25 Ocak 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
Printable View
25 Ocak 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
[quote=Anketci;327669]25 Ocak 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?[/quote]
önce sen
[QUOTE=flexy;327671]önce sen[/QUOTE]
ben yine kulaana söledim gari ::: .dng
[quote=fXci;327731]ben yine kulaana söledim gari ::: .dng[/quote]
izlendigini dusunen bir yurdum vobcusu daha:..:
[QUOTE=nunu;327733]izlendigini dusunen bir yurdum vobcusu daha:..:[/QUOTE]
belki izleyen ben olduum üçün izlenmekten korkuyorumdur ::: .dng
benim pelam benim pelam senin pelan benim pelam :::
graş tebiki graş bir tanem
yahu hepsi bir kenara..mesela şimdi dow %2 falan graşıyomuş....fıçırda aynı oluyomuş ama bizimki artı açıyormuş..hah işte o zaman VOB da manipülasyon yok diyen bürokrata nazik bir davetim olur..eüzü
[quote=Astatin;327743]yahu hepsi bir kenara..mesela şimdi dow %2 falan graşıyomuş....fıçırda aynı oluyomuş ama bizimki artı açıyormuş..hah işte o zaman VOB da manipülasyon yok diyen bürokrata nazik bir davetim olur..eüzü[/quote]
Durrr !!!... bozma kalbinide,ağzınıda her bişeyinide işte....:::
evet POSSS..brakalım bu işleri graşalım bence de...
[quote=Astatin;327743]yahu hepsi bir kenara..mesela şimdi dow %2 falan graşıyomuş....fıçırda aynı oluyomuş ama bizimki artı açıyormuş..hah işte o zaman VOB da manipülasyon yok diyen bürokrata nazik bir davetim olur..eüzü[/quote]
manupulasyon anlayisin da pek bi cinsmis astinton:..:
[quote=nunu;327753]manupulasyon anlayisin da pek bi cinsmis astinton:..:[/quote]
he valla...ara frekanslar kesmiyo::::::manzara net olacak ki adama davetimiz tartışma götürmeksizin haklı olsun..NUNİtron...
bu arada bu akşam sanırım dow %2 düşecek gerçektende:o:D
[quote=Astatin;327754]he valla...ara frekanslar kesmiyo::::::manzara net olacak ki adama davetimiz tartışma götürmeksizin haklı olsun..NUNİtron...
bu arada bu akşam sanırım dow %2 düşecek gerçektende:o:D[/quote]
dur bakem, belkim duzeltme olmustur, bizim duzeltme bitmistir, dow duzeltirken biz yine egristiriyoruzdur, ne biilin?
ama graska olsun, sortlar para olsun, yaaa, ufff, bi canta begendim, 1350 dolar, uwwwwüüü:..::::