-
ve eğerki;
cehepe üst yapısını tasviye edip atatürke dönerse,..yani dersimli kemalden mustafa kemale tekrar dönerse,..
bunu zaten yapsa idi bu hedepe %12 yi rüyasında görürdü,
yani cehepe cehepe değil, zaten kendine yeni cehepe diyor,...diğeri yeni türkiye dyor,
ülke bu halde,..
-
ve malesef böylede devam edecek,akıl bu ülkeden ayrılalı 77 yıl oldu.
-
[QUOTE=aticik;496475]ve malesef böylede devam edecek,akıl bu ülkeden ayrılalı 77 yıl oldu.[/QUOTE]
akıl varda akım yok sayın aticik,...
siyaset bloke olmuş,...ben seçimlerden önce meclisteki 4 lünün değişmeyeceğini öngördüm burada,...
dolaysı ile akıl akımla buluşmuyor sorunumuz bu,..
-
[QUOTE=indregandi;496470]Demirtaş ile Yüksekdağ büyükelçilerle görüştü
HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, bazı ülkelerin büyükelçileri ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi.
HDP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, eş genel başkanlar Demirtaş ve Yüksekdağ'ın 29 Temmuz Salı günü İran İslam Cumhuriyeti büyükelçisi, 30 Temmuz Perşembe günü ABD ve İngiltere büyükelçileri, 31 Temmuz'da AB-Türkiye Delegasyonu ev sahipliğinde AB'ye üye ülkelerin büyükelçileri ve müsteşarlarıyla bir araya geldiği duyuruldu. CİHAN[/QUOTE]
Bu haberi ben paylaşacaktım siz benden erken paylaşmışınız bin ve iyi yaşayın sayın indregandi.
Acizane kanaatim HDP arkamdalar diye kubarıyordu. Son zamanda incirlik üstü kullanılması verilerek İŞİD ve PKK kaynatıldı doğal olarak ta HDP. Yani bir nevi coni İncirlik için harcadı bunları. Şimdi ne oluyor diye sormaya gidiyorlar ama ellerine bir şey geçecek mi ? Cacık tabi. Ula kafasız taşeron itler. Bunların atları ingilizler 1. Dunya savaşında arapları gaza getirip , Türkü kırmadı mı bu toprakalarda? Şimdi de sizi gaza getirip, Türkü arabı vurmuyor mu? Ne sandınız size burayı bağışlayıp buyurun kurun mu diyecekler kürdistanı. Maşa kapı kulları dilenmenize tek sent yok artık onlar aldı alacağını sizi de harcadılar olay bu kadar basit.
-
[QUOTE=indregandi;496474]ve eğerki;
cehepe üst yapısını tasviye edip atatürke dönerse,..yani dersimli kemalden mustafa kemale tekrar dönerse,..
bunu zaten yapsa idi bu hedepe %12 yi rüyasında görürdü,
yani cehepe cehepe değil, zaten kendine yeni cehepe diyor,...diğeri yeni türkiye dyor,
ülke bu halde,..[/QUOTE]
cafer ozturk retweetledi
Kemal Kılıçdaroğlu @kilicdarogluk 22 sa.22 saat önce
Ülkece daha fazla şehit haberi değil, teröre karşı gerekli önlemlerin alındığı haberini duymak istiyoruz. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun!
-
Kemal Kılıçdaroğlu â€@kilicdarogluk 26 Tem
Hain saldırılar ile Türkiye'de kaos ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Bu oyuna meydan vermemek için sağduyulu davranmaya devam etmeliyiz.
-
Kemal Kılıçdaroğlu â€@kilicdarogluk 22 sa.22 saat önce
CHP'nin dün reddedilen terörü araştırma önergesinden sonra bugün 2'si Diyarbakır, 3'ü Şırnak'ta olmak üzere 5 evladımızı daha kaybettik.
-
PKK ile işbirliği içersinde olan AKP hukumeti ve CB seçım yenılgisi sonrasında aklısıra Turk milletini kandıracağını sanıyor.Ancak MHP yi kandırabılir tıpki meclis başkanlığı seçiminde
olduğu gibi.
-
akımı sahiplenip ,yönlendirebilecek tüm akıllar teker teker devre dışı bırakıldı bu ülkede.bu topraklarda dibi görmeden çıkış yakalayamayız, oyüzden herşeye rağmen dibi görmeyi bekliyorum.
-
sayın tutku;
adını koymak gerekli, pkk terörünü lanetliyoruz diyebilmek gerekli,..
terör çok geniş bir kavram,...kılıçdaroğlu niye pkk yı flu görüyor,..çıplak ve net göremiyor,..üstelik o kesimden oyda alamıyor,..
-
[QUOTE=aticik;496482]akımı sahiplenip ,yönlendirebilecek tüm akıllar teker teker devre dışı bırakıldı bu ülkede.bu topraklarda dibi görmeden çıkış yakalayamayız, oyüzden herşeye rağmen dibi görmeyi bekliyorum.[/QUOTE]
malesef haklısın,..
-
sn.tutku terörün neyini araştıracakmış mecliste.önergede operasyonların4 ay süreyle durdurulması isteniyor,sn indragandinin dedği gibi yeni chp en büyük tehlikedir bu ülke için.
-
[QUOTE=aticik;496485]sn.tutku terörün neyini araştıracakmış mecliste.önergede operasyonların4 ay süreyle durdurulması isteniyor,sn indragandinin dedği gibi yeni chp en büyük tehlikedir bu ülke için.[/QUOTE]
aynen,,...özellikle koalisyonda yer alacak bir cehepe dahada büyük tehlike,..bir cehepeli olarak müşadem budur,...ve son seçimde o nedenle oy vermedim,...
-
Düne kadar PKK ile işbirliği yapanlar davul zurnalarla Teröristleri karşılayanlar seçim yenilgisi sonrası yapmış oldukları ihaneti unutturmaya yapmış oldukları yolsuzlukların hukuksuzlukları örtbas etmek için her türlü hilekarlığı yapabiliyorlar her renge girebiliyorlar .
Türkiye CHP ile daha güvenilir daha bağımsız daha güçlü daha mutlu olacaktır.
-
15:30
veri usdyi destekleyici mayette gelmemiş,..
-
ilk cümleniz ne kadar doğruysa son cümleniz üzülerek söylüyorum ki o kadar yanlış.
-
[QUOTE=tutku;496487]Düne kadar PKK ile işbirliği yapanlar davul zurnalarla Teröristleri karşılayanlar seçim yenilgisi sonrası yapmış oldukları ihaneti unutturmaya yapmış oldukları yolsuzlukların hukuksuzlukları örtbas etmek için her türlü hilekarlığı yapabiliyorlar her renge girebiliyorlar .
Türkiye CHP ile daha güvenilir daha bağımsız daha güçlü daha mutlu olacaktır.[/QUOTE]
o taktirde yeni cehepenin bu adamlarla koalisyonda işleri ne,...neyin flörtünü yapıyorlar, akepe belli olanken,...cehepenin akepe ile işi ne,..
işi yenide birleşmek,..aynı çizgideler, burada yazdık her ikisinide, hatta 4 ünüde yazdık,
diğer işleri de aklı bloke etmek,..eğer cehepe atatürk ve millet diyebilse idi bu seçimde çok yüksek oy alabilirdi, şartlar hiç olmadığı kadar müsaitti,..
-
sistemde 98300 de 240 lık karşılaşacak , saatliğim alım yönünde devam ediyor,..
[url=http://hizliresim.com/qll9Qq][img]http://i.hizliresim.com/qll9Qq.png[/img][/url]
bu bölge iki pembe ok la saatlik bant olan 98950 ile eş değer,..
-
Artık MHP ye oy vermeyi düşünmüyorum bence MHP partsini kapatsa yeridir malum her zaman ne zaman işbirlikçi hükümetin başı sıkılsa mhp kurtarıcısı oluyor.halkımız artık CHP dışında güvenilir parti görmüyor olacakki MHP oyları düşerken CHP oyları artıyor.
-
tabi usd gevşemesininde devamı gerekiyor,..
-
[QUOTE=tutku;496492]Artık MHP ye oy vermeyi düşünmüyorum bence MHP partsini kapatsa yeridir malum her zaman ne zaman işbirlikçi hükümetin başı sıkılsa mhp kurtarıcısı oluyor.halkımız artık CHP dışında güvenilir parti görmüyor olacakki MHP oyları düşerken CHP oyları artıyor.[/QUOTE]
benim tercihim bu 4 lünün dışında,..dedik ya akıl var, akım yok,
bunların işi akımı bloke etmek,..bu yol yol değil,..
kim anti emperyalistse, kim atatürk ve değerlerini savunuyorsa, ataürkte birleşiyorsa ben onunlayım,
takım tutar gibi asla parti tutmam,..
-
Sn Gandi CHP nin olası hükümet koaliasyonu için öne sürdügü nedenlar olmazsa olmazlar dikkate alındığında koaliasyon olası değil bunu en iyi bilebileceklerden birisi olduğunuzu düşünüyorum. MHP için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim benim gözümde güvenirliğini yitirmiş durumda. aniden karar değiştirip AKP ile koaliasyona gider yolsuzluk hukuksuzluk ve usulsüzlerin üzerine çizgi çekerse şaşırmam. malum MHP nin kafası karışık ne yaptığını yapacağını bilmek koca bir SORU işareti.
-
aynen,meclisteki mevcut partilerin hepsinin ipleri dışarda.konumuz artık partiler üstü olmalı.o yüzdende işimiz çok zor ve ben bu dirayeti ve aklı bu halkta görmüyorum.İnsanlarımızın Kıyameti (benzetme) görmeden aydınlanacağını sanmıyorum.
-
[QUOTE=tutku;496495]Sn Gandi CHP nin olası hükümet koaliasyonu için öne sürdügü nedenlar olmazsa olmazlar dikkate alındığında koaliasyon olası değil bunu en iyi bilebileceklerden birisi olduğunuzu düşünüyorum. MHP için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim benim gözümde güvenirliğini yitirmiş durumda. aniden karar değiştirip AKP ile koaliasyona gider yolsuzluk hukuksuzluk ve usulsüzlerin üzerine çizgi çekerse şaşırmam. malum MHP nin kafası karışık ne yaptığını yapacağını bilmek koca bir SORU işareti.[/QUOTE]
sayın tutku mehepeyi bilemem o mehepelilerin sorunu,
ama ben kendimi eleştirmessem doğruyu üretemem,
baykalın ve kılıçdaroğlununda aldığı oy oranları hep aynı,..cehepe halkın ihtyacına dönük değil, en büyük ihtiyacımız ise şu aşamada milli birlik ve beraberliğin tesisi,..
eğerki seçimden önce cehepe emekliye zam yerine bunları işlese idi çok farklı olurdu,...
benim beyaz peynir ve rakıdan daha farklı beklentilerim var,..cehepe kendini savunmuyor, tasviye halinde olduğunu burada yazdık,..
-
[QUOTE=indregandi;496469][url=http://hizliresim.com/mzzll2][img]http://i.hizliresim.com/mzzll2.png[/img][/url]
usdtry
burada saatlik ov bantta,
üst bant düz durumunu bozup(düzlük devam eden long trend demek) fiyatlar düşerken fiyata ters yukarı bükülürse fiyatlar bant içine girene kadar bir realizasyon demek,
henüz bu yok,..[/QUOTE]
[url=http://hizliresim.com/PoovX9][img]http://i.hizliresim.com/PoovX9.png[/img][/url]
evet dostlar burası kıprdadı,...
-
endex tarafında ise indikatör ü banttan 104000 den düşüşe başladı,...alt bant 98950 den o da düşüşte,
yani hem endex taraf hem usdtry taraf bant içine girmeye çalışacaklar,
birisi aşırı satıştan banta, diğeri aşırı alıştan realizasyonla banta,..
-
sn. indragandi en son 2014 mayısında bu açık pozisyon sayısına ulaşılmış,bunu neye bağlamak gerek?
-
İşte bende onu diyorum. Demokratik güçlü Türkiye için CHP merkez ve yapıcı olarak var olabilen tek parti . umarım Türkiye Cumhuriyeti CHP hükümetine kavuşur devlet tekrar cumhuriyetin içinde bulunduğumuz çağdaş evrensel değerleriyle güçlendirilerek gerici yıkıcı bölücü unsurlardan arındırılarak çağdaş üniter yapısıyla Dünyadaki yerini alır. bunun için CHP ye her zamankinden daha çok ihiyaç var.
