[quote=unlimitted;253539]€/¥ 112,419'a yani 0,001 pip kara otomatik stop koydum.
patlatırlarsa da sıfır zararla hatta karla patlayacak. .boks.[/quote]
ulem Allahsızlar, derdiniz benim istopu patlatmak mıydı... ayıptır bea...üvvvvv üüü
Printable View
[quote=unlimitted;253539]€/¥ 112,419'a yani 0,001 pip kara otomatik stop koydum.
patlatırlarsa da sıfır zararla hatta karla patlayacak. .boks.[/quote]
ulem Allahsızlar, derdiniz benim istopu patlatmak mıydı... ayıptır bea...üvvvvv üüü
[QUOTE=a.kaya;253540]asti hocam 15 lik şort mu sizde yoksa al geldimi :confused: bi sakıcası yok demi :)[/QUOTE]
asti bende 19 luk takip ediyom..ona göre:)
lokal 3 lü dip mi ne...yoksa kedi mi..
[quote=citiwan;253544]hocam burdaki stresi çocukların karnesine yatsıma gözünü sevem[/quote]
karnelerin çoğu 5,5,5... birinci sınıf bebelerine de kötü not verilmez ki yaw.
:yü:74000.hemide bugün.ohaaaaaa :::
[quote=citiwan;253544]hocam burdaki stresi çocukların karnesine yatsıma gözünü sevem[/quote]
kanaatmı kullansın yani :::
[quote=hpy;253553]karnelerin çoğu 5,5,5... birinci sınıf bebelerine de kötü not verilmez ki yaw.[/quote]
en zoru sizinki vallahi hocam,allah kolaylık versin..
iyi tatiller !
[quote=Astatin;253547]al gelmedi..kal geldi..dübeş attım yek geldi...5000 tl lik çek geldi.:D:D satta hala...amma sen benim sisteme bakma, çok slowdur, her psikoloji kaldırmaz:D[/quote]
biliyim biliyim Allahtan sabır istediğini gördüm bugün cuma tutar inşallah :..:
[quote=abka;253551]asti bende 19 luk takip ediyom..ona göre:)[/quote]
o ne dimek apke? 19 nedir::: 19 çok genc deelmi sana..sen kelli felli şantiye müyendisi deelmiydin
5 likte yukarı dipler oluşmaya başladı bakalım neyin hazrılığını yapıyorlar yahu 15 lik hala satta ama sanır taşı olsa çatlar sanırım in çık ne bu ya :::
[quote=YAVUZHAN;253557]en zoru sizinki vallahi hocam,allah kolaylık versin..
iyi tatiller ![/quote]
katılıyorum.
öğretmenlik öyle böyle değil gerçekten lafın gelişi filan da değil, kutsal bi meslek.
şu dünyada ne kadar maaş alırsa alsın azdır diyeceğim tek meslek grubudur.
[QUOTE=Astatin;253559]o ne dimek apke? 19 nedir::: 19 çok genc deelmi sana..sen kelli felli şantiye müyendisi deelmiydin[/QUOTE]
19 luk gsm operatör paketi..sen ne anladın...:::
vah vah..demek zikrin fikri bu...:::
[quote=unlimitted;253561]katılıyorum.
öğretmenlik öyle böyle değil gerçekten lafın gelişi filan da değil, kutsal bi meslek.
şu dünyada ne kadar maaş alırsa alsın azdır diyeceğim tek meslek grubudur.[/quote]
valla biz 2 çocukla baş edemiyoz ama onlar 30-40 çocuk la uğraşıyor.Zor iş ,Ama bazıları var ki sözüm meclisten dışarı burdakileri tenzih ederim :) salla başını al maaşını yapıyor.
72250 -71850 arasına sıkıştı kaldı ne yöne gideceğine karar veremiyor pala ve arkadaşları :::
[quote=unlimitted;253561]katılıyorum.
şu dünyada ne kadar maaş alırsa alsın azdır diyeceğim tek meslek grubudur.[/quote]
yavuzhan ın tatil dileğinden bile iyi dilek sizin maaş olayı :::
şaka bir yana kutsallığı, peygamber mesleği olması doğru ama vebali çok yüksek.Borsacı hele ki vobçu öğretmenin aklı illaki piyasada oluyor.bu durumda vebal almış oluyorum üzerime.İnanın içime dert.Bir yandan bulaştık bu merete bırakamıyoruz.Bilmiyorum nasıl verecem hesabını.
[quote=abka;253562]19 luk gsm operatör paketi..[COLOR=red]sen ne anladın[/COLOR]...:::
vah vah..[COLOR=red]demek zikrin fikri bu[/COLOR]...:::[/quote]
fikri ne?:::
ema55....72.073
Finlandiya başbakanı istifasını sundu- devlet başkanlığı ofisi
(18/06/2010 - 11:46:10)
72100 - 200 - 300 boncuk gibi dizildi önümüze..
bu seviyelerin üstünde işlem görmedikçe yukarı hareket oluşamayacak gibi..
