sp ile de ilgili bir kaç birşey karalayalım
bence 1,2 bitti 3 ün 2 sini yapıyor şu anda 1608.xx stoptur
veya
1 bitti 2 nin irregular b si bitti ve 1598.xx stop şartıyla c için düşüyoruz
1598-1608 arası bir nokta olabilir
1598.xx 4 tür.
ytd
passat
Printable View
sp ile de ilgili bir kaç birşey karalayalım
bence 1,2 bitti 3 ün 2 sini yapıyor şu anda 1608.xx stoptur
veya
1 bitti 2 nin irregular b si bitti ve 1598.xx stop şartıyla c için düşüyoruz
1598-1608 arası bir nokta olabilir
1598.xx 4 tür.
ytd
passat
korkunun ecele faydası yok demişler
bugün mb istisnai gün ilan eder.
borsada eksi açılır ,kapanışta tombala bingo kızmabirader bile olabilir
ağzımız açık noluyor lan bile dedirtebilirler
izlemeye devam korkmadan ve dik durarak.
ya allah bismillah
gazamız mübarek olsun
ytd
passat
ha unutmadan da huzurlarınızda bir kişiye teşekkür etmek istiyorum
yaşa varol
ZAHİDE NİNE
iyiki varsın.bu millet minnettar sana
ytd
passat
[QUOTE=aliveli;451536]Vay vay vay..
aliveli 49 50.[/QUOTE]
sn. aliveli, bu sayım iptal mi oldu şimdi? yeni bir yorum alabilirmiyiz müsaitseniz. (pardon altın sayımınız çıkmamış)
[quote=litai;451586]sn. aliveli, bu sayım iptal mi oldu şimdi? yeni bir yorum alabilirmiyiz müsaitseniz. (pardon altın sayımınız çıkmamış)[/quote]
evet iptal oldu bu beklentim.birazdan yeni sayımı veriyorum.gerçi dün jelibon vermişti.
[quote=jelibon;451432]altın günlük.
jel.[/quote]
bundayız şuanda.
[quote=aliveli;451410]bir sıpa da ben yapem.[/quote]
[quote=aliveli;451424][URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://n1306.hizliresim.com/1b/m/pbr9l.png[/IMG][/URL][/quote]
bu da çöp oldu.
sp500 de 1576 yı hedefleyen bir sayımım var.
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://u1306.hizliresim.com/1b/n/pct70.png[/img][/url]
ana senaryom.
geçmiş 20 li sayfalarda var bu graf.
gümüş....
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://s1306.hizliresim.com/1b/n/pctcc.png[/IMG][/URL]
tarihe dikkat edin. kralını çizeriz.burası ALAY...:)
Bloomberg te amcam elliotla kesinlikle işlem yapmayın diyo.
kıçımın kenarı.:)
global piyasalarda faiz lobisi fed in kararını beğenmedi tahvil faizleri artmaya başladı
20/06/2013 11:49:49 *İSPANYA'NIN 2023 VADELİ TAHVİL İHALESİNDE ORTALAMA FAİZ YÜZDE 4.765 (ÖNCEKİ 4.517%)
Fed ya faizleri artıracak yada para pompalayacak, hep aynı oyun.
Sanırım global piyasalar karışınca FED para pompalayacak faiz lobisi hiç vakit kaybetmeden işe başlamış görünüyor.
[QUOTE=jelibon;451432]altın günlük.
jel.[/QUOTE]
I am sorry 3 ler serttir.
Jel.
[QUOTE=jelibon;451421]BUnu yenileyelim.
jel.[/QUOTE]
Demek 13 haz pap ardına 22 haz Brad de dibe gelecek bakalım yükselen mi? alçalanmı?
Jelibon.
Tr düşmüş gezi parkından düşmüş
hadi ordan
dalgalara boyun eğeceksin
aslolan ewdir, jöleli komada, çok uğraştı faiz lobisi cart curt.
DÜNYA BATAR DEDİK, BÜTÜN YUKARIYI DÜZELTECEK DEDİK.
dedikmi demedikmi?
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450002][SIZE="7"]Bide bişey diycem ben politika yapmadım yapmam, bunu herkes biliyor, Atamı çok severim, Peygamberimi de çok severim, sadece yaradandan korkarım bu hayatta,
BAKIN BAŞBAKAN BUGÜN HAVALANI KONUŞMASINDA YANLIŞ ANALİZ EDİYOR, EĞER BEN GİBİ BİR EWCİYE SORSALARDI, BU YANLIŞ ANALİZİ SÖYLERDİK,
YANLIŞ ANALİZ ŞU: FAİZ LOBİSİ. ALAKASI YOK, HEPSİ BİR DÜŞECEKLER BU SON 7.5-8 AYIN DÜZELTMESİ. EĞER TR TEK DÜŞŞÜN BAŞBAKANA KATILIRIM AMA TEK DÜŞMÜYOR SP AĞIR GELDİ AMA SONUÇTA YETİŞECEK.
