asti çok düştü bu teper dedik.az bi zamanlama hatasıylan tepti :D
saat 16:00 barının boyu tam 1.950 pıvan 60 dk lıkta.acaip hayvana benziiir :D
Printable View
asti çok düştü bu teper dedik.az bi zamanlama hatasıylan tepti :D
saat 16:00 barının boyu tam 1.950 pıvan 60 dk lıkta.acaip hayvana benziiir :D
realize tamam...dax ın biz kapanmadan tekrar artıya geçmesi durumunda b,zde 83000 yapalım diyorum..ehuehue
[QUOTE=sovalye;310867]inşallah sekube ama piyasadan büyük kimse yok malesef....
bu arada son yaptığım işlemden bir de okkalı zarar ettim. dişimle tırnağımla bütün ay kazandığımı 3 saatte zararlı kapadım:). flat... büyük ihtimalle gün sonu long olurum...[/QUOTE]
Zarar illaki can sıkıyor ama sizde istikrar var buda vakti geldiğinde illaki telafi olacaktir.
Piyasanin hizli donusu gibi overollunuzunda yeni yüksekler yapmasi dileğiyle....
[quote=TÜRKOĞLU;310869]asti çok düştü bu teper dedik.az bi zamanlama hatasıylan tepti :D
saat 16:00 barının boyu tam 1.950 pıvan 60 dk lıkta.acaip hayvana benziiir :D[/quote]
ben 17:00 barında rekor bekliyorum:::
Saatlik rsi 92 binden gelen kanalını kırdı...Kandırıkçılık yapmaz inşallah...
[IMG]http://666kb.com/i/bou2i63w110n7ptci.gif[/IMG]
[quote=Astatin;310870]realize tamam...dax ın biz kapanmadan tekrar artıya geçmesi durumunda b,zde 83000 yapalım diyorum..ehuehue[/quote]
yada DAX ı boşver biz doğrudan 83000 olalım..DAX da neymiş..yemişim DAx ı
Dolar düşmedi:)
Hazine haberine sahte yükseliş oldu.
Tıpkı ayın 24 ünde ve 25 inde olduğu gibi:)
34 VOB 34 Plakalı vobcu minübüsünde yaziyor :)
Yoruma/Analize gerek yok sistemim var ya....
2008 de arabayi alirken istemiştim 34 VOB XXX plaka 750 tl mi ne istemişlerdi dediydim ne gerenk var bi kontrat parasi
Ekim ayında AYM ile yapılan anlaşma gereği Aralık ayında Hazinenin kasasına 450 milyon dolar yatacakmış, mış mış da mış mış.
Ne yapalım, varmı bana yada şelaleye faydası:)
83150 kaparız herhalde.
Arkadaş dün 8,05 ortalamayla kapanışa yakın aldığım akbankları 8,12 den sattım ya ne diyeyim..Tavan yapacak neredeyse...
[quote=canterburytales;310882]83150 kaparız herhalde.[/quote]
83025 gördükten sonra kapanışla ilgilenmiyorum şahsen canteri patron.lelele
aaa ayıp ama..futsi olmuş artı bilmem kaç biz hala 83000 olmamışız..üww