Tam buradan vermezlerse 84575 e değeriz.
Printable View
Tam buradan vermezlerse 84575 e değeriz.
[quote=Strategist;311345]Asit Paşa EW'ci olduğunu görürsem seni hiç sormadan önceden uyarmadan direkt vururum ve o acıdan kurtarırım... Ona göre... :..: :p[/quote]
Strobaba,
1- EW ci aday adayı olduğumu fark edersen hemen yakınlarıma haber ver, hastaneye yatırsınlar, rehabilitasyon
2- 1 başarılı olmaz ve EW ci adayı olursam, zincirle beni koltuğa..yada guzuların sessizliğindeki etçil gibi izole et
3- 2 de başarılı olmazsa, tapanca ile vur beni...yalnız habersiz yap ha...korkmayayım yani...enseden tek atış olsun... veya yok yaw,,,5 doz potasyum iğnesi ver, huzur içinde yavaş yavaş kansız bir şekilde gurtulayım...
Sonuç: Eğer kafayı sıyırmak istersem, bunun EW ci olmak şeklinde olmasını istemem..:D:D:D:D
(%100 şaka...)
83575 desteğimiz olarr
[quote=Astatin;311338]iyi olur patron..longa geçtiğim fiyat o an günün en yükseği olan fiyattı..sakın sorma kaç olduğunu..yoksa keriz gibi hissederim kendimi..üühühü..hayret yaww sistem alda olduğu halde 82500 gevşemesinde lonklamazmı insan yaww..ayıp valla..82800 felan rahat lonklanırdı.:..:[/quote]
ben keriz gibi hissediyom zaten dün açtığım 850 den longu flatladım sonra gittim 83400 den tekrar açtım .dng .dng .dngAha da bak söyledim çekinecek bi şey yokmuş demi ::: ::: :::
[quote=a.kaya;311349]neden 105 değilde 92 ::: ::: ::: sırf bana inat demi :D :D :D[/quote]
yok..o en kötü 5 hedefi...3 ile aynı seviyede oluşmasıı durumu...::: ew bilmediğin nasıl da belli....boks....:cool::cool::confused::confused::confused::eek::eek::eek:(şş dur strobaba daha 1 inci adımdayız)
[quote=canterburytales;311352]Tam buradan vermezlerse 84575 e değeriz.[/quote]
verecekleri varsa da 84200 den verirler diye düşünüyorum ama sağlamlaşıyor indikler haklıymışın tebrikler fena verdiler
[quote=a.kaya;311358]ben keriz gibi hissediyom zaten dün açtığım 850 den longu flatladım sonra gittim 83400 den tekrar açtım .dng .dng .dngAha da bak söyledim çekinecek bi şey yokmuş demi ::: ::: :::[/quote]
gayaboss orda ironik bir durum var..insan kendine keriz derse komik olur ama başkası insana keriz derse çıngar çıkar:::
[QUOTE=selçuklu;311278]altın ... 1396.47 den ben biraz kısaldım sayın stro patron .....[/QUOTE]
ühhhüühühüh ... yygd .... altında graş tüm hızıyla yolda ... :D:D:D.lelele
5000 kısacıdan 2000 adeti pes etti 3000 hala bekliyor
15:30 dan sonra roketlerin depoları fullesin kalkış olacakk
[quote=selçuklu;311363]ühhhüühühüh ... yygd .... altında graş tüm hızıyla yolda ... :D:D:D.lelele[/quote]
SCUM ;447 geçiyo,
dün 446 idi,
sarraftan longlasaydın dün 1.-tl karda ,:::
trendde oturuyodun ...:..:
Bir uyuzluk var ama çözemedim.Sanki aşağıda bir işi var gibi gibi...