BAKIN HER PİYASA DA HER ZAMAN ŞUNA UYANIN %20 HER ZAMAN AYI PİYASADIR, ALTINA GELMESİN YÜRÜR GİDER UYANIK OLUN.
93.000-73000, %20 DEN FALZ EDER, EVET TEPTİ, AMA %20 ALTINA UYANIK OLUN.
EĞER 13 HAZA TEPE ALIRSAK Bİ DAHA SHORT ALAYINA SHORT. FAİZ LOBİSİNEDE SHORT BAŞTAKİLERE DE SHORT.
BİZİM İŞİMİZİ BİZE BIRAKSINLAR.
İYİ GÜZEL YANİ SEN ORTALIĞI YER ÖBÜRÜ GERSİN ŞU GERSİN BU GERSİN DÖN DOLAŞ ŞUÇ YİNE BORSA. ÖYLE YAĞMA YOK.
BANA SORSALARDI BEN VERİRDİM ONLARA NE ZAMAN BAŞLAYACAK NE ZAMAN BİTECEK. BAK ŞUNU ASLA DEMEDİM NE BAŞLAR NE BİTER O DEĞİL, BAŞLAYINCA GÖRÜNCE ZAMANINI SÖYLERİM, YOKSA GAYBI ANCAK ALLAH BİLİR.
JEL.[/QUOTE][/SIZE]
kapish.
Ben buna başta yanlış analiz dedim ama sonradan anladım zaten biliyorlar, amaçları bakın ne oldu demek?
Benim sorum şudur? Sp endeksi gezi parkındanmı düşecek?
Jelibon.
Bradleyide öyle kafanıza fazla takmayın, bradley asla papatya olamaz, papatya 20 temmuzdur. Bir önceki 13 hazirandı borusal dip, o günden beri tepki aldık ama adı üzerinde ewlerimizde arkasına c yi verdik, yani düşmek için yükseliyordu.
Jelibon.
Ne oldu lem sp 3 5 ler, taa dalganın başında 5 dedik dalga bitecek dedik
alıntıladılar sağdan soldan 3 dediler sonra arazi mafyası oldular.
LEM DALGA OLMADAN ANLARIZ BUNU BU İŞİMİZ BİZİM.
Jelibon.
sorry sorry sorry.
jel.
[QUOTE=jelibon;451302]Sıpa b düşüş b yukarı devam ediyor,
Bakalım bradleynin bir anlamı varmı 22 si bir işe yarayacakmı?
B düşüş b tepe 22 si borumu olacak yoksa erken mi bitecek zaman gösterecek
Unutmayın arkasına b düşüş c düşüş gelecek ama hangi gün başlayacak
Şu ana kadar b düşüş ün b yukarısı abc takoz ilerliyor spike bar gelmeli sonra düşüş başlamalı spike 22 bulur ya da bulmaz, gorecez.
Jel.[/QUOTE]
Yaaaa tırışkanın jelibonu.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;451305]Fİnal,
Benim sayımım farklı.
4 c düşüşde [COLOR="Red"][SIZE="5"]v düşüş gelmeli [/SIZE][/COLOR]4 bitmeli 5 e geçmeli.
v düşüş 11xx altına gelmeden bitmeli gelirse değiştiririm.
Jel.[/QUOTE]
jelibon.
[QUOTE=jelibon;450886]Bu altında 8 haz yeni ay +72 saat dündü pencereden out oluyoruz hareket gelecek, nasıl gelirse aynı yönde olmanız lazım.
Jelibon.[/QUOTE]
Hareket pencere bitince geç başladı, baya oyalandı önce, ama ew yönünde aşağıya geldi, ay dönümü 23 haziran dolunay.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450832]Orta vade indikte bir süredir sp sattayız bilindiği gibi %3 yukarı flate çıkarır, %4 yukarı ala çıkarır.
Bu süreçte nasdaq orta vade indikte flate çıkmıştı dün sata çıkmıştır, %1.3 flate, %2.1 ala çıkarır ancak.
Düşünceler dün kapanışından aşağı yukarı düşüncelerdir.
Önümüzdeki iki kritik tarih 13 mayıs papatya ve 22 mayıs bradleydir.
Jelibon.[/QUOTE]
Yazdımmı hiç orta vade ala geçti diye, yazmadım. Beni biliyonuz sinyal değişince haber benden.
Jelibon.
1288,40 ... don gömlek ... bakalım .. kısmet ..
[QUOTE=jelibon;450629][COLOR="Red"]ana crash değil ana crastan önceki uyarı crashı.
Son 7 ayki yukarının düzeltmesi.[/COLOR]
Dikkat edin 13 haz eksi artılar dibe gelirse bir sonraki trade short değil longdur.
Öküz 13 haza yukarı gitseydi korkardı. Dip can suyudur.
Jelibon.[/QUOTE]
Bir tepki aldık almadık değil borusal 13 ünden ama elbette bb yukarı bc düşüş içindi.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450607]13 ünü çok sıkı takipteyiz.
[COLOR="Red"][SIZE="7"]13 ünden alçalan ya da yükselen diple başlayacak hareket yukarısını crashmak için yapacak, yani crashmak için artacak, bu crash ya bc düşüş ya da a5 tepeleyip tüm b düşüşü yapacak bunun 4 ay içinde olması gerekir.[/SIZE][/COLOR]
jelibon.[/QUOTE]
Bana Jelibon derler peynir ekmek yemezler.
Ya 40 fırın ya 40 fırın.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450605][COLOR="Red"][SIZE="5"]Korkutmayım diye yazmadım parametre son 10 günde 5 crash sinyali verdi.[/SIZE][/COLOR]
2 si resmi yapar, ya 4 ay içinde crash gelecek ya crashın içindeyiz.
13 üne dikkat edin dip olursa alçalan ya da yükselen sorun yok ama 13 ünden sonra kapanış alçalırsa sp de long paça ister.
Jelibon.[/QUOTE]
Parametre candır 7 oldu. Son günlerde parametre 7 kere crash sinyali verdi. Mini crashımız hayırlı olsun büyük crash öncesi son düzeltme, ardına son yukarı
sonra finito dünya.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450509]Yani alternatiflerden biri 5a da değilsek, ve 21 inde 5 bittiyse b düşüşün a düşüşü bitti ve b düşüşün b tepkisi. İrregular eski zirveyi geçecek ya da geçmeyecek. [COLOR="Red"]Ardına b düşüşün c düşüşü gelecek.[/COLOR]
Unutmayın 5a da değilsek. Zaman gösterecek.
jelibon.[/QUOTE]
zaten hiç 5 a tutmadım yükselirken aylardır hep 5 a yı saydım, yükeselirken hep 5 zaten bu dedim, Ardına b düşüşün c düşüşü gelecek dedik geliyor.
jel.
[QUOTE=jelibon;450361]Cuma hacim zayıf, iki sonuç çıkar, ya düşüşe düzeltme, ya a bitmedi ve a5 başladı, 5 lerde hacim düşük olur.
Aşırı satımda tapmeliydi tepti, her durumda [COLOR="Red"]%3-5[/COLOR] yukarı olmalıydı.
Kısa vadede yine 2 ihtimal gidecez. İkisini başı da önce yukarı olacak.
Jelibon.[/QUOTE]
%3-%5 mi ha? Öyle mi, Jelibonmu, borumu?
[QUOTE=jelibon;449906]Ne oldu lem 3 ün içleri??????????????????????
Jelibon.[/QUOTE]
Bir daha soruyorum kralına alayına soruyorum?
Ne oldu lem?
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;449877]Eski dibi geçtiği anda bilinki zaten .78 altına alması .99 u gündeme getirir, [COLOR="Red"]eski dibi altına aldımı bilinki fiboyu daha başka dipden çekeceksiniz. Çünkü boru değil b düşüş diyoruz yani bütün yukarıyı geri alacak düşüş.[/COLOR]
Jelibon.[/QUOTE]
Jelibon.
Sn. jelibon, helal olsun diyorum. çok teşekkürler.
[QUOTE=selçuklu;451633]1288,40 ... don gömlek ... bakalım .. kısmet ..[/QUOTE]
Perşembelere dikkat et. Her hafta ya çarşamba ya perşembe dip oluyor ama crashtığı zaman cuma devam ediyor.
Jelibon.
alındım.bende sıpayı 3 sayıyordum....
Bi de never ever forget altında 5. dalga her zaman 3. dalgadan serttir. 3v deyiz. v, 5 demek bilindiği gibi.
Jelibon.
[QUOTE=aliveli;451648]alındım.bende sıpayı 3 sayıyordum....[/QUOTE]
Ben sana özel mesaj attım Passatla sana 10 gün önce kime dediğim belli:)) Alınmadığını biliyom:))
Jelibon.
[quote=jelibon;451650]Ben sana özel mesaj attım Passatla sana 10 gün önce kime dediğim belli:)) Alınmadığını biliