-
[quote=seagate;421369]RanNiNG.. RaLLyeNSYNC.. DÖVÜZ YAğmURU var Parayı Nereye YatıracakLarını bilemiyiiler
BUY ALL
CÖRTCÜLER
TEFECİLERİN YOLUNU TUTMUŞ ANLAŞILAN SENET İMZALAYIP %100 FAİZLE PARA ARİYİRLER GİDİŞAT O[/quote]
:D ne cötcüyüz ne lonkçu, vob cuyuz vobcu:D yaw şu hususlar olmasa bende 110,000 diyecem ama akşam tv izliyorum büyük bir aracı kurumun uzmanı diyor ki, pis ranarız..uk dan bir türk analist bağlıyorlar, herkes türkiyey konuşuyor abi geriledeği an alım fırsatı v.b. diyor...ayrıca bomba şu "muadillerine göre %3 ucuz":D dedi türkiye yaw..hehehe.. ne biliyim..acaip raning pompalasyonu var...
-
abi doğru tahvil 5 e düşmüş sonuçta almanya 0,41 faiz veriyir :) hala 12.5 misli üwww o açıdan ruNNing
tc konuşuyor dünya patriotta geliyir :)
-
[quote=seagate;421372]abi doğru tahvil 5 e düşmüş sonuçta almanya 0,41 faiz veriyir :) hala 12.5 misli üwww o açıdan ruNNing
tc konuşuyor dünya patriotta geliyir :)[/quote]
capon ev kadınları uçurur :D carry me baby :cool:
-
[QUOTE=Astatin;421371]:D ne cötcüyüz ne lonkçu, vob cuyuz vobcu:D yaw şu hususlar olmasa bende 110,000 diyecem ama akşam tv izliyorum büyük bir aracı kurumun uzmanı diyor ki, pis ranarız..uk dan bir türk analist bağlıyorlar, herkes türkiyey konuşuyor abi geriledeği an alım fırsatı v.b. diyor...ayrıca bomba şu "muadillerine göre %3 ucuz":D dedi türkiye yaw..hehehe.. ne biliyim..acaip raning pompalasyonu var...[/QUOTE]
haci
vatandaş cörttedir merak etme
eski bir cörtcü :) .kom.kom.kom
-
20 DAKKAYA bi tarafa roketler endeks du bakalım :) bence yukarı BUY.. Sonra tersyüz alışkanlığı oldu :) üwwww
cörtcüleri doldur torbaya
-
[quote=seagate;421377]20 DAKKAYA bi tarafa roketler endeks du bakalım :) bence yukarı BUY.. Sonra tersyüz alışkanlığı oldu :) üwwww
cörtcüleri doldur torbaya[/quote]
yok dünün en yükseğinden lonkcuyuz ama hiç müster,h değilim :)
-
[QUOTE=Astatin;421378]yok dünün en yükseğinden lonkcuyuz ama hiç müster,h değilim :)[/QUOTE]
tersyüz olabülür
91200 den döndü galibaaa
graşaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)
-
[quote=seagate;421379]tersyüz olabülür
91200 den döndü galibaaa
graşaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)[/quote]
sorun deel haci:D en ufak gıllanmada kavırma yapılır..re-poz işine ayrıca bakılır:D ama haklısın böyle hüülülüllü yukarı yapıp ayrı barda verdiklerinde sonra realiz sürebiliyor..du bakali
-
[QUOTE=Astatin;421380]sorun deel haci:D en ufak gıllanmada kavırma yapılır..re-poz işine ayrıca bakılır:D ama haklısın böyle hüülülüllü yukarı yapıp ayrı barda verdiklerinde sonra realiz sürebiliyor..du bakali[/QUOTE]
yok yok bunlar haber bekliyir :) cört neymiş RALLYENSYNc. :)
PİFF Dolar gene düştü :) iflasssssssssssss
Twitterda Çok sessiz herkez cörtledimi nedir üwwwwwwwwwwwwwwwww
-
-
[quote=seagate;421381]yok yok bunlar haber bekliyir :) cört neymiş RALLYENSYNc. :)
PİFF Dolar gene düştü :) iflasssssssssssss
Twitterda Çok sessiz herkez cörtledimi nedir üwwwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
:::::::::
hacı en şık kombinasyon oluştu indiklerde... CCI ailesindekiler gevşiyor..MFI ailesindekiler trend yaparak yükselmeye devam ediyor... veri veri sert hareket geliyor..uuuuuuuuuu ççookk seeerttttttttt:p viarintetik.lelele
-
Mehmet Sungur @sungurmehmet
Herkes pozisyonuna göre piyasa yorumluyor,teknik analist iz demeyin,temennici ler sizi #xu100
çok güzel yorum twitterda :)
-
[quote=seagate;421384]Mehmet Sungur @sungurmehmet
Herkes pozisyonuna göre piyasa yorumluyor,teknik analist iz demeyin,temennici ler sizi #xu100
çok güzel yorum twitterda :)[/quote]
abi insanın doğasında var bulunduğu duruma neden bulma,kanıtlama,destekleme isteği :)))
-
[quote=seagate;421384]Mehmet Sungur @sungurmehmet
çok güzel yorum twitterda :)[/quote]
bir kısım için doğruda..şöyle de bi haksızlık etmeyelim... Adam zaten yaptığı analize göre pozisyon alır. Yani önce analiz sonra pozisyon.. Doğal olarak da analizini söyleyince de pozisyonuna göre yorum yapmış olur.lelele
never exceed %50 teoremine gider bu muhabbet..bence hiç gitmeyelim
-
valla dolar aldım bugunde başka bişi yaptığım yokk :) borsaya hiç bulaşmadım şükür :)
-
kukuriku...civ civ çıkacak kuş çıkacak..du bakali..yannız demeden geçemeyeceğim..Nexus 4 çok iyi cihaz :)
-
[quote=seagate;421391]valla dolar aldım bugunde başka bişi yaptığım yokk :) borsaya hiç bulaşmadım şükür :)[/quote]
randır şıu doları memü..hayır BES lerimiz %50 USD enstrumanlarda da o açıdan hacı..üğwww
-
[quote=Astatin;421392]kukuriku...civ civ çıkacak kuş çıkacak..du bakali..yannız demeden geçemeyeceğim..Nexus 4 çok iyi cihaz :)[/quote]
abavv! geldi mi? .lelele
-
TİMES MEYDANI'NA AÇILACAK
Simit Sarayı’nın 204 mağazası bulunduğunu, 2016 hedefinin 550 olduğunu kaydeden Kavukçu, “Yurtdışında da iyi gidiyoruz. New York, Times Meydanı’nda Planet’in yerine yıllık 5 milyon dolar kira teklif ettik. Umarım bu 500 metrekarelik mağazada olacağız. Yurtdışında müşterimizin yüzde 95’i yabancı” dedi.
abi adam 5 milyon dolar yıllık kira verip simit satacak olaya bak
-
Ireland's EU affairs minister says her govt wants to re-open talks for Turkish EU membership under Ireland's EU presidency.
Hobaaaaaaaaaaaaaaaaa
Avrupayada giriyoz 200.000
Ne beklentisi olan ülkeyiz yaaaa hiç bitmiyor hep yeni yeniden :)
-
-
Selam patronlar :)
[QUOTE=bull market;399673]Selçuklu patron bu sayım çokh ghüsel olmuş yaw.brv
başkada boğa sayılmaz heralde:::
borsalar uzun vadede hep yukarı olduuna göre bunu böyle saymalı bencede
hemen müsade almadan eklemeyi yaptım grafa patron kusura kalma artıkın
şööleki
portakal sarı ile çıkışı sandp not artırımı sağlayabilir
sonrasında mavi ile düzeltmeye bahane çok AB olur USA olur malzeme boldur.
fakat pek 5 yılı bulmaz gibi bu çziktirdiğim 12-16 ayda olur biter bence.Haa e dalgasından sonra siyah devam eden dalga epey uzun olabilir görünüyor:)
[IMG]http://f1203.hizliresim.com/v/w/3w2kr.png[/IMG][/QUOTE]
Selçuklu patronun sayımını gönderdiği graf üzerinden müsade almadan terbiyesizce eklemeyi yapmıştııık
Aradan fazla zaman geçmedi sayılır ee işte şöyle böyle 8 ay geçmiş
d yi buldukmu d yi ne diyonuz patronlar?
