Dolar endexte ilk yorulma sinyali geldi, devamı gelirse, yukarı dün olduğu gibi koşarız,
Printable View
Dolar endexte ilk yorulma sinyali geldi, devamı gelirse, yukarı dün olduğu gibi koşarız,
ses veriyor..geliyor...gürül gürül..on the way
[QUOTE=fXci;161269]deme gı eyle şeyler....... bi tuhaf oluyorem.... hazır fitkene gel yanıma beraber löngınşayne olak ::: şinci para gaybetsem üzülemeycem cunkum sen kazancan .... ee para kazansam sevinemeycem cunkum sen kaybetcen :::[/QUOTE]
sen gelsen benim yanıma...üüüüüüüüü
[quote=jerfin;161264]59.100... 59.100 ün altında oyalanmaya başladığında 58.800 desteği tutmayacaktır bana göre...[/quote]
destek 58400-500 de bunlar zayıf destekler zaten çalışıp çalışmayacağı şüpheli bu yüzden 59000 altından py den kenera çıkarım, yeni hedefim enler olur, ağa bugün verdi verdi vermedi, sen bilün aga...........
eeyy gidi yafrım eyy...bu aralık vadeyi ben nikahıma alacam ha...ehiiheheheh
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=f6yp4XZ0Byw[/URL]
gel buraya yafrım...
[QUOTE=Astatin;161268]kırarsa 55250 :D:D:D..[/QUOTE]
zaten benim strateji; dow 9450 ye inene kadar 56.000 civarı bir yerlere inmek.. sonra dow tekrar yukarı 10.000 e doğru atakta biz 56.000-59.000 aralığında mal dağıtımı... dow tepkisini verip 9.000 e doğru yol aldığında biz şelale düşüşü ile 40.000.. bu 55.000 den 40.000 e iniş çok sert olmalı ama tepkisiz..::::::
tutar mı bilmiyorum artık..:)))
flaş flaş flaş..VOB kapanış tahminlerinde 57xxx geçti..by Astatin
[QUOTE=Astatin;161276]eeyy gidi yafrım eyy...bu aralık vadeyi ben nikahıma alacam ha...ehiiheheheh
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=f6yp4XZ0Byw[/URL]
gel buraya yafrım...[/QUOTE]
dur, acele etme nikah için..:..:asıl şelaleleri şubat vadede yaşayacağız..::::::
kamon lowmi
[QUOTE=jerfin;161261][COLOR="Red"]2. seansın başlamasına yakın sert bir satışla destek kırılabilir..[/COLOR] ben bu stratejiye inanarak short... bugün 56.600 desteğine iner miyiz acep..:..: çok feci fena ayu oldum ben..::::::[/QUOTE]
evet, strateji şimdilik çalışıyor..:::
[quote=jerfin;161279]dur, acele etme nikah için..:..:asıl şelaleleri şubat vadede yaşayacağız..::::::[/quote]
onu kuma yaparız artık..metres de olur.... memlektin gidişatına bakılırsa 4 e kadar yolu ulacak zaten.dng
[QUOTE=fXci;161247]eger bunnarı yukarı gidecekse emme gitmeden once lönkcu dokmeye calısıcaklarsa 58800 yeresıne bıkere vurdurabılerler.... ordan cort acmayanda cort acar sonra yukarı gıdermıler aceba :::
[B]Jerfin caferi tut ben bez arıyom gayri[/B] :::[/QUOTE]
hatırlatem dedim ::: yuaw yoksa içimden gecenmı bu benım gayrı ::: çokh korkuyorum yuaw