zayıf mı zayıs süsü mü veriyoalr bilemeyorum..tahminim gece dow iyi düşecek..amma sanırım filat gireceğim..du bakalım son ili dakka yukarı hülülülülü yaparlarsa az bir şort bile açabilir...
Printable View
zayıf mı zayıs süsü mü veriyoalr bilemeyorum..tahminim gece dow iyi düşecek..amma sanırım filat gireceğim..du bakalım son ili dakka yukarı hülülülülü yaparlarsa az bir şort bile açabilir...
[quote=Astatin;310916]zayıf mı zayıs süsü mü veriyoalr bilemeyorum..tahminim gece dow iyi düşecek..amma sanırım filat gireceğim..du bakalım son ili dakka yukarı hülülülülü yaparlarsa az bir şort bile açabilir...[/quote]
zayıf süsünü, piyasaya ben veriyorum,:D
nası? :::
yakışmış mı?
hıı?:..:
yarın daha yukarısı olmalı ama bastım gitti.
kolay gelsin.
iyi akşamlar.
[quote=Astatin;310916]zayıf mı zayıs süsü mü veriyoalr bilemeyorum..tahminim gece dow iyi düşecek..amma sanırım filat gireceğim..du bakalım son ili dakka yukarı hülülülülü yaparlarsa az bir şort bile açabilir...[/quote]
Saatlikler al vermeden dönüyor hep
Ayıon 24 ündede fitch haberiyle yükselerek böyle kapanmıştı
Sonra şelaleye devam etmiştik.
Short devam short.
Spotun coşkusuna rağmen makası 300 e kadar indirdiler.Gerçi makasın daralması uzuncular için daha iyi.92 civarından +1000 küsur makasla iyi poz kapattılar..
peh..son dakikada hülüülüllü yapsalarda 83000 üzerine şort yapacaktım amma gısmet değilmiş...gecey filat
[quote=saraylı;310911]hoşbulduk selçuklu,
bu kelebek iyi bişi mi??:::
bilmem ki,iyi bişi ise olsun be abim...:..:[/quote]
[quote=selçuklu;310914]abi ne bileyim .. dün .. stro baba .... iyi dedi .... :D:D:D:D:D[/quote]
[quote=saraylı;310923]zayıf süsünü, piyasaya ben veriyorum,:D
nası? :::
yakışmış mı?
hıı?:..:[/quote]
Abiler, bu kelebeğin iyisi kötüsü konduğu yere göre belli oluyor..:D:D misal çiçeğe konarsa iyi kelebektir:::::::::
saraylı patron hoş geldin..brv:rolleyes:
saraylı hocam hoş geldiniz.
Hocam yotumlarınızı özledik.
Bir zamanlar STR ye göre destek ve dirençleri veriyordunuz artık onlarıda göremiyoruz. Ne yapalım STR yi çöpe atalım mı ? Her halde str ye takılmıyorsunuz.
[quote=Astatin;310933]Abiler, bu kelebeğin iyisi kötüsü konduğu yere göre belli oluyor..:D:D misal çiçeğe konarsa iyi kelebektir:::::::::
saraylı patron hoş geldin..brv:rolleyes:[/quote]
nereye konarsa kötüdür dememişsin yaw....:::
ben biraz saf adamımdır, bilirsin....
neyse söyleme bence de....:..:
hoşbulduk asti,.lelele
tek başıma tradeden sıkılınca uğuyorum arada,
aman iyi olun haa...:cool:T..C
[quote=aerdogan11;310937]saraylı hocam hoş geldiniz.
Hocam yotumlarınızı özledik.
Bir zamanlar STR ye göre destek ve dirençleri veriyordunuz artık onlarıda göremiyoruz. Ne yapalım STR yi çöpe atalım mı ? Her halde str ye takılmıyorsunuz.[/quote]
hoşbulduk erdoğan,:)
str yi ister atın ister satın,:D
ben hala kullanıyorum ama....lelele
bu aralar daytrade değil de swingtrade yapıyorum,gece poz alıyorum yani...
sistematik olarak ama...:rolleyes:
bugün 1200 puan kayıp var artık mecburen sistem gereği geceye long kaldım
battı balık yan gider olmadı artık 5000 den mahsup ederek gidiyoz bu gidişte 5000 yarısı gidecek galiba ulen kaya ben nediyim sana 80900 den döner dedin boşver sistemi be bugün 15 likde 3 sinyal geldi 3 de haşat etti (son sinyal hariç ) beni uyma dedim kendimce ama 400 puandan stoplayrak 1200 puan girdi .dng .dng
halbuki 80900 den hislerim döncek diyordu :(
[quote=saraylı;310942]hoşbulduk erdoğan,:)
str yi ister atın ister satın,:D
ben hala kullanıyorum ama....lelele
bu aralar daytrade değil de swingtrade yapıyorum,gece poz alıyorum yani...
sistematik olarak ama...:rolleyes:[/quote]
ara sıra bile olsa gelseniz bizim için sevindirici Saraylı hocam özele kısacık bi şey sormuştum bakarsanız sevinirim :o bu arada sistem kaç dk lık :confused: