-
Enerjı ve tabıı kaynaklar bakanı taner yıldız, sırnak`takı sılahlı
saldırıda sehıt olan jandarma kıdemlı yuzbası levent cetınkaya`nın kayserı`dekı
cenaze torende bır kısının yumruklu saldırısına ugradı.
Yuzune aldıgı darbeyle yaralanan bakan yıldız, ambulansla hastaneye
kaldırıldı.
-aa-
|
-
"tren yukarı dogru stop patlatmaya gidiyosa pesinden fena dusecektir uehueh aşşa doğru gidecekse gene feci düşecektir.. ne tarafa gitse düşer bura uhauahuh "
içimdeki ayu bunları soyluyo ama ne ara bu ayuyu dınlemıs olsam fena carpıldım...
-
[quote=unlimitted;230101]siyah olan :D[/quote]
birent , naymeks ?
cupiter kurud oyil?
-
[quote=Kennym;230116]"tren yukarı dogru stop patlatmaya gidiyosa pesinden fena dusecektir uehueh aşşa doğru gidecekse gene feci düşecektir.. ne tarafa gitse düşer bura uhauahuh "
içimdeki ayu bunları soyluyo ama ne ara bu ayuyu dınlemıs olsam fena carpıldım...[/quote]
İçimdeki ayuyu seviyorum,yuvarlak çöteyi sevmiyorum...
Yuvarlak çötenin a......
[B]Milli ayu......[/B]:cool:
-
Aga gene makasla oynamaya basladı. geleni gideni kesime götüryo
60lıklar ala geçmeden uzamam 15 liklerde sata geçerse gözünün yasına bakmam
basarım kısayı.Beklemedeyim.
-
günlüklerdeki geçici sat 72100 civarında kayboldu..kapanışa kadar fiyata göre durum bu..son karar 17;34 de..bağırsaklarına bakarsak 72100 altında sat çıkıyor...üzerinde kayboluyor...
-
[QUOTE=oguzhan;230121]Aga gene makasla oynamaya basladı. geleni gideni kesime götüryo
60lıklar ala geçmeden uzamam 15 liklerde sata geçerse gözünün yasına bakmam
basarım kısayı.Beklemedeyim.[/QUOTE]
arası deresi yok çok sert hareket gelecek belli oldu.. gecen hafta belirttiğimiz senaryolar dahilinde
ya akuma ya kokuna vuruşu yapılacak..
1.ihtimal yani akuma vurusu halen mevcut stratejileri , para onun mal onun sanki spot düştüde bana mı düştü.. ky mi sattı elindeki hisseyi ? yoo kendı satıyo kendı alıyo dolayısıyla bunlar ayak oyunu olabilir.. 80 k üstü hareket için yakıt toplama.. topla yüksel hepsini kes sonra biraz düş gene topla gene yüksel gene düş gene topla.. başından beri uyguladığı taktik..
2.ihtimal kokuna vurusu gecen haftaki için + poz acarak karsılıklı short long olusturup fırsat buldugunda yemiş gibi longları kapatacak bir taşla iki kuş olucak diye afaki bir senaryodan bahsetmiştik.. halen bunu destekleyici durumlar ortaya cıkmakta.. apsd deki artış , eksi makas vb..
Allah sonumuzu hayır etsin...
-
benim manyak sistem al verdi....birazdan fxçi kardeşimin sistemde al verir..
ama bugün sistemlere çok güvenilmez..sabahki bar...işi bozuyor..
yinede sistem sistemdir.....
-
[quote=excali;230117]birent , naymeks ?
cupiter kurud oyil?[/quote]
hepsinin fiyatlarını bi söyle bakam bana. şu anki işlem gördüğü fiyatları...
-
[quote=unlimitted;230140]hepsinin fiyatlarını bi söyle bakam bana. şu anki işlem gördüğü fiyatları...[/quote]
naymeks:81.11
birent:83.98
cupiter kurud oyil: Bendensin..:::
-
[quote=excali;230142]naymeks:81.11
birent:83.98
cupiter kurud oyil: Bendensin..:::[/quote]
ulem, benim yoruma bi bak bakam.
84,59'a kadar tepişi normaldir demişim.
naymeksin oraya gelişine "tepki" diyecek adam bu işi bıraksın gitsin. :D:D
-
Sol omuzumuz tamam,kelle tamam.....gerisine bakalım.....:cool: