-
[quote=atarikafa;230027]Bi EMA 112 vardı nooldu o ??[/quote]
Öööarggh,
Demeyin EMA 112 filan diye. Fena oluyorum.
Şaka bir yana Astatin anmaya başladığımdan beri grafiğimde yer alıyor. Ve gerçekten de piyasa EMA 112'e saygı gösteriyor. Teşekkürler Asti.
-
[quote=sazan;230033]Öööarggh,
Demeyin EMA 112 filan diye. Fena oluyorum.
Şaka bir yana Astatin anmaya başladığımdan beri grafiğimde yer alıyor. Ve gerçekten de piyasa EMA 112'e saygı gösteriyor. Teşekkürler Asti.[/quote]
Yor felkam mister sazan...
Bir de minik bir not; Tek başına da hoş güzel bir şeydir bence ama 4 e bölerek elde edilen periyotların EMA ları ile birlikte kullanıldığında daha da hoş şeyler görülebilir kanaatimce...misal 7,28,112... gibi...
Yani tek başına Angelina Jolie de olabilir...yada yanına adriana lima veya jena yı da eklenmiş gibi düşünün...:..:
-
[B]kanımca[/B] ,şuanda geçici sat olan sistem sat olarak kesinleşecektir...
ve bu sat 2-3 ayda 15.000 puanlık düşüşe sebep olacaktır...
ee mayıs ayı da geldi..zaten güz rallileri bahara sarkarsa mayısta okkalı tokat yüksek ihtimaldir....
[IMG]http://i42.tinypic.com/a0l5ko.jpg[/IMG]
günlük tam 10.000 puan vermişti.(65000 den 75000 e kadar).amma 3.000 puanı eridi...
düşük kaldıraçla günlük sistemden kazanılan para gayet iyidir..zaten ekrana gerek yok...yılda ortalama 8 işlem var...
-
[quote=Astatin;230032]Kırmızı olan..:..:
[/quote]
majör paritelerde ema 199 ekleyip bi baksana.
gözler aha bele olur bak aha bele :eek::eek:
becerebilene muhteşem bi trade aracıdır. :)))
-
gol olur tahmniim ..baskı belli küskü belli bence ... :o:D:D
-
[quote=selçuklu;230043]gol olur tahmniim ..baskı belli küskü belli bence ... :o:D:D[/quote]
gol nerde olur tahminen.?
71100 civarı mı?
-
[quote=unlimitted;230042]majör paritelerde ema 199 ekleyip bi baksana.
gözler aha bele olur bak aha bele :eek::eek:
becerebilene muhteşem bi trade aracıdır. :)))[/quote]
Mars'lılar becerbiliyi mi bu araçla trade'i?:D :eek::eek:
-
[QUOTE=yaso;230046]gol nerde olur tahminen.?
71100 civarı mı?[/QUOTE]
bilmiyorum abi .. her yerden olabilir .. olmuşta olabilir .. :o:o üvv
-
[QUOTE=abka;230039][B]kanımca[/B] ,şuanda geçici sat olan sistem sat olarak kesinleşecektir...
ee mayıs ayı da geldi..zaten güz rallileri bahara sarkarsa mayısta okkalı tokat yüksek ihtimaldir....
günlük tam 10.000 puan vermişti.(65000 den 75000 e kadar).amma 3.000 puanı eridi...
düşük kaldıraçla günlük sistemden kazanılan para gayet iyidir..zaten ekrana gerek yok...yılda ortalama 8 işlem var...[/QUOTE]
Sayın abka sistem yahşi tebrikler.. Merak ettim stop koyuyormusunuz bu sistemde:rolleyes:
-
[ı][color=red][b]yyşd[/b][/color][/ı]...
-
[QUOTE=seçilmiş böcük;230050]Sayın abka sistem yahşi tebrikler.. Merak ettim stop koyuyormusunuz bu sistemde:rolleyes:[/QUOTE]
stop yok.al deyinde gün sonu son dakika al..sat deyince gün sonu son dakikada sat...ama [B]günlük olunca kaldıraç düşük olmalıdır..[/B]...
-
[QUOTE=abka;230039][B]kanımca[/B] ,şuanda geçici sat olan sistem sat olarak kesinleşecektir...
düşük kaldıraçla günlük sistemden kazanılan para gayet iyidir..zaten ekrana gerek yok...yılda ortalama 8 işlem var...[/QUOTE]
haklısın hocam kaldırac dusuk tutularak çok da rahhat kafayla trade edılebilir amma cok azgozlu oldugum ıcın bı turlu olmai :)