[quote=negrolino;311212]83300 de ne var geçemedi bir türlü[/quote]
sabah dedik ya hegrolino usta 83300 kırılırsa uptrend 84400 lere kadar gidebilir :)
Printable View
[quote=negrolino;311212]83300 de ne var geçemedi bir türlü[/quote]
sabah dedik ya hegrolino usta 83300 kırılırsa uptrend 84400 lere kadar gidebilir :)
[quote=a.kaya;311226][COLOR=red]sabah dedik ya[/COLOR] hegrolino usta 83300 kırılırsa uptrend 84400 lere kadar gidebilir :)[/quote]
.dng.dng.brv.brv bayılıyorum buna...sen gündne güne daha fena biri oluyon haaaaaaaa
[quote=cırcır;311225]nayır nolamaz. sahipsen kullanıcan yoksa sahip olmıycan/bakmıycan bile.
:)))[/quote]
efet..misal fiyat 90 dk üst boll banda değiyor, ama boll band aşağı eğimli, CCI larda şişik ve hafif nunu lu..o zaman bi 82500 yapar, yukarı dönekcese de ondan sonra döner şeklindeki bir yorum sistemci için abesle iştigaldir...saylon işgali altındaki kaprika gibi
:D:D:D
hacircir,
avatarda farklı enstantanelerini de koyabilirsin misal:o:::
[quote=Astatin;311222]kayaboss sana bir soru;
Sistemin 5 dklıkda satta ama PUPU lar var, sistemin 15 dklıkta alda ama NUNU lar var..
Bu durumda ne yaparsın :) (Ana fikir: Senin işin de zor be abi) :)[/quote]
kayaaaaaaa..neden yanıt vermiyorsun..üwww:o
[quote=Astatin;311229]kayaaaaaaa..neden yanıt vermiyorsun..üwww:o[/quote]
cevap versem bi türlü vermesem bin türlü ::: herhalularda kafama çakarsın cevabı .dng
[quote=Astatin;311228]efet..misal fiyat 90 dk üst boll banda değiyor, ama boll band aşağı eğimli, CCI larda şişik ve hafif nunu lu..o zaman bi 82500 yapar, yukarı dönekcese de ondan sonra döner şeklindeki bir yorum sistemci için abesle iştigaldir...saylon işgali altındaki kaprika gibi
:D:D:D
hacircir,
avatarda farklı enstantanelerini de koyabilirsin misal:o:::[/quote]
zaten bunlarla uğraşmamak için sistem kullanıyorum bi de bunları mı düşüncem. sinyalimizi bilelim kafamız rahat olsun. avatarım vermek istediğim mesajı çok net anlatıyo(anlayana) + olarak hellim ablanın kızmayacağı kadar masum. dengeyi iyi kurdum.:::
82950 nin kırılması önemli..İmza dost bir ayu... :..:
astipat 5 liğim sat diyor ama ben 83250 den flatladım
Takozal bi durum mu var ne... üvvv...
83.575 -84.400 direnç ve
82.100 destek gözüküyor bende...:)
aslında bugün bir konrat parası iddaya yatır diyor çeytan 3 maç seçicem katlamak için 5 orana bas parayı para beşe katlansın (lan çeytan defol yanı başımdan)
GBPUSD günlük...
[img]http://666kb.com/i/bouwlo7ppmj4jrhea.gif[/img]