlk hedefimde [B]777xx[/B] yereleri olur karışmam bak deyor.... Vella niyetimde oraları kırmak heee deyor...
[B][COLOR=Red]Gelelim Kımrızı Senaryomuza
[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]75xxx yeresi daha doğrusu [B]74900 [/B]yeresi civarı korunamazsa vay halinize deyor...
Hooop deyüü [B]72xxx [/B]yeresine yollanırım kimse karışamaz arkidiş... Adamı hesta etmeyin deyor...
Ahanda grafsı... Buyrunuz afiyetle yeyiniz gayri...
[IMG]http://i35.tinypic.com/rh0o4n.png[/IMG]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Lime]
[/COLOR][/B]
hayırlı olsun güzel kardeşim....ALAH utandırmasın...
takipteyiz..
[quote=fXci;277247]Vob 60 dk kanalların dilinden
[B][COLOR=lime]Yeşil olan ne deyor ?[/COLOR][/B]
[COLOR=lime][COLOR=black][B]75xxx[/B] yeresi yine gündemde deyor.... [B]75xxx[/B] yeresi korunursa eğer dirençleri kırmak üzere yukarı yönelirim arkidiş deyor..... İlk hedefimde [B]777xx[/B] yereleri olur karışmam bak deyor.... Vella niyetimde oraları kırmak heee deyor...[/COLOR]
[COLOR=lime][B][COLOR=red]Gelelim Kımrızı Senaryomuza[/COLOR][/B]
[COLOR=red][COLOR=black]75xxx yeresi daha doğrusu [B]74900 [/B]yeresi civarı korunamazsa vay halinize deyor...[/COLOR]
[COLOR=red]Hooop deyüü [B]72xxx [/B]yeresine yollanırım kimse karışamaz arkidiş... Adamı hesta etmeyin deyor...[/COLOR]
[COLOR=red]Ahanda grafsı... Buyrunuz afiyetle yeyiniz gayri...[/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://i35.tinypic.com/rh0o4n.png[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[/quote]
graf..çok beğendim..çalıyorum....ÇALDIM.....+.
[quote=fXci;277247]Vob 60 dk kanalların dilinden
[B][COLOR=Lime]Yeşil olan ne deyor ?
[/COLOR][/B][COLOR=Lime][COLOR=Black][B]75xxx[/B] yeresi yine gündemde deyor.... [B]75xxx[/B] yeresi korunursa eğer dirençleri kırmak üzere yukarı yönelirim arkidiş deyor..... İlk hedefimde [B]777xx[/B] yereleri olur karışmam bak deyor.... Vella niyetimde oraları kırmak heee deyor...
[B][COLOR=Red]Gelelim Kımrızı Senaryomuza
[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]75xxx yeresi daha doğrusu [B]74900 [/B]yeresi civarı korunamazsa vay halinize deyor...
Hooop deyüü [B]72xxx [/B]yeresine yollanırım kimse karışamaz arkidiş... Adamı hesta etmeyin deyor...
Ahanda grafsı... Buyrunuz afiyetle yeyiniz gayri...
[IMG]http://i35.tinypic.com/rh0o4n.png[/IMG]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Lime]
[/COLOR][/B][/quote]
sv fxci grafikte takip ettim senaryon tıkır tıkır işliyor +. analizleri eksik etme
Herkeşlere savolun der gözleriiizden öperim gayri... [B]boz ayı [/B]abeyim çal tabi yuaw :D
Yeni analizimnen birazdan garşınızdayım bitmek üzere gayri... barnaktan sonra geleyor... :::
Vob la dans
Grafik yukardaki grafiin devamı gayri... Fiyat [COLOR=Red][B]kımrızı [/B][/COLOR] senaryo yeresine girince nasılda çızdığım gibi hareket etmiş namıssız..
Şimci kırmızı kanal bandı hedefini görmediği üçün vobun düşme potansı sürüüyor gayri... bu halde gelen yükselişler veya tepkiler adına ne derseniz deyin.... sınırlı olmaya zorlanır... Lafı fezla uzaaatmadan senaryo gısmısına geçiş yapayorum ...
