[quote=OttomanEmpire;363000]Herkese iyi geceler.Yarın sabah kaçtan açarız?75.000????[/quote]
normal olarak satışta kapadı ve buna göre satışta açmalı, ancak buna rağmen 75 lerin düşmesi satışlara derinlik kazandırır,.......
Printable View
[quote=OttomanEmpire;363000]Herkese iyi geceler.Yarın sabah kaçtan açarız?75.000????[/quote]
normal olarak satışta kapadı ve buna göre satışta açmalı, ancak buna rağmen 75 lerin düşmesi satışlara derinlik kazandırır,.......
Cümleten İyi haftalar...
Longmuyuz...........
long tarafında bugün dikkatli olun bence...
tünaydınlar cümleten,...
Usta ne dedi...
Cariyi kapatmak için Dolara görev verildi..
Tatlı talı borsayı yükseltecekler.....
75in üstü long...
Bende shortları kapatıp burdan long açtım...
Yanlışmı yaptım yani dikkatli ol derken Sayın Eğim??
[quote=ayuthaya;363057]Usta ne dedi...
75in üstü long...
Yanlışmı yaptım yani dikkatli ol derken Sayın Eğim??[/quote]
kimseyi etkilemek istemem sadece graflar öle gösterdiği için nacizane yazdım...yoksa biliyosunuz her iki tarafta her zaman riskli...
[quote=ayuthaya;363057]Usta ne dedi...
75in üstü long...
Yanlışmı yaptım yani dikkatli ol derken Sayın Eğim??[/quote]
Cariyi kapatmak için Dolara görev verildi..OK,
Tatlı olduğu kesin, düşüşte çıkışta,....
75in üstü long...OK,
75 bin üstü kaldıkça long demişiz, OK
şimdi burada dikkat gerektiren olay şu, düşen dji, düşen emtiya, datlı çıkan dxy, ve ölçünün kaçmaması, aşının içinde, terkibinde yarı baygın ayılar var çünkü, onun içün, bir datlıllık, bir mayhoşluk sürürmeli bir müddet, bunda amaç bu gelişmekte olanlar etine dötüne çeki düzen vermeleri,.....biz aynen bu tanımdayız, yine plot ülkeyiz,......
sorun şurada djinin bu düşüş hamlelerinde düşüş veya tepki anlamında bizim borsa hareketlerimiz önemli, çalkalama dediğimiz de bu,.....
onun için mesala geçen hafta 75100, yakaladık, üstüne dizdik diğerlerini 75250, 75575, 75675, 75875,....onun içun derizki bunun altı ve üstü diye
bakın emtiya derken goldda bir emtiya, bakın parite bir para deyil emtiya bu parite, ama hepsinin merkezinde en önemlisi pitır oil,...dji neydi bir endex deyildi, pompaydı, bazen basar bazen emerdi, bazenliğini iştebu şartlar belirliyor, şartlar ne uçağın motorları ısınmıştı, yani flation,..
ölese pitıroil ve falation bu işin merkezinde,......dji hamlesi bunlara yönelik aşı işte tam bu,....
ölese poz larda dji yi kestirmeniz lazım artık, kontrolü o sağlıyor, buradaki grup ağası djinin hamlelerini biliyor,.....
biz ise bundan cümlelerle korunabiliyoruz, cümleler bizi koruyor, aklımızı başımıza aldırıyor,.....
75100 üstü kalış böle bir saptama,
ululararası şebeke böle,
81250-74250 yine böle,....
bütün bu saptamalarda dji harici adır borsalara verilen görev ise yatırımcıyı bayıltma, yani diyorlarki kötümser olmayın, iyimserde olmayın, işte bu kontrol dxy üzerinden sağlanıyor,....yani paranız bir müddet dxy üzerinden yönlendirilecek,....bu global talebi kısarken, ucuzlayan emtiya global ekonominin sürdürülebilir olmasını tamin edecek, aşı işte bu,....
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/151/57467818.png/"][IMG]http://img151.imageshack.us/img151/2267/57467818.png[/IMG][/URL]
sarı 76350 de,
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/94/60348447.png/][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/9616/60348447.png[/IMG][/URL]
kalın mavi, 8xx başaladı günü şu sıralar burada,...
[quote=indregandi;362955]denge 76225, denge desteği 75875,[/quote]
dengelerde en son burada kalmışız,....bunun üstüne tek yaptığımız 75100 üstü kaldıkça longdur saptaması,....
vel hasıl tetikteyim,.....haftaya flat girmiştim, tercihimi 76300 civarından shorta kullanmıştım dün,....diğer tercihim ise 75100 civarları long olabilirdi,...
ancak 75100 biraz sakattı haliylen, dedimki görüp ona göre girerim ona, e tabi güne 11:30 başladık, göremedik haliylen,....
devam şimdilik poz yok, tetikteyim ancak, genel yorumlar sonrasında poz kovalıyorum,....
bu nasıl iş ya bir anda 76.00o e geldi..