[B]kitaro [/B]mesajını gördüm
gayet sağlıklıyım gari beni merak ettiiün üçün teşekkür ederim
hızlı mental son durum. (insanın accuk işi olmasın ::: )
[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/8919/mental.png[/IMG]
Printable View
[B]kitaro [/B]mesajını gördüm
gayet sağlıklıyım gari beni merak ettiiün üçün teşekkür ederim
hızlı mental son durum. (insanın accuk işi olmasın ::: )
[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/8919/mental.png[/IMG]
[quote=Strategist;311150]İlgili web sitesinin adresini alalım... Wikileaks'e baktım öyle birşey göremedim... :p :..:[/quote]
Stro hocam niye alındın ki sen şimdi :p ben not mesajını özellikle bilmiyim diye kardeşe yazmıştım ::: ::: :::
[quote=Strategist;311149]Abi ben çok anlamam ama çıkış yeri C sonu 1. dalga başı ise en azından ilk dibi kırmayacak şekilde 2. dalga dibi yapması lazım değil mi.. Orada günlük grafikte görülebilecek şekilde ikili dip üçlü dip dörtlü dip vs. birşeyler yapıp beni de tatmin eder diye umuyorum... :..:[/quote]
est stro,
ben de çok anlamam,
doğrusun ,geri gelip ilk dibi kırmayacak şekilde 2.dalga dibi yapmalı,
ancak,
piyasa tepeden itibaren 10000 puandan fazla düştü ve bu gibi durumlarda,
fazla geri çekime olmayabilir...
sistemim ise 81.500 den alda...
yaw acaba FDJ e göre VOB a zayıf süsünü yine Saraylı patron mu veriyor? üw
[quote=a.kaya;311158]Stro hocam niye alındın ki sen şimdi :p ben not mesajını özellikle bilmiyim diye kardeşe yazmıştım ::: ::: :::[/quote]
En bilmeyeni benim abi... :..:
[quote=Strategist;311161]En bilmeyeni benim abi... :..:[/quote]
hayır benim..kara murat ta benim..hayır benim:D
[quote=Strategist;311156]Daha kötüsü optimize edip edip paylaşılıyor.. Optimizasyon varsa öyle sistemler yazarım ki son 4 ayda tek bir hatalı işlemi olmaz.. Ancak gerçek hayatta hiçbir anlamı yok.. Optimize et et sistem sonucu ver....[/quote]
bende bi sistem var şimdi geçen ay 12000 bu ay 14000 puan kar yapmış gıcıklığına bende sistem getiriniz noldu anketine yazıcamda herkeş biliyo sistemsiz olduğumu ayıp olmasın şincikkkk
yani herkeşler sistemlerinin karlı zamanını yazıyor zarar edincede optimize ettip yeni hali bu deyip değiştirip yazıyor forumu gören çaylaklarda sistemciler para basıyor zannediyor ama ben 1 yıl sistem kullandım sora hepsini çöpe attım
Garantinin üst kademelere 1 milyonluk satışları yazmışlar.Pek 1 lik görülmüyor uzun süredir...Kaldırsınlar diye mi koymuşlar.. :D
[quote=kitaro;311163] ben 1 yıl sistem kullandım sora hepsini çöpe attım[/quote]
Geçen gazetede bir haber vardı... Çöpçünün biri zengin olmuş diye... Hmmmm... ::: :..:
[quote=Strategist;311165]Geçen gazetede bir haber vardı... Çöpçünün biri zengin olmuş diye... Hmmmm... ::: :..:[/quote]
yok abi çöpçü ziztemin 6000 puanlık haşırtına denk gelmiş şimdi sizlere ömürrr
ama ben histemlerimle hiç o kadar haşırt olmadımmm
[quote=saraylı;311159]
sistemim ise 81.500 den alda...[/quote]
şu anda kullandığım swing sistem,
20' ve 5' lıkta ,birden çok zaman dilimi kullanıyor,
birden çok tg kullanıyor,
tg ler birden çok period kullanıyor,
ona rağmen tradelerin yarısı zararla bitiyor...yani kazanma oranı %50 civarında...
ort kar= 1660 puan
ort zarar=425 puan
ort kar/ort zarar= 3,90
trade başına kar= 706 puan
83250 üzerinde hızlanırız beklemek lazım