[quote=Kennym;230058]haklısın hocam kaldırac dusuk tutularak çok da rahhat kafayla trade edılebilir amma cok azgozlu oldugum ıcın bı turlu olmai :)[/quote]
Açgözlü olduğun kadar dürüstsün de::::::
(Güzel olduğun kadar küstahsın da..remix)
Printable View
[quote=Kennym;230058]haklısın hocam kaldırac dusuk tutularak çok da rahhat kafayla trade edılebilir amma cok azgozlu oldugum ıcın bı turlu olmai :)[/quote]
Açgözlü olduğun kadar dürüstsün de::::::
(Güzel olduğun kadar küstahsın da..remix)
[quote=excali;230047]Mars'lılar becerbiliyi mi bu araçla trade'i?:D :eek::eek:[/quote]
ben jüpiterliyim marsı ne bileyim lem .dng
ulem seansa bak, 300 puan aşaada veya 300 puan yukarda nerden baksan 1.500-2.000 kontratlık stoploss oluşacak potansiyel yarattılar.
72.250 şortçulara, 71.550 longculara "ceee" dedirtir. :)
[QUOTE=Kennym;230058]haklısın hocam kaldırac dusuk tutularak çok da rahhat kafayla trade edılebilir amma cok azgozlu oldugum ıcın bı turlu olmai :)[/QUOTE]
yediğim sağlam tokatlarla ,acı tecrübelerle ögrendim.:)..beklentilerini düşük tutmak çok zor..ama mutluluğun ve kazancın esasıymış...
TGG=4..fekat 72-72050 bandindaki iki direncin üzerind ekapanış yapmazsa up zor...
[IMG]http://i41.tinypic.com/qx8ns6.png[/IMG]
:rolleyes:[quote=unlimitted;230061]ben jüpiterliyim marsı ne bileyim lem .dng
ulem seansa bak, 300 puan aşaada veya 300 puan yukarda nerden baksan 1.500-2.000 kontratlık stoploss oluşacak potansiyel yarattılar.
72.250 şortçulara, 71.550 longculara "ceee" dedirtir. :)[/quote]
Hemşeriyik , lem...dng
Amerika'dan haber güvercinini bekliyorlardır. Güvercin, yolda İzlanda'da kül bulutuna yakalandığı için rötar yapmış herhalde?:rolleyes:
bugün petrolle senkronize gidiyoruz gibi gibi...
dikkatli olmak lazım gelir. alışlar gelmeye başladı...desteklerden tepki buluyor bazı pariteler.:cool:
Ben oynamıyorum sıkıldım:)bu ne ya 300 puanda gel git yapıyoruz,hareket olcak ama ne tarafa az kaldı ben short devam hala,hareket de satış olur inşallah...
[QUOTE=abka;230006]8 martda al veren [COLOR="Red"]günlükler[/COLOR](65000 den),şuanda [B]geçic[/B]i sat da...
amma 20 dakikalık sistem cuma flatdi..sabah 71925 den sat da...20 daklık 2 sistemden oluşuyor..dik açılılı harekete uyumlu ve yataya uyumlu..o açıdan geç sonuç veriyor..[/QUOTE]
[B]20 dakikalık [/B]sistem kısaları kapat,flat bekle diyor..14 45 itibariyle.[B]71950[/B] den...
.ms de 20 daklıkar 1425 1445 diye gidiyor...
petrolde 84,59'a kadar yükseliş (tepki) potansiyeli mevcut.
ağalar tepelim derlerse, oraya kadar tepebilir. ama orada şapkayı çıkarıp önlerine koyacaklardır...
taaam mı divam mı diye.
senkronizasyon gereği bizim ağalardan da aynı şey beklenebülü...
[url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonet/14464880.asp?gid=303[/url]
çin göçmüş,göçme haberleri geçmeye başladılar hürriyette:)
[quote=unlimitted;230094]petrolde 84,59'a kadar yükseliş (tepki) potansiyeli mevcut.
ağalar tepelim derlerse, oraya kadar tepebilir. ama orada şapkayı çıkarıp önlerine koyacaklardır...
taaam mı divam mı diye.
senkronizasyon gereği bizim ağalardan da aynı şey beklenebülü...[/quote]
viç petrol?
[quote=excali;230098]viç petrol?[/quote]
siyah olan :D