-
[QUOTE=tutku;496501]İşte bende onu diyorum. Demokratik güçlü Türkiye için CHP merkez ve yapıcı olarak var olabilen tek parti . umarım Türkiye Cumhuriyeti CHP hükümetine kavuşur devlet tekrar cumhuriyetin içinde bulunduğumuz çağdaş evrensel değerleriyle güçlendirilerek gerici yıkıcı bölücü unsurlardan arındırılarak çağdaş üniter yapısıyla Dünyadaki yerini alır. bunun için CHP ye her zamankinden daha çok ihiyaç var.[/QUOTE]
cehepe önce eski cehepe kimliğine kavuşmalı, yeni cehepe ile ilk yapacakları şey eğer fırsat bulabilirlerse yani bir hükümette yer alabilirlerse anayasayı halletmek olur,..
ben konuyu kapattım geçmiştede çok yazdık,..
cehepe önce anti emperyalist olmalı, atatürkü temel alıp üstünde yükselmeli, diğerleri zaten kendiliğinden olur,..
-
[QUOTE=aticik;496500]sn. indragandi en son 2014 mayısında bu açık pozisyon sayısına ulaşılmış,bunu neye bağlamak gerek?[/QUOTE]
bir kısım koalisyon olur diyor, bir kısım olmaz diyor,
kimsenin aklına kenera çekilip beklemek gelmiyor,..
-
5 lik te ortsiz lerde satış var,
240 lık direnç yada görmesi gerekli seviye devam ediyor,...
bantta vacumm (üst bant 104000 den, alt bant 98950 den seviye kaybetmişlerdi) bozulduğundan 98950 çekişi olabilirde olmayabiirde,..
fiyatlar banta girme amacı taşıyor ama vacumm şu anda yok,...banr içi hedefi var,..o nedenle bende kesin konuşamıyorum, nerden girer nasıl girer,..buradayız,...
saatlik sistemlerim al devam ediyor
-
[QUOTE=indregandi;496491]sistemde 98300 de 240 lık karşılaşacak , saatliğim alım yönünde devam ediyor,..
[url=http://hizliresim.com/qll9Qq][img]http://i.hizliresim.com/qll9Qq.png[/img][/url]
bu bölge iki pembe ok la saatlik bant olan 98950 ile eş değer,..[/QUOTE]
dolaysı ile bant işi bozulduğundan buradan devam edeceğiz,...burada 98300 değeri longa çıkış değeri olacak, ilk değer,...99625 te diğer değer,
sektör 240 dk,...
yani saatlik allara 240 dk dan hedefg kondurmuş oluyorum,..anlattığım bu,..
-
5 lik stop 97600 de hhv 14,...
-
saatlik stop halen 96000 hhv 14 te,..
-
ben biraz usd flat ettim biraz da endex flat ettim düşüşler olursa her zamanki taktik yerine koyarım,
yok çıkış devam olursa eldekilere kar yazarım,..
son iki hafta agresifine girmeden önce yataydan yararlanıyorum,..eğerki agresife ters yakalanırsam enaz portföylede yakalanmam tek amacım,..
-
ne demek bu zaman için yazdıklarımı unutmuyoruz,..zaman
105825,
[B]100550,[/B] tüm zamn,..alt/üst
95650,
-
USD TL de formasyon tamamlanmış olabilir. yukarı yönelmiş gibi görünüyor.
-
5 lik ortsizler alda tekrar,
-
[QUOTE=indregandi;496491]sistemde 98300 de 240 lık karşılaşacak , saatliğim alım yönünde devam ediyor,..
bu bölge iki pembe ok la saatlik bant olan 98950 ile eş değer,..[/QUOTE]
[url=http://hizliresim.com/7bbVBm][img]http://i.hizliresim.com/7bbVBm.png[/img][/url]
aynen
[img]http://www.pic4ever.com/images/Ghelyon.gif[/img]
-
şimdi orada grafta mavi indik varya,...o şortların ortalaması o nedenle kusuratlı,..ortalama hep kusurat demek,..
bu kırmızı geçilirse mavi kırmızının aldına gelirse,..bir süre sonra yükselen fiyatlara kırmızı kaybolacak ve saatlik gibi 240 lıkta ala geçecek,
graf diyorki 240 dk da bunun ilk rakamı 98300 müş,..
99625 ise bir yükseklik 98300 ün üstüne gelişmeliki diyor 98300 kendini sağalamlaştırabilsin, işte o gidip gelmelerde kırmızı maviyi kapıp aynı değer alırlarsa long oluyor,... o saatte hep kırmızı bir dah kayboluyor, mavi a.mavi devam ediyor,...
biz ise şunu yaptık, saatlik long devam ettiği için 240 lıktan hedef koyduk aslen,..yaptığımız bu, o da gerçekleşti,..