indi hocam çok emeğin geçiyor.sağolasın..emeğinin geçmesi dışında "topikte yeni enkaz istemiyorum,....." demen bile ayrıca duygusal olarakda seni takip edenleri düşündüğünün kanıtıdır..çok sağolasın...
Printable View
indi hocam çok emeğin geçiyor.sağolasın..emeğinin geçmesi dışında "topikte yeni enkaz istemiyorum,....." demen bile ayrıca duygusal olarakda seni takip edenleri düşündüğünün kanıtıdır..çok sağolasın...
cümleten günaydın arkadaşlar hayırlı günler ..selam ve saygılar ..başta indi abi olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun
bu arada 73 800 den 1/3 kısa kapatıp cebe aldım mangırları..2/3 devam
6.96 garanı iyi savunuyorlar
lem ne karargahmış be yolgeçen hanına döndü ,üstadın dediği oluyor trend yok ticaret var karargah üstü altı dolap beygiri misalı dönüyoruz
sayın GANDİ verdiğiniz rakkamları gün içinde hepsini test ediyo...gerçekten mükemmel analizleriniz var...yoksa siz mi palasınız?:)
sayın GANDİ siz olmayınca öksüz gibiyiz biran önce gelin...sabırsızlıkla bekliyoruz sizi...:(
arkadaşlar merkez bankası kararı saat kaçta açıklanacak ?
tünaydılar cümleten,
tünaydın üstad
[QUOTE=kanterturk;362582]arkadaşlar merkez bankası kararı saat kaçta açıklanacak ?[/QUOTE]
14:00 - TCMB faiz kararı
[QUOTE=kanterturk;362582]arkadaşlar merkez bankası kararı saat kaçta açıklanacak ?[/QUOTE]
Saat 14.00 dana ve kuyruk :::
Hoşgeldin Üstad kulaklarını çınlattık :)