[quote=selçuklu;157745]cümleten günaydın .. bol kazançlar ..[/quote]
teprikler selçuklu patroon...götür hamuduynan..hakettin ama...rallyseange ler fraktallar v.b. biz yattık tembel tembel, hadi VOB piş kucağıma düş diye..üwww
Printable View
[quote=selçuklu;157745]cümleten günaydın .. bol kazançlar ..[/quote]
teprikler selçuklu patroon...götür hamuduynan..hakettin ama...rallyseange ler fraktallar v.b. biz yattık tembel tembel, hadi VOB piş kucağıma düş diye..üwww
[QUOTE=Astatin;157747]teprikler selçuklu patroon...götür hamuduynan..hakettin ama...rallyseange ler fraktallar v.b. biz yattık tembel tembel, hadi VOB piş kucağıma düş diye..üwww[/QUOTE]
nereye götürüyom patron tavukmu bu .. .. cuma ağır darbe aldım patron .. hala zarardayım o pozda .. 54775 maliyet .. bana acilen 5000 point lazım .. varsa ver patron .. :D:D:D
[quote=Kennym;157746]ne mesai kavramı yokmu :) yaf bende onerdım mudurume bi gece grubu olsa diye ama plaza ortamında zor dedıler :S sabah sabah verim olmuyo.. üvvvv hayallerımdekı ıs kosulları meger gercekte varmıs.. cok duygulandım :::::::::[/quote]
he var var olmasına da daha ne kadar devam eder bilemem...biz goguliden etkilendik, bu heyvanlar böyle relaks ortamlar yaratmışlar çalışanlarına, çalışanlarda uzaya çıkarmış dedik... biz uzaya çıkmakdan vazgeçtik, daha hızlı yürütseler yeter dedik emme bizimkilerim kimyası bozuk...bizim insan az serbest kaldı mı, anında salıyor herşeyi...disiplin ve sorumluluk anlayışı çok zayıf..home office deyince sadece home olarak anlıyorlar office i unutuyorlar..amma böyle gidere maaşlar da yatmayı unutabilir:::
[quote=selçuklu;157749]nereye götürüyom patron tavukmu bu .. .. cuma ağır darbe aldım patron .. hala zarardayım o pozda .. 54775 maliyet .. bana acilen 5000 point lazım .. varsa ver patron .. :D:D:D[/quote]
54775 maliyet derken?
[QUOTE=Astatin;157751]54775 maliyet derken?[/QUOTE]
64.775 patron . vay anasını yanlış yazdım ..demekki bugün alsatlarla maliyet oraya düşecek heheheh :D:D
[quote=Astatin;157751]54775 maliyet derken?[/quote]
64775 diyecekti sanırım..
benimkiler de 100 points daha yukarıda.. üvvvv... üüü :o üüü
[quote=selçuklu;157752]64.775 patron . vay anasını yanlış yazdım ..demekki bugün alsatlarla maliyet oraya düşecek heheheh :D:D[/quote]
[quote=martoniki;157753]64775 diyecekti sanırım..
benimkiler de 100 points daha yukarıda.. üvvvv... üüü :o üüü[/quote]
way**....sizde de iyi sabır varmış... :) ne aymış be..ne şortci ne longçii para kazanabilloorrr
[QUOTE=martoniki;157753]64775 diyecekti sanırım..
benimkiler de 100 points daha yukarıda.. üvvvv... üüü :o üüü[/QUOTE]
he patron diyemedim ...pala benide şaşırttı a* ... fotoğraf makinasını hazırla patron . 67000 de aile fotoğrafı çekinecez palayla .. heheh :D
+375 açar, -20000 kapatır...üwwww
DÜn akşam malum programda;
- Y.E. Altın 1250 olacak hatta 9000 olacak diyenelr var dedi.
- G.E. parite 1.60 olabilir dedi.. Gayrıemenkul de almak lazım dedi..
:)...ayüssü alfa...acaba final yakınmı :)
istop ve break
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/20/716.jpg[/img][/url]
cuma günü söylemiştim üstteki kesmiyorsa bir numara var.