-
aps 218310 apsd 9188 eloloyyyy adamlar çoştu ki ne çoştu..
+ ya bile geçti dayılar spotta :) makas - de ve halen 2 senaryo içinde koşullar uygun.. herikisine de hazırlıklı olarak davranışlarını yeniliyor .. amme yarın bu topladığı shortları bi keser bi keser ki buralar yalan olur.. eğer gendi gendine açtıysa da o vakit umutsuz ev hanımlarından daha beter oluruk ... çinden beter oluruz -%5 bile kesmez..
herkese kolay gele , bugunde gazoz kapagıynan oynadık amme aganın agzından akan salyaları farkettık zabah zabah .. eskisi gibi cortlayıpda yakıt olmadık..
-
[quote=fXci;230219]astet şu erkenci zisteminin aşaadaki mentalraynen aynı yerden ekran goruntusunu ver hele merakh ettım lo :::
[IMG]http://i44.tinypic.com/2mh93lw.png[/IMG][/quote]
aslina bakarsan grafdaki sistem elimdeki en silow sistem :) bu ay 3 yada 4 sinyali var...:::::: daha testte abisi..yok olmaz..sistemle ilgili her türlü talebi kabul etmeyorum artık..ben senden 4 kez mentalray ın geçmiş 4 ay performansını yapıştır dedim...yanıt bilem vermedin..ü[url]www..[/url].
(takılıyorum sadece:D:D)
-
geceye long .. üvvv .. güçlü vob güçlü imkb bence ...:::::::D:D:D
-
-
Geceye azcık kısa
cümleten iyi aksamlar
-
[B]İyi Akşamlar..+..brv[/B]
-
tamam tamam..şekildeki gibi..ancak tekrar diyeyim..bu işlemlerimd ekullandığım değil... test aşamasında hala..
[IMG]http://i42.tinypic.com/2njakux.png[/IMG]
-
vay anasını pela kandırdımı ne etti beni . .üvvvv:o:o .. dow çökebilir bu gece .. ingaaa :o:o .. neyse fena değildi bugün .. isterse - 1000 gap olsun .. cümleten iyi akşamlar .. :D
-
geceye sadece 1/5 kisa...görünenin aksine sisteme de ters değil :) ehuheuheue..sistem demek ok demek değil..üü[url]www..ehuheuehe[/url]
-
kanımca dow iyi kapatır..sabah da futureler ve uzak doğu kuvvetli olur...artı 600 puanla açarız..
tüm sistemler alda..
,iyi akşamlar.
-
long yokmu sabah beraber zırlayalım .. üvvvv
-
[QUOTE=abka;230237]kanımca dow iyi kapatır..sabah da futureler ve uzak doğu kuvvetli olur...artı 600 puanla açarız..
tüm sistemler alda..[/QUOTE]
hee apka patra ... bide longdan biz gol atak anasını satayım ama .. nerde o şans dow %5 falan düşer .. üvvvv :o:o:o:o:D:D