[COLOR=Red][B]Potans Senaryo Kımrızı...[/B][/COLOR]
[COLOR=Black]74xxx yeresine kadar yukarı gitmem normal... beni rahat bırakınkü gidem güç toplayam ve 72xxx yeresine hızlıca düşüş yapem...[/COLOR]
Kımrızı barlarlan çizdiim senaryo bukadar kısa... Emme düşüş kanalında hareket ettiimüz üçün... olası yükselişler ve tepkileri biraz detaylı açıkhlamak gerekli... çünkü bu havada gelen yukselişler hep karmaşık yapıda gelirler namıssızlar...
Ahanda böyle bi yükselişin potansı yeşil potans senaryosu aşaada....
[B][COLOR=Lime]Kırmızı senaryonun iptali sonrası yeşil potans[/COLOR][/B]
Kımrızı barlı çizdiim potans senaryosu nasıl geçersiz olur gayri ona değineyim birazda...
Herşey [B]741xx [/B]yeresine gelebilecekh tepkinin 741xx yeresi üstesine çıkabilmesine baglı gayri..... eğer çıkmaya gücü yeterse 700 pıvanlık yukarı potans daha oluşur.... 748xx yeresine kadar yükselme sonrası hafif dirençlen karşılaşan fiyat 741xx yeresini kırmanın verdiii güçlen 748xx yeresinide tarumar edebilir gayri...
Yani sözün özü yeşil senaryoda 741xx yeresi üstesinde kalabilen vob a 75xxx ilen 76000 yeresine kadar yükselme potansı doğabilür...
[IMG]http://i34.tinypic.com/1znagoz.png[/IMG]
Patron sistem ne durumda ala geçtimi
efiksim ellerine sağlık.. graflar, potanslar süper..+.
güzel analizler patron hayırlı uğurlu olsun
teprik ederim....basit ve etkili....
direkt kaleye ve gool......
10 numero ........
Vob 60dk Kanal Grafik
Eveet biraz sıkıntılı ve sancılı oldu teknikcilere işkence etti emme [B]75xxx 76000[/B] arasına hareketimiz gerçekleşti gayri...
Grafiği güncelleyim dedim
haydin güncelleyelim...
Yeni potanslar yeni ihtimaller
[B][COLOR="Red"]Kırmızı Potans içinde olduumuz için ilk sırada kırmızı potans analizini vereyorum..[/COLOR][/B]
75000 yeresi önemli artık.... 75000 yeresinin altında kaldıkça vobdan yükseliş beklemeyin deyor vob grafiimiz....
75000 üstesinde yükseliş yok diyor annadık tamam...eee ozaman 75000 altında kalmaya devam ederse bizimki yeni potanslar nereleri olur gayri...??
Sorumuzun cevabı grafta gayet net ve açık gözükeyor..
75000 altında ilk düşüş potansı ve durağı 73000 yeresi... 73000 yeresinden destek bulmaya çalışabilür emme asıl denge bulması gereken yereler 718xx ile73000 arası bence...
[B][COLOR="Lime"]Herzamankü gibi aksi plansımızıda koyalım gayri sonra lönkçü arkidişler kırılabilir..[/COLOR][/B]
Lönkçüler için yukardada dediğim gibi 75000 yeresi önemli gayri.... eğer 75000 yeresi yukarsına geçilirse [B][COLOR="Lime"]yeşil [/COLOR][/B]yani [COLOR="Lime"][B]2 [/B][/COLOR]no lu potansa girer vob... buda [B]77xxx ıle 78xxx[/B] arasına yukseliş potansı demek olur gayrii
Buyrunz yeni graf
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/673e6b38.png[/IMG]
teprik ederim güzel kardeşim...10 numara graf...lar...
ben oyumu kırmızıdan yana kullanıyorum...kara cuma...kara eylül....
veeee........graf.ı çalıyorum...çalıyorum..çaldım.......dayanamadım..çok güzel....
neyyy 77mi üwww teprik ederim 77 olsun tepeden cörtleyek :D
[quote=fXci;281966]Vob 60dk Kanal Grafik
Eveet biraz sıkıntılı ve sancılı oldu teknikcilere işkence etti emme [B]75xxx 76000[/B] arasına hareketimiz gerçekleşti gayri...
Grafiği güncelleyim dedim
haydin güncelleyelim...
Yeni potanslar yeni ihtimaller
[B][COLOR=Red]Kırmızı Potans içinde olduumuz için ilk sırada kırmızı potans analizini vereyorum..[/COLOR][/B]
75000 yeresi önemli artık.... 75000 yeresinin altında kaldıkça vobdan yükseliş beklemeyin deyor vob grafiimiz....
75000 üstesinde yükseliş yok diyor annadık tamam...eee ozaman 75000 altında kalmaya devam ederse bizimki yeni potanslar nereleri olur gayri...??
Sorumuzun cevabı grafta gayet net ve açık gözükeyor..
75000 altında ilk düşüş potansı ve durağı 73000 yeresi... 73000 yeresinden destek bulmaya çalışabilür emme asıl denge bulması gereken yereler 718xx ile73000 arası bence...
[B][COLOR=Lime]Herzamankü gibi aksi plansımızıda koyalım gayri sonra lönkçü arkidişler kırılabilir..[/COLOR][/B]
Lönkçüler için yukardada dediğim gibi 75000 yeresi önemli gayri.... eğer 75000 yeresi yukarsına geçilirse [B][COLOR=Lime]yeşil [/COLOR][/B]yani [COLOR=Lime][B]2 [/B][/COLOR]no lu potansa girer vob... buda [B]77xxx ıle 78xxx[/B] arasına yukseliş potansı demek olur gayrii
Buyrunz yeni graf
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/673e6b38.png[/IMG][/quote]
4 gözle bekliyordum analizini
+.+.
savolun arkadaşlarım çok zamanım olmadığı üçün çok sık güncelleyemeyorum... sık girebilirsem nete daha hassas noktalı analiz edecem inşallah ...
.... çal tabi [B]boz ayı [/B]abeyim lafımı olur gayri :D
bu arada beni şımartmayın fazla utanıyorum gayri :::
fXci ,
hayırlı olsun topiğin ,:)
Miço Pisik 'te beğenmiş bu topiği,
özellikle avatar çok güzel olmuş ,diyor,:D
kendinden bişiler bulmuş orda..:..:
savolasınaşa saraylı abeyim
Bu şarkıda topiimi izleyen arkidişlerime benden bir hedaye olsun gayri..
ahanda buyrunz hedayem
[url]http://fizy.com/#s/1lregr[/url]
fxci patronixci patron ..... topik tozlanmış ::::::.. ühühüh
taze taze bi ekim vade graf analiz alsak abim .... neredeyiz potanslar neler ... üvvvvv .....brv
Evet lönkçü arkidişlerin [B][COLOR="Lime"]yeşil potansı olan 77xxx-78000[/COLOR][/B] yeresine olan potans gerçekleşmiş gayri yeni potansları en kısa zemanda güncelleyeceym canım arkidişlerim.
[QUOTE=seagate;281986]neyyy 77mi üwww teprik ederim 77 olsun tepeden cörtleyek :D[/QUOTE]
nekkadar yerelerde gönlün var seacake abeycim ::: yereleri yerelemişsin zemanında :::
analiz yokmu fxci patron ... üvvvvv:o:o
[QUOTE=selçuklu;286188]analiz yokmu fxci patron ... üvvvvv:o:o[/QUOTE]
sistemli pozişın dönemine girdiiim üçün analiz edemedim cuklu-cell patrımz emme bu gece yuada yarun a detaylı potans analizi göndereceym gayri..
ancak gıshaca şeyle diyebilirim
yükselişin hız kesmesi veyaüü düşüş eğilimine geçmesi üçün vobun 772xx altında kalması gerekiyore
[QUOTE=fXci;286197]sistemli pozişın dönemine girdiiim üçün analiz edemedim cuklu-cell patrımz emme bu gece yuada yarun a detaylı potans analizi göndereceym gayri..
ancak gıshaca şeyle diyebilirim
yükselişin hız kesmesi veyaüü düşüş eğilimine geçmesi üçün vobun 772xx altında kalması gerekiyore[/QUOTE]
sağol patron ... 772xx önem yeresi yani ..teprik ederim ... +.+. ühühüühüh .... .. :o:o
zistemli trade modundaydım... onun üçün teknik graf gondermedüydüm
buyrunz zistem son durum
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/5f37e375.png[/IMG]
zistem
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/47e3e2cf.png[/IMG]
namıssız pela yine zisteme oynuyor :::
ee dembellik edip zistemli treyde gecerkene düşüneceydik onu ::: yaşasın kanalizasyon
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/423210ea.png[/IMG]
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/a48bcaff.png[/IMG]