-
[quote=Strategist;310969]Patron diyelim ki 80775 görüldü ve milletin canı ona rağmen long'lamak istedi.. Ne olacak piyasa çıkmayacak mı o zaman? Yoksa o insanlara 80800 kırıldı diye long'lamak yasaklanacak mı? :)))
Yaw şu teknik analiz kadar gıcık olduğum birşey yok hayatta yaw.... :))) Yok yok var.. Makro-ekonomik analize daha çok gıcık oluyorum.... :..:[/quote]
ya hocam 80800 kırılması ne demek olduğunu gayet iyi biliyon ama sanırım şaka olsun diye takılyon demi :p biliyonki işlem hacmi gibi ya da 3 gün altında kapanış vs gibi yani bence teknik analiz biz vobcular için makro verilerden çok daha önemli çünkü burda günlük sistemle işlem yapan makro göstergelere göre işlem yapan yoktur sanıyorum.Abka kardeş hariç :rolleyes:
-
[quote=a.kaya;310985]ya hocam [COLOR=red]80800 kırılması ne demek olduğunu[/COLOR] gayet iyi biliyon ama sanırım şaka olsun diye takılyon demi :p biliyonki işlem hacmi gibi ya da 3 gün altında kapanış vs gibi yani bence teknik analiz biz vobcular için makro verilerden çok daha önemli çünkü burda günlük sistemle işlem yapan makro göstergelere göre işlem yapan yoktur sanıyorum.Abka kardeş hariç :rolleyes:[/quote]
melaba..ben bilmiyorum:cool:.dng
-
[quote=a.kaya;310985]ya hocam 80800 kırılması ne demek olduğunu gayet iyi biliyon [/quote]
[quote=Astatin;310986]melaba..ben bilmiyorum:cool:.dng[/quote]
Söyleme Kaya patron... Kudursun merakından... :p :p ::: :::
-
[quote=Strategist;310988]Söyleme Kaya patron... Kudursun merakından... :p :p ::: :::[/quote]
stro ustad astiprof o kadar matematik mantık istatiksel formülleri çözecen deli sistemler yapacan sonrada çıkacak bilmiyim diyecek gıdıklada güleyim bari derler demi ustad ::::::::: :..: :..: :..:
-
[quote=a.kaya;311014]stro ustad astiprof o kadar matematik mantık istatiksel formülleri çözecen deli sistemler yapacan sonrada çıkacak bilmiyim diyecek gıdıklada güleyim bari derler demi ustad ::::::::: :..: :..: :..:[/quote]
abartmayak sayın kaya üstad....
bu arada, bilmiyorum.dng
-
[quote=Astatin;311016]abartmayak sayın kaya üstad....
bu arada, bilmiyorum.dng[/quote]
Nası bilmezsin yaw... Maya takviminde "2012'de papazı bulacaksınız" yazısının hemen altında Ariel 1 punto ile yazılmış bir yazıda "80800 VOB için çok kritik seviyedir... Bunun altında boğa olacağına cüzdanını direkt kargo ile Pala'ya gönder daha iyi.." şeklinde bir ibare bulunmuştur... :)))
-
her şey bi yana bizim longşayne patates olacak gibi .dngböyle devam ederse uwww ingaaaaaaa :::::::::
-
[quote=Strategist;311024]Nası bilmezsin yaw... Maya takviminde "2012'de papazı bulacaksınız" yazısının hemen altında Ariel 1 punto ile yazılmış bir yazıda "80800 VOB için çok kritik seviyedir... Bunun altında boğa olacağına cüzdanını direkt kargo ile Pala'ya gönder daha iyi.." şeklinde bir ibare bulunmuştur... :)))[/quote]
stro,
Bu dediğine maalesef inanamayacağım,:rolleyes:
çünkü Maya lar zamanında ,daha papaz falan yoktu,:::
"2012 de büyücüyü bulacaksınız" ,
şeklinde deseydin ,bak inanırdım,:)
nası buldum ama dimi,:..:
çok zekiyimdir....lelele
-
[quote=ordi;310965]Saraylı abi, hoşgeldin sefalar getirdin. Sevgiler, Saygılar abi.[/quote]
ordi,:)
sevgiler ,saygılar benden ,:)));)
:)
-
[quote=Strategist;311024]Nası bilmezsin yaw... Maya takviminde "2012'de papazı bulacaksınız" yazısının hemen altında Ariel 1 punto ile yazılmış bir yazıda "80800 VOB için çok kritik seviyedir... Bunun altında boğa olacağına cüzdanını direkt kargo ile Pala'ya gönder daha iyi.." şeklinde bir ibare bulunmuştur... :)))[/quote]
atma..mayalarda papaz diye bir kavram yok....dngamma ariel punto ve vob u öngörmüş olabilirler...
ahahahaa..stro bey stro bey...cesur olduğunuz kadar küstahsınız da.dng
içinde çalıştığın binanın camları çatırdarken 2 yıl sonra dersin kendi kendine "ah mayalar, kafamı taşlara vuralar, geceye long girmişti kayaboslar".dng
-
[quote=a.kaya;311026]her şey bi yana bizim longşayne [COLOR=red]patates [/COLOR]olacak gibi .dngböyle devam ederse uwww ingaaaaaaa :::::::::[/quote]
elma dilim olursa ben alayım onları:p
-
altında graş zıplaya zıplaya geliyor bence ....