patronlar cümleten iyi akşamlar..
Printable View
patronlar cümleten iyi akşamlar..
[quote=excali;378330]a.kayaya sor , aste..:::[/quote]
AOP demessin umarım Asti patron :( para senin, karar senin :..: en güzel kar cepte ki olandır derler genelde :rolleyes:
Bye bye hapeness:o Okan ayıp valla lonk kalmışsın ne öyle..dua et dow az çıktı çok çıkaydı yarın yemiştiniz tabanı....kom
diğer yandan gorkmuyorum dersem yalan olur...gorktuğum için şort kalıyorum.üühühühhü
batronnar iki RMI , bi dua gönderin... bi de en yukseginde kapatti do(ü)ww ...bu gece bitmez... sabah yine +1000 (-1000 bana)
bi de ilaveli kaldık geceye... üww
ben dow un 10600 de çoklu dip yapma ihtimalini sevdim :)
[quote=Astatin;378353]Bye bye hapeness:o Okan ayıp valla lonk kalmışsın ne öyle..dua et dow az çıktı çok çıkaydı yarın yemiştiniz tabanı....kom
diğer yandan gorkmuyorum dersem yalan olur...gorktuğum için şort kalıyorum.üühühühhü[/quote]
bu graf 58000'e cok pis duserim diyo:::
Bu aralar arada bir geyik yapasım geliyor..Bıyrın benim emektar grafım FDJ/X30YVADE (Haftalık)...PUPU lu indikatörlerle desteklenen devasa TOBO var..Yani bu grafın yükselmeye devam etmesi pek bir normal karşılanır hatta beklenir...Fiyat formasyonlarının tutma ihtimali, zaman periyodu yükseltdikçe artar..(yani 5 dklıkta tuzak maksatlıTOBO süsü vermek kolaydır ama haftalıdka bir hayli zor). Bu grafı ayda bir yapıştırıyorum malum ve iddia ediyorum ki (yeni değil sanırım3-4 ay önce de ediyordum) maniler, çevre ülkelerden çıkıp merkeze (gelişmekte olandan gelişmiş olana) kaçıyor..Buyrun grf çok net. AYlardır IMKB DOW a göre under performans gösteriyor. Eğer bu underpirformans graftaki mavi çizginin üzerine atarsa fiyatı, seyreyle gümbürtüyü, seyreyle dünyayı, evangelos misiadilis.. Bir de not; andırpirformıns demek ille de düşeceğiz demek değil...Dow a göre daha kötü olacağız demek..misal dow 5 düşer biz 10..veya dow 10 çıkar biz 5...gibi...ve tabi önemli not; bu haftalık graf..buna güvenip kısa avdeli treydetmek akıl işi olmaz elbet...herkesin şortuda longu da kendine:..:
[quote=Astatin;378362]Bu aralar arada bir geyik yapasım geliyor..Bıyrın benim emektar grafım[COLOR=red][B] FDJ/X30YVADE[/B][/COLOR] (Haftalık)...PUPU lu indikatörlerle desteklenen devasa TOBO var..Yani bu grafın yükselmeye devam etmesi pek bir normal karşılanır hatta beklenir...Fiyat formasyonlarının tutma ihtimali, zaman periyodu yükseltdikçe artar..(yani 5 dklıkta tuzak maksatlıTOBO süsü vermek kolaydır ama haftalıdka bir hayli zor). Bu grafı ayda bir yapıştırıyorum malum ve iddia ediyorum ki (yeni değil sanırım3-4 ay önce de ediyordum) maniler, çevre ülkelerden çıkıp merkeze (gelişmekte olandan gelişmiş olana) kaçıyor..Buyrun grf çok net. AYlardır IMKB DOW a göre under performans gösteriyor. Eğer bu underpirformans graftaki mavi çizginin üzerine atarsa fiyatı, seyreyle gümbürtüyü, seyreyle dünyayı, evangelos misiadilis.. Bir de not; andırpirformıns demek ille de düşeceğiz demek değil...Dow a göre daha kötü olacağız demek..misal dow 5 düşer biz 10..veya dow 10 çıkar biz 5...gibi...ve tabi önemli not; bu haftalık graf..buna güvenip kısa avdeli treydetmek akıl işi olmaz elbet...herkesin şortuda longu da kendine:..:[/quote]
bu karşılaştırmalı grafikler ne kadar sağlıklı ustadım :rolleyes::confused: geçmişte test etmişindir mutlaka da gene de sorayım dedim :)
[quote=Astatin;378353]Bye bye hapeness:o Okan ayıp valla lonk kalmışsın ne öyle..dua et dow az çıktı çok çıkaydı yarın yemiştiniz tabanı....kom
diğer yandan gorkmuyorum dersem yalan olur...gorktuğum için şort kalıyorum.üühühühhü[/quote]
umarım tarih tekerrür etmez:..::..::..:
70550 civarı bir açılış olur sanırım
[quote=a.kaya;378369]70550 civarı bir açılış olur sanırım[/quote]
naaptın gayatron adamı öldürdük yaw...hadi tahmin yarışması yapalım...bence 70225 açar...gerçi başka katılımcı olmaması durumunda, stratejik olrak yarışmayı kazanmak için 70525 demem lazım ama ben içimdne geçeni diyeyim