-
Seviyeli Tartisma Ortami
[quote=catedral;76248]Vadelide üst banttayız.. Yukarı kırarsa 36.000 ler potaya girer.. Yok aşağı devamı olursa 29.500 ler..
[URL="http://img204.imageshack.us/my.php?image=vadeli30ri8.png"][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/7117/vadeli30ri8.th.png[/IMG][/URL][/quote]
Yok ya...Ne zamandır düşecek,düşecek diye başımızın etini yedin...Şimdi de çıkacak...Oldu,gözlerim doldu...Birde 36.000...Yok ya...Emin misin?Bİr daha bak...Had,,hadi ne olur hadi....Bir daha bak...Kırma ama beni ya...En azından yatay...Ne olur...
-
[QUOTE=hıdırogluhıdır;76254]Yok ya...Ne zamandır düşecek,düşecek diye başımızın etini yedin...Şimdi de çıkacak...Oldu,gözlerim doldu...Birde 36.000...Yok ya...Emin misin?Bİr daha bak...Had,,hadi ne olur hadi....Bir daha bak...Kırma ama beni ya...En azından yatay...Ne olur...[/QUOTE]
belliki sizin amacınız başka
siz o başka sitedeki büyükcan isimli moderator değil misiniz zaten mail adresiniz
[email]Buyukcan83@gorsenatlar.org[/email] mış
hem bu üslup nasıl bir üslup. mail adresiniz onaysızmış rica etmişssiniz sn hellim oyle aktif etmiş.
[B]
prosedürle kendiniz aktif edene kadar üyeliginiz pasif[/B]
-
[quote=mersiyk;76259]belliki sizin amacınız başka
siz o başka sitedeki büyükcan isimli moderator değil misiniz zaten mail adresiniz
[EMAIL="Buyukcan83@gorsenatlar.org"]Buyukcan83@gorsenatlar.org[/EMAIL] mış
hem bu üslup nasıl bir üslup. mail adresiniz onaysızmış rica etmişssiniz sn hellim oyle aktif etmiş. prosedürle kendiniz aktif edene kadar üyeliginiz pasif[/quote]
+. modumuz pişmiş:..::..: ben boşa beni türk modlarına emanet ediniz demiyorum+.
-
[B][/B][QUOTE=mersiyk;76259]belliki sizin amacınız başka
[email]Buyukcan83@gorsenatlar.org[/email] mış
hem bu üslup nasıl bir üslup. mail adresiniz onaysızmış rica etmişssiniz sn hellim oyle aktif etmiş. prosedürle kendiniz aktif edene kadar üyeliginiz pasif[/QUOTE]
Evet anatrend sitesinde moderatör..
Bu yazıları yazan kişi aynı zamanda Anadolu da [B]öğretmenlik[/B] yapıyor... Yazık ki ne yazık...
-
ben size söyleyim forum amacından çıkıyor ve seviye çok düştü,
lafım ortaya beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar:)
-
[quote=catedral;76261]Evet anatrend sitesinde moderatör..
Bu yazıları yazan kişi aynı zamanda Anadolu da öğretmenlik yapıyor... Yazık ki ne yazık...[/quote]
Bence sahibine sikayet edelim. Sahibi de isin icindeyse belediyeye sikayet edelim ikisini de zehirlesinler kurtulalim:D
Sahibi tasmasını sikilasin , olmuyor ki boyle, kulubesinin fazla uzaginda geziyoor, sonra kuduz mikrobu yayılıyormus , yayilir tabi, belediyeee duy sesimiiziii nerdesiiiiin, bak secimler de yaklasiyooor :rolleyes:
Anadolu'da cocuklara kotu ornek diye gosteriyolardir bunu, bunun gibi olmayin cocuklar ileride diye, vah vah .heyk
-
[QUOTE=traderx;76264]ben size söyleyim forum amacından çıkıyor ve seviye çok düştü,
lafım ortaya beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar:)[/QUOTE]
Evet maalesef sevgili traderx
Şu sıralar başka bir siteden saldırı altındayız...Daha doğrusu saldırı bana ve yeni üyemiz sayın SEREN I e karşı yapılmakta.. Fakat bu durumdan forumumuzda nasibini alıyor maalesef..
Elbette duracaklardır..Farklı resmi yollardan çözümleride var bu durumun..