Selçuklu patron boğa sayımı bumuydu :) nerdesin ? ne sayıcaz?
-
Son bi HüLülLÜlüLülÜLlüÜÜlüLÜlLÜ
ve ters yüz hayal ettim
-
-
[QUOTE=Astatin;421402]ranar hacı bence[/QUOTE]
galiba haci dolara gene verdiler :) üwwwwwwwwwwwwww
ranamayan borsa düşer düşmeyen borsa ranar üwwww
-
hülülülü geldi acaba verirlermi :)
-
Havada aşk ve tuzak kokusu var.
-
[QUOTE=gnome;421405]Havada aşk ve tuzak kokusu var.[/QUOTE]
15.10 dan çıkan kart 16.80 oldu :) 1,5 yıllık mevduat faizi ben olsam SELL OFF
-
16.65 E geriledi kart :D üwwww
gRaŞi.. -%0,30 a gelir endeks orda destek bulur dermişim :D
-
16,60 üwwwwwwwwww verin ÜLen zengin oLdunuz :)
-
memü ikimizde ters indik olduk ha son yarım saatte..hehehe
-
[QUOTE=Astatin;421409]memü ikimizde ters indik olduk ha son yarım saatte..hehehe[/QUOTE]
:) üwww 72300 tutiyir kütletirse eksiye bilem geçer gibin üwwww
tamam pala randır astatini ben dolara bakim :)
:::::::::
-
[quote=seagate;421410]:) üwww 72300 tutiyir kütletirse eksiye bilem geçer gibin üwwww
tamam pala [B]randır astatini[/B] ben dolara bakim :)
:::::::::[/quote]
hacı 775 den longacaktım..mesajını görünce vazgeçtim.dng
-
[QUOTE=seagate;421408]16,60 üwwwwwwwwww verin ÜLen zengin oLdunuz :)[/QUOTE]
Ula kağıda milyar dolar yatırmışık %10 neymiş %50 isterik :D
nası yorum değişiyor :) :)
üwwwwwwwww
ahahah :)
-
[quote=Astatin;421411]hacı 775 den longacaktım..mesajını görünce vazgeçtim.dng[/quote]
tersin de tersi ne geldik:..::..::..:lonksak iyi olacaymış
-
[quote=seagate;421412]Ula kağıda milyar dolar yatırmışık %10 neymiş %50 isterik :D
nası yorum değişiyor :) :)
üwwwwwwwww
ahahah :)[/quote]
senin kombashol yine tavan memügeyt..vob a gelince 93 kapatır tahminim.dng
-
[URL="http://www.randırıcılar.com"]www.randırıcılar.com[/URL]
-
[quote=Astatin;421414]senin kombashol yine tavan memügeyt..vob a gelince 93 kapatır tahminim.dng[/quote]
yada 89:p
-
[QUOTE=Astatin;421414]senin kombashol yine tavan memügeyt..vob a gelince 93 kapatır tahminim.dng[/QUOTE]
Aynen abi
twitterda forumlarda çok dalga geçtiler adamların zoruna gitti galiba kağıdı tavan tavan yapiyirler :)
bu kağıdı kim açtı halka felan vs. vs. al işte 3 tane tavan oldu :D
-
ay ay ay..1 hafta sonra elimde..çok helecanlıyım..
[IMG]http://www.teknolojioku.com/application/static/data/news/1/1353673005_white-nexus-4-text-edited.jpg[/IMG]
4.7 inç WXGA 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde, 320ppi True HD IPS+ ekrana sahip. Ayrıca Corning Gorilla Glass 2, 1.5GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 çipset, Adreno 320 GPU, 2GB RAM, 8 megapiksel arka, 1.3 megapiksel ön kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi a/b/g/n, HSPA+ iletişim teknolojisi, NFC çipi, kablosuz şarj fonksiyonu, microUSB, SlimPort HDMI, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi, 2,100 mAh pil gibi özellikleri ile gelen Nexus 4, 133.9 x 68.7 x 9.1 mm ölçülerinde ve 139 gram ağırlığında.