71650 en düşüğü altında yeni en düşük yaparsak satışlar devam edebilir..
top yine ortada..
FED'in iki numaralı ismi Kohn, Avrupa'nın karşı karşıya bulunduğu
problemlerin bu yılın geri kalanında ve gelecek yıl ABD ekonomisinin büyümesi
üzerinde etkili olacağını vurguladı.
Kohn, küresel ekonomik krize ilişkin bir soruya karşılık verirken de,
küresel ekonomide çok büyük değişiklikler yaşandığına işaret ederek, mali
sistemdeki düzenlemelerin bu değişiklikleri takip edemediğini belirtti.
FED bünyesinde 1970'ten beri çalışan Kohn, 23 Haziran'da emekli olmaya
hazırlanıyor.
72.000 civarıda dalgalı seyre devam,ama nereye kadar...???:o
dün akşam 71.550 de oluşan kv li dip aşağı kırılırsa,yukarı giden dalga ciddi yara alır ve oraya da yakınız...:confused:
ama burdan yukarı dönersek,dalga hedefine devam ederiz:73.600:rolleyes:
piyasadaki hareket 5.dalganın düşük momentumuna uygun,:cool:
sistemlerle devam...
bakalım...;)
[QUOTE=a.kaya;253565]72250 -71850 arasına sıkıştı kaldı ne yöne gideceğine karar veremiyor pala ve arkadaşları :::[/QUOTE]
Pala geceden sortta kaldı aksilik bu ya dowda fazla artı kapadı (esasında dowu hep tahmin ediyordu oradada vade kapanışı var.Arada böyle oluyor ) Şimdi pozusyonunu düzeltmeye çalışıyor düzelttimi ver elini yukarı.Tahminim
[QUOTE=Astatin;253567]fikri ne?:::[/QUOTE]
hımmmmmmmmm????:::
71825 short 72175 stop !
[QUOTE=YAVUZHAN;253578]71825 short 72175 stop ![/QUOTE]
71125 de karal çık mı ?
[quote=Kennym;253582]71125 de karal çık mı ?[/quote]
bakacaz artık :rolleyes:
sabahtan beri giremedik piyasaya ya 350 puanı verip stop oluruz yada aşağı gevşer nasipleniriz..
5 dk lıklar dünden beri satışta,bugünkü denemeler direkten döndü,72300 lere takıldı.
72.650 zirve olarak kalırsa, buna başarısız 5 diyebilir miyiz saraylı hocam..:o
Bugün CUMA...PALA, cuma-kapanış stresi ile ikinci seans kolbasti tarzı hareketlere girişebilir
e dax eksi yi gordu
[quote=jerfin;253586]72.650 zirve olarak kalırsa, buna başarısız 5 diyebilir miyiz saraylı hocam..:o[/quote]
orası zirve kalırsa,ov li dalga yapısını yeniden ele almalı,çünkü son dalga 5.dalgaya benzemez,başka bir yapı yürüyo demektir o zaman...:)))
bu ay başından beri yukarı giden dalganın alt dalgalarını saymak çok zor...:confused:
bu durumda 71.550 ve 70.775 önemli destekler ve kırılmaları farklı sayım gerektirir.:cool:
çok nazlandı ama heran ekşın başlayabilir..
stobu 72100 e çektim..
vadeli beşlik
[IMG]http://i49.tinypic.com/1zzmfrs.jpg[/IMG]
dik çıkan sarı kanal alt bandına çok yakınız.Biraz daha yatay çıkan kanalın en alt yeşilinide tutnuyoruz.71500 kırılırsa istop olmak şart.İstesekte istemesek te bu koşulu unutmayalım.Feyk düşer yeniden kanal içine girerse yeniden alım denenir ama önemli noktayız.
[URL="http://deutsche-boerse.com/dbag/dispatch/en/isg/gdb_navigation/home?module=InOverview_Index&wp=DE0008469008&foldertype=_Index"]DAX[/URL]+0.21%
6,236.71[URL="http://deutsche-boerse.com/dbag/dispatch/en/isg/gdb_navigation/home?module=InOverview_Index&wp=DE0008469008&foldertype=_Index"]DAX[/URL]+0.21%
6,236.71+0.21%
6,236.71dax toparladı gene +0,21% 6,236.71
bugün cumaya yakışır bir hareket yapacak endeks, dj in bugün veriside yok patlaması yakındır....
bir [B]ky[/B] olarak bence bugun yon agasi:)
hissiyat:)
özledim seni aud/usd...:) 86.87 short... 87.30 stoplosum...
550 altında kraşieynseync
[IMG]http://i45.tinypic.com/2iiao9g.png[/IMG]
[quote=jerfin;253602]özledim seni aud/usd...:) 86.87 short... 87.30 stoplosum...[/quote]
87,02den de ben şortum onda :)))
senle ilk kez aynı pozdayız bea eheuhuehe:..:
550 cover,flat..
ema55...........71.884