-
[quote=catedral;76266]Evet maalesef sevgili traderx
Şu sıralar başka bir siteden saldırı altındayız...Daha doğrusu saldırı bana ve yeni üyemiz sayın SEREN I e karşı yapılmakta.. Fakat bu durumdan forumumuzda nasibini alıyor maalesef..
Elbette duracaklardır..Farklı resmi yollardan çözümleride var bu durumun..[/quote]
arkadaşlar yazdıkça bu adamlara değer vermış oluyoruz ve gundemde
tutuyoruz
yazmaya değmez
görmüyorum bıle mesajları
-
yahu geçen sene tadı tuzu vardı buraların, çok değerli paylaşımlar oluyordu, ne bileyim hexen baba, mbm, enorton bey, vob trader haguan teo abka cbaykuş falan analizler konuşuluyordu, he arada ayrı düştüğümüz kavga ettiğimiz falan oluyordu ama herkes birbirinden birşeyler kazanıyordu,
kendimde de hata yok değil bende bir ara bu batağa giriyordum, içine çekiyor resmen,
zor kurtardım kendimi:D
-
[QUOTE=traderx;76271]yahu geçen sene tadı tuzu vardı buraların, çok değerli paylaşımlar oluyordu, ne bileyim hexen baba, mbm, enorton bey, vob trader haguan teo abka cbaykuş falan analizler konuşuluyordu, he arada ayrı düştüğümüz kavga ettiğimiz falan oluyordu ama herkes birbirinden birşeyler kazanıyordu,
kendimde de hata yok değil bende bir ara bu batağa giriyordum, içine çekiyor resmen,
zor kurtardım kendimi:D[/QUOTE]
Size sadece bir izleyici sıfatıylada olsa katılıyorum.
Saydığınız isimlere ilk akla gelenler olarak; traderslm, halojen, clark, daha katılımcı durumları ile jelibon, mordak gibi isimleride ekleyebilirim.
-
[quote=okansak;76269]arkadaşlar yazdıkça bu adamlara değer vermış oluyoruz ve gundemde
tutuyoruz
yazmaya değmez
görmüyorum bıle mesajları[/quote]
Bak tanımam etmem o yazı yazan adamı.Ama hergelene saldırmayın.Burada niceleri böyle saldırıldığı için yazmamaya başladı.Forumun büyük abileri ablaları takılıyor bazıları.Varya böcekten farkı yok onların.Sürüngenlik yapmasınlar.
-
[quote=maşuk;76283]Size sadece bir izleyici sıfatıylada olsa katılıyorum.
Saydığınız isimlere ilk akla gelenler olarak; traderslm, halojen, clark, daha katılımcı durumları ile jelibon, mordak gibi isimleride ekleyebilirim.[/quote]
Şu traderslm abi hiç aklımdan çıkmıyor.3 sene önce idi sanırım hissenette yazmıştı.Kızım rahatsız diye o abiye öyle bir sevgi beslemişti ki herkes.Kızının sürekli kanının değişmesi lazımdı.Öyle bir hastalığı vardı.Bu abimiz şunun espirisini yapmıştı.Kızı bir gece süt istemiş.Süt süt diye bağırıyormuş.Sabah pınarsüt 2 tavan çekmiş.Tüh tiyoyu kaçırdık yine minikten diyordu.Ah be ne günler geçmiş forumlarda.Bunları çoğu insan bilmez.Ben dün gibi hatırlıyorum.Orada felix diye bir abi daha vardı dow yazıyordu.Sansasyonel şeyler yazmıştı.Adamı 3 yıl sonra buldum engellenmiş engeli aralıkta kalkmış.Tanışacam o adamla.O adam çok değerli birisi.Ama bunu kimse bilmez.Forumlarda kıçıkırık değersiz insanlara değer vereceğinize böyle değerli adamlara değer verin.
-
[QUOTE=kegen;76291]Şu traderslm abi hiç aklımdan çıkmıyor.3 sene önce idi sanırım hissenette yazmıştı.Kızım rahatsız diye o abiye öyle bir sevgi beslemişti ki herkes.Kızının sürekli kanının değişmesi lazımdı.Öyle bir hastalığı vardı.Bu abimiz şunun espirisini yapmıştı.Kızı bir gece süt istemiş.Süt süt diye bağırıyormuş.Sabah pınarsüt 2 tavan çekmiş.Tüh tiyoyu kaçırdık yine minikten diyordu.Ah be ne günler geçmiş forumlarda.Bunları çoğu insan bilmez.Ben dün gibi hatırlıyorum.Orada felix diye bir abi daha vardı dow yazıyordu.Sansasyonel şeyler yazmıştı.Adamı 3 yıl sonra buldum engellenmiş engeli aralıkta kalkmış.Tanışacam o adamla.O adam çok değerli birisi.Ama bunu kimse bilmez.Forumlarda kıçıkırık değersiz insanlara değer vereceğinize böyle değerli adamlara değer verin.[/QUOTE]
sen kimsin arkadaşım kimin ne kadar değerli değersiz olduğuna karar verecen......
okudum geriye yönelik az çok yazdıklarını.....
adam gibi bir tane analizin mi var......ya okuyan çocuk bile güler gün içi yazdığın ters pozisyonlara......yok endeks çıkacak yok düşecek yok cart yok curt.....
kime değer veriyorsan git tanış.....ama burda insanlara laf atma.....
yaw girip iki yorum okuyalım diyoruz hale bak......
çok hikaye okuyorsun sen sanırım....milletle uğraşmayı bırakta işine gücüne bak....
-
asticim tartışma topigi acıcak vaktim yoktu gecici olarak buraya demir attım daa simdi acıyorum
-
Seviyeli Tartisma Ortami
-
[quote=kegen;76289]Bak tanımam etmem o yazı yazan adamı.Ama hergelene saldırmayın.Burada niceleri böyle saldırıldığı için yazmamaya başladı.Forumun büyük abileri ablaları takılıyor bazıları.Varya böcekten farkı yok onların.Sürüngenlik yapmasınlar.[/quote]
kardeşim madem tanımıyorsun niye yorum yapıyorsun ..adam belki suçlu.sen avukatmısın..vatandaşa böcek diyorsun yoksa savcı mısın...
-
anasayfa gercekten harika olmus. yonetimi tebrik ederim.
-
[QUOTE=catedral;76641]Sayın mozkan rahatlamıştır umarım...,[/QUOTE]
catedral hanım eğri oturup doğru konuşalım, üslup çok önemli, mozkan bey belki biraz sert olmuştur ama haklılık payı var,
sabah banada bir ifadesi oldu bu arkadaşın öğretmenin öğrencisine not vermesi gibi ama ben ses etmedim huzursuzluk olmasın diye,
ben sayfa sayfa takip edemiyorum her sayfada 10 post var 5-6 sı kendisinin hep bir iki kelime, msn de yazışır gibi
kendine bir topik açıp ordan istediği gibi istediğini yazabilir sınırsızca bence mantıklısı bu, yoksa yeni kegen ronaldinyo vs vakaları bizi bekler.
-
[QUOTE=traderx;76649]catedral hanım eğri oturup doğru konuşalım, üslup çok önemli, mozkan bey belki biraz sert olmuştur ama haklılık payı var,
sabah banada bir ifadesi oldu bu arkadaşın öğretmenin öğrencisine not vermesi gibi ama ben ses etmedim huzursuzluk olmasın diye,
[B]ben sayfa sayfa takip edemiyorum her sayfada 10 post var 5-6 sı kendisinin hep bir iki kelime, msn de yazışır gibi[/B]
kendine bir topik açıp ordan istediği gibi istediğini yazabilir sınırsızca bence mantıklısı bu, yoksa yeni kegen ronaldinyo vs vakaları bizi bekler.[/QUOTE]
haaaaaaa... siz takib edin diye satırlarca yazılması gerekiyor seans sırasında ölemi?
Forumda nasıl yazı yazılması gerekir.. Vob seansı sırasında diye kurallar silsilesi hazırlayında öğrenelim..
Bizler forum kuralı bilmiyoruz...
Sayın seren in yazılarını yukarda adı geçen kişilerle bir tutuyorsanız bende yazmıyorum bundan sonra...
-
[QUOTE=traderx;76649]catedral hanım eğri oturup doğru konuşalım, üslup çok önemli, mozkan bey belki biraz sert olmuştur ama haklılık payı var,
ben sayfa sayfa takip edemiyorum her sayfada 10 post var 5-6 sı kendisinin hep bir iki kelime, msn de yazışır gibi
kendine bir topik açıp ordan istediği gibi istediğini yazabilir sınırsızca bence mantıklısı bu, yoksa yeni kegen ronaldinyo vs vakaları bizi bekler.[/QUOTE]
ya benim anlamadığım bir insan az kelimeli çok mesaj yazıor diye ne mantıkla eleştrilebilirki?? sen rahatsızmı oldun? banlarsın bu zaatı olur biter. foruma adına konuşulmaması gerekir bence. sn seren bu piasada sözü sazı geçen hakkaten de hepimizi cebinden çıkarabilcek bi zaattır. bence adam harcamak bu kdr kolay olmamalı.
-
Sizinki de bir öneri.
Yanlız ayrı bir topik işi ya yönetimin yada çoğunluğun desteği ile olmalı.
Çoğunluk rahatsız oluyormu ?
Buraya kadar benim takip ettiğim iki kişi hariç rahatsız olan yok.
-
bende yazmıyorum bundan sonra vob la ilgili bişi..
Bu iki kişi kendi çalsın kendi oynasın...
-
Flood koruması eklenirse foruma sorun kalmaz. Belirli bir süre örneğin 2dk içinde ard arda yazılan mesajlar otomatik olarak ilk mesajda birleşiyor.
-
[QUOTE=VOBiX;76657]Flood koruması eklenirse foruma sorun kalmaz. Belirli bir süre örneğin 2dk içince ard arda ayzılan mesjalr otomatik oalrak tek ilk mesajda birleşiyor.[/QUOTE]
Yaa yok evgili vobix
2 dakkada bir mesaj falan.. Al tut yat yapanlar istedği uzunlukta yazı yazar.. Piyasada işlem yapan adam ya hiç yazmaz yada arada bi satır yazar..
-
[QUOTE=catedral;76652]haaaaaaa... siz takib edin diye satırlarca yazılması gerekiyor seans sırasında ölemi?
Forumda nasıl yazı yazılması gerekir.. Vob seansı sırasında diye kurallar silsilesi hazırlayında öğrenelim..
Bizler forum kuralı bilmiyoruz...
Sayın seren in yazılarını yukarda adı geçen kişilerle bir tutuyorsanız bende yazmıyorum bundan sonra...[/QUOTE]
sizi aklı başında biri zannediyordum, fos çıktınız.
tamam kardeşim siz takılın kafanıza göre, daha önceki arkadaşların niye yazmadığını niye bıraktıklarını merak ediyordum, her türlü ortamın bir kuralı vardır, malesef sanal ortam kültürü yok her konuda olduğu gibi sanal medeniyette bize heralde 50 sene sonra gelecek,
-
[QUOTE=traderx;76660]sizi aklı başında biri zannediyordum,
tamam kardeşim siz takılın kafanıza göre, daha önceki arkadaşların niye yazmadığını niye bıraktıklarını merak ediyordum, her türlü ortamın bir kuralı vardır, malesef sanal ortam kültürü yok her konuda olduğu gibi sanal medeniyette bize heralde 50 sene sonra gelecek,
[/QUOTE]
hmmmmmm ilginçççç... size mi ibadet etmemiz gerekiyordu.. Hatta aklı başında sanırdım diyorsunuz.. Neye göre neyin kararını veriyorsunuz?
1... mbm forumda kendi yazamıyor... beli rahatsız.. canı istemiyo v.b.. ama msn de...
2... Sayın sazan işlerinden dolayı yazamıyor...
3.. hexen baba yazıyor...
başka adı aklıma gelmeyen kim var? bende sizin yüzünüzden yazmıyacağım..
Biz köylüyüz.. bilmeyiz forum morum kültürü..
-
kötü birşey yazmıyorum küfür yok hakaret yok, yazdıklarım siliniyor, ne biçim bir toplum olmuşuz hayret.
-
Catedral yazmazsa bende yazmam
Sanki çok yazıyodum da :D
-
ya traderx er meydanımı burası ya racon kesion millete. ayıp ya
-
bu hiddet niye anlamıyorum dedimki, üslup önemli bana öğretmencilik oynuyor ,
tanımam etmem bu şahsı bu ne samimiyet.
2. dediğimde takip edemiyorum saniyeye bir mesaj geliyor,
bu linç niye, yalakalık niye kardeşim hayret birşey biraz delikanlı olun doğruyu başkasına yalanacam diye esirgemeyin, mordaka hak verdim delikanlı gibi insanca kırıcı olmadan ifade ettim, benim gibi olabilecek olan yokm, duruma bakınca yok.
-
[QUOTE=traderx;76671]bu hiddet niye anlamıyorum dedimki, üslup önemli bana öğretmencilik oynuyor ,
tanımam etmem bu şahsı bu ne samimiyet.
2. dediğimde takip edemiyorum saniyeye bir mesaj geliyor,
bu linç niye, yalakalık niye kardeşim hayret birşey biraz delikanlı olun doğruyu başkasına yalanacam diye esirgemeyin, mordaka hak verdim delikanlı gibi insanca kırıcı olmadan ifade ettim, benim gibi olabilecek olan yokm, duruma bakınca yok.[/QUOTE]
ya ne yalakalığından bahsediosun sen haksızsın işde kabul et bunu. sana mı kaldı forumun delikanlılık düzeyini ölçmek. yapalım bi buluşma forumca görelim o zaman kim delikanlı.
-
[B]son olarak hepimizi cebimizden çıkartır dediğiniz arkadaşı tanımıyorum ama 32000 küsülerden ben maldan iniyorum, neden diye sordu bir arkadaş duygusal dedi
ne oldu 34400 deyiz, 2000 puan daha gitti iddia ediyorum bu hafta dahada gidecek.[/B]
[B]ne oldu geçen haftadan beri yazıyorum ralli ralli diye spot 100 28500 diye[/B]
ayın 19 unda spot30 10-15 gün içinde 36000 evaracak dedim,
belki bir çok arkadaş bana güldü geçen hafta yazdıklarıma ama,
güneş balçıkla sıvanmıyor,
[B]ve çok efendi bir şekilde kimseyi kırmadan düşüncemi ifade etmeme rağmen bu kadar ağır laflar söylendiği için gerçekten çok üzüldüm. [/B]
diyeceklerim bu kadar.
-
[QUOTE=traderx;76698][B]son olarak hepimizi cebimizden çıkartır dediğiniz arkadaşı tanımıyorum ama 32000 küsülerden ben maldan iniyorum, neden diye sordu bir arkadaş duygusal dedi
ne oldu 34400 deyiz, 2000 puan daha gitti iddia ediyorum bu hafta dahada gidecek.[/B]
[B]ne oldu geçen haftadan beri yazıyorum ralli ralli diye spot 100 28500 diye[/B]
[B]ve çok efendi bir şekilde kimseyi kırmadan düşüncemi ifade etmeme rağmen bu kadar ağır laflar söylendiği için gerçekten çok üzüldüm. [/B]
diyeceklerim bu kadar.[/QUOTE]
sn. traderx, bence konu kimin babası kimin babasını döver nevsuzu değil. İyiniyet ile paylaşımda bulunan herhangi bir kişiyi rencide etmek hoş olmadı sn. mozkan için. Sizin içinde hakaret içeren bir sataşma yokken, benzettiğiniz kişiler gerçekten suçladığınız kişi ile uslup olarak alakası olmayan insanlardı. sn. catedral o açıdan çok haklı bence.
-
[QUOTE=catedral;76663]hmmmmmm ilginçççç... size mi ibadet etmemiz gerekiyordu.. Hatta aklı başında sanırdım diyorsunuz.. Neye göre neyin kararını veriyorsunuz?
1... mbm forumda kendi yazamıyor... beli rahatsız.. canı istemiyo v.b.. ama msn de...
2... Sayın sazan işlerinden dolayı yazamıyor...
3.. hexen baba yazıyor...
başka adı aklıma gelmeyen kim var? bende sizin yüzünüzden yazmıyacağım..
[COLOR="Blue"]Biz köylüyüz.. bilmeyiz forum morum kültürü.[/COLOR].[/QUOTE]
BAcım harbiden köylüsün giymişsin lastik pabuçları filan şöyle topuklusundan bir şey yok mu? Bu arada köylü milletin efendisidr.
-
[QUOTE=traderx;76698][B][B][COLOR="Red"]son olarak hepimizi cebimizden çıkartır dediğiniz arkadaşı tanımıyorum ama 32000 küsülerden ben maldan iniyorum, neden diye sordu bir arkadaş duygusal dedi[/COLOR][/B]
diyeceklerim bu kadar.[/QUOTE]
Yuhhhh okuduğunu bile ne hatırlıyosun ne anlıyosun... Yuhhhhh.. derim..
32.000 lerde millet kısa açmasın diye uyara uyara bi kaldı.. Yuhhhh...
33.000 de flat dedi... Bir daha yuhhhh...
-
yeni topic açılmış yeni buldum. öğlen iş için çıktım ortalık toz duman.
yapmayın arkadaşlar her saniye oluşabilecek bir durum bu.
küsülecek kırılacak ayrılacak bir durumda yok burada.
sevgiler.
-
sağır duymaz uydurur..
[quote=traderx;76698][B]son olarak hepimizi cebimizden çıkartır dediğiniz arkadaşı tanımıyorum ama 32000 küsülerden ben maldan iniyorum, neden diye sordu bir arkadaş duygusal dedi[/B]
[B]ne oldu 34400 deyiz, 2000 puan daha gitti iddia ediyorum bu hafta dahada gidecek.[/B]
diyeceklerim bu kadar.[/quote]
kanıtın yoksa müfterisin..şerefsizsin..33000 de flat oldum..hexen ile 32500-32800 bölgesine dikkat çektik..tekrar bu bölgeye gelir diye..ben tartışmadan sonra çıktım..tarzım bu benim..aksi takdirde para kaybederim merakını gidereyim 33275 long ...neden ..çünkü..33600...w formasyonu(tabii anlarsa) hedefi 34400.dür.1800 puan yukarda marj var.dedim.aç oku....okuman var dimi?..merak edersin 34400 hedefse ben 34250 de inerim dedim.ve tekrar flat..
aslında bunların hiçbirinin önemi yok....para kaybetmek de var.kazanmakta...ama sen kötü niyetliysen....sağırsan...anatrend den özel gelmişsen....yalan söylemen normal...
not..gün içi yazma kararımı gözden geçiriyorum..ben seansta agır pozisyon alıyorum...sinirli olurum...kendi çapımda spekim...kimseyi kırmadan dostlara yol göstereyim demiştim...
-
[QUOTE=SEREN I;76752]kanıtın yoksa müfterisin..şerefsizsin..33000 de flat oldum..hexen ile 32500-32800 bölgesine dikkat çektik..tekrar bu bölgeye gelir diye..ben tartışmadan sonra çıktım..tarzım bu benim..aksi takdirde para kaybederim merakını gidereyim 33275 long ...neden ..çünkü..33600...w formasyonu(tabii anlarsa) hedefi 34400.dür.1800 puan yukarda marj var.dedim.aç oku....okuman var dimi?..merak edersin 34400 hedefse ben 34250 de inerim dedim.ve tekrar flat..
aslında bunların hiçbirinin önemi yok....para kaybetmek de var.kazanmakta...ama sen kötü niyetliysen....sağırsan...anatrend den özel gelmişsen....yalan söylemen normal...
not..gün içi yazma kararımı gözden geçiriyorum..ben seansta agır pozisyon alıyorum...sinirli olurum...kendi çapımda spekim...kimseyi kırmadan dostlara yol göstereyim demiştim...[/QUOTE]
nalet olsun böyle foruma ben kimseye küfür etmedim kırıcı bile olmadım, ama bütün yazdıklarım silindi, bu karaktersiz bana küfür ediyorda kimse bişey demiyor, ettiği küfür silinmiyor göz ardı ediliyor.
Allahın belası karaktersiz herif, şerefsiz şimdi özeline bak msnmi atıyorum telefonumu verecem, sana o lafların hepsini yedireceğim,
burda kuru küfür yapmayacağım adi herif seni biz burda adamızla yazarken nerden bulaştık senin gibi şerefsize, çabuk beni ekle telefonunu alacam yada sen beni arıycan, öyle forum köşelerinden artislik yapmakla olmuyor, hepsini yutturacağım sana.
-
3 üncüye ... yemek düşer ama incir tanesini doldurmayacak bir olaydan dolayı çok duygusal davranıyorsunuz.
bugün biraz sakinleşin gün ola hayrola.
sevgiler.
-
adam olmak lazım adam, küfür etmekle olmuyor, terbiyesiz herif, anatrendden gelmişim ben, 1-2 sene önce bu foruma geldim, adam bir üyelik tarihine bakar ama kafa yokki
anatrendin ne olduğuda herks biliyor, hissenetten atılanların buluştuğu yer zaten biraz efendiliğin ağırlığın olsaydı, oralarda takılmazdın, kimseye bir kızgınlığım falan yoktu, yalakalar saldırıya geçince benide çileden çıkardınız seviyemi düşürdünüz.