-
[quote=Larossıan;159049]5 likle işlem yapanı biçer bu pala...[/quote]
Eskiden olsa yok ya, 1dk 5dk farketmez ben affetmem falan diye zart zurt sallardım ama o kadar çarpıldım ki bugün gıkım çıkmıyor. Saygıyla köşeme çekiliyorum. :)))
Yarın speed trading yok, tırtık yok. Kendime tek ayak üzerinde durma ve slow trading yapma cezası veriyorum. :::
-
[quote=Strategist;159189]Eskiden olsa yok ya, 1dk 5dk farketmez ben affetmem falan diye zart zurt sallardım ama o kadar çarpıldım ki bugün gıkım çıkmıyor. Saygıyla köşeme çekiliyorum. :)))
Yarın speed trading yok, tırtık yok. Kendime tek ayak üzerinde durma ve slow trading yapma cezası veriyorum. :::[/quote]
1 haftada aldığını yatayda 1 günde verirsin, bu sistemleri bu duruma getirme sebebimiz yatayda çarpılmasın diye.:D
-
Arkadaşlar yarın herkese bol kazançlar temenni ederim hayırlı akşamlar.
-
[quote=VOBiX;159178]Forumun hanımları (bayan demycem baymıyorlar çünkü .dng) forumun erkeklerinin intikamını alıyor PALAdan.[/quote]
Alsınlar lütfen. Bay bayan farketmez, kim varsa alsın intikamımı. Pala gazozuma ilaç katıp kötü emellerine alet etti beni resmen bugün... ::::..::)))
-
bugünkü kama sabah açılışta hedefine vurur artık..
-
[IMG]http://i34.tinypic.com/2mhcyf7.png[/IMG]
-
[QUOTE=jerfin;159193]bugünkü kama sabah açılışta hedefine vurur artık..[/QUOTE]
hedef nere:)
-
[quote=Larossıan;159190]1 haftada aldığını yatayda 1 günde verirsin, bu sistemleri bu duruma getirme sebebimiz yatayda çarpılmasın diye.:D[/quote]
Doğru söylüyorsun abi. Yalnız iyi money management yapıp kayıpları kısıtlı tutuyorum. O yüzden bu kazmalığa rağmen hala iflas etmedim. :..:
Ya bugün özellikle berbat bir gün oldu. Yaptığım kazmalıkların haddi hesabı yok. (Örnek: 64900'den long açmak)
Yarın sabah şu kuralları tekrar gözden geçirerek başlayacağım işe:
1. Pala her zaman haklıdır.
2. Amaç Pala'yı anlamak değil para kazanmaktır.
3. Sırtını duvara vererek oyna, her an arkadan elinde baseball sopasıyla Pala gelebilir.
Cümleten iyi akşamlar, geceye de long girdim, gidip biraz DOW seyredeyim, heyecanlı oluyo... :..: .uyk
-
Bunun hedefi kesik kesik 75 BİN aha da buraya yazıyom arkedeş... :)
-
[quote=queen;159195]hedef nere:)[/quote]
65.800..::::::
-
arkadaşımın telefonla beni aradı "abi acil longları kapa işyatırım 20bine yakın şort açmış" dedi. bende ona "poz açarken işyatırıma mı baktık ki kapatırken ona bakalım" dedim:)
madem o kadar poz açmayı becermişte bu fiyatı 64bine düşürmeye niye gücü yetememiş:)
-
[quote=fikrisent;159197]Bunun hedefi kesik kesik 75 BİN aha da buraya yazıyom arkedeş... :)[/quote]
hedef önemli değil
o hedefe kaç kişinin iflas etmeden karla gideceği önemli. şimdi yatayda tırtıkla kazananların çoğu o hedefe geldiğimizde iflas bayrağını çekecekler...
burada o zaman:
"bugün 15 milyarım gitti"
"battım"
"ah şerefsiz pala"
"bu yapılan resmen manüplasyondur" vs. ler duyacağız.
bu dejavu lar hiç bitmeyecek...