-
[quote=selçuklu;311107]badem oldu pozlarım ..... vayyy .... altındada tokatlandım ...... üvvvvvvvv ..... durumlar kötü ... .... nolduysa bayramdan sonra oldu vayyyyyyyy ..i am so sorry .... .....:o:o:o:o:o[/quote]
Geçmiş olsun patron... Abi bu altın çok tehlikelidir.. Ben hiç bulaşmıyorum.. Son derece kontrol altında bir piyasa... Hiç açıklaması olmayan hareketler yapar... Çok teknikçi gömmüştür... üvvv...
-
[quote=Strategist;311091]Olmuş zaten, gece FDOW'u almışlar... :))) Ayuların hayır duaları olmasa ne yapardık... :..:[/quote]
yafff almislar almasina da, sana ne faydasi var canim stratejistim?:::
-
[quote=nunu;311127]yafff almislar almasina da, sana ne faydasi var canim stratejistim?:::[/quote]
Long'dum gardaş... :p Gap'i indirdim cebe... Senin duaların sayesinde.. Sağol... :..:
-
[quote=Strategist;311129]Long'dum gardaş... :p Gap'i indirdim cebe... Senin duaların sayesinde.. Sağol... :..:[/quote]
300 puancik mi? lemmmm, desene en bastan derdini, ugrastiriyon burda bizi:..:
-
[quote=nunu;311127]yafff almislar almasina da, sana ne faydasi var canim stratejistim?:::[/quote]
haci nuni..senin bu saatte uyuman gerekmiyor mu ne işin var ekranda....kom.kommacera dolu mecra amerika....boks.
-
Makas 200 puan oldu açılışla, bizimkiler tutmayın küçük enişyeyi modunda, zayıf mıgösteriyorlar yoksa gerçekten düşecek mi...Dünkü harekete göre 83 üstünde olması gerekirdi..
-
[quote=Astatin;311131]nuni..senin bu saatte uyuman gerekmiyor mu ne işin var ekranda....kom.kommacera dolu mecra amerika....boks.[/quote]
odevim var:oüüü:::
-
[quote=nunu;311133]odevim var:oüüü:::[/quote]
:cool::cool: vikilikse vb forum raporumu yazıyon...:D:D ödev ve vob...hımmm:o
sınıfta kalırsın benceüüü:o
-
[quote=Sekube;311132]Makas 200 puan oldu açılışla, bizimkiler tutmayın küçük enişyeyi modunda, zayıf mıgösteriyorlar yoksa gerçekten düşecek mi...Dünkü harekete göre 83 üstünde olması gerekirdi..[/quote]
81 civarındaki formasyon OV'li dip formasyonu olabilecek birşey değil... Ancak daha büyük bir formasyonun parçası olabilir... Bu nedenle 81-82 civarı bölgelere tekrar inip adam gibi formasyon yapması lazım.. Düşüşe oynamam, oralardan depti mi çıkışa oynarım...
-
Ne yamuk piyasamız var vob yokken böyle değildi dışarıya bakarsak çoktan 83500 üsütne gitmeliydi
-
[quote=Strategist;311136]81 civarındaki formasyon OV'li dip formasyonu olabilecek birşey değil... Ancak daha büyük bir formasyonun parçası olabilir... Bu nedenle 81-82 civarı bölgelere tekrar inip adam gibi formasyon yapması lazım.. Düşüşe oynamam, oralardan depti mi çıkışa oynarım...[/quote]
Geçense seneki 1-3 aralık arası vahşi barlara gözüm takılıyor, sonra oraya tekrar insek de olur...:..:
-
endeks 30 ... gap analizi .... ewsel bakış ...... ahada graf ... ..tahminim .. önce üstteki gap dolar .... sonra alttaki .... wave 5 sahnede .. ama ... yeni tepeye gücü yetermi bilemeyecem ....:o:o:o:o
[IMG]http://img574.imageshack.us/img574/7070/adszga.png[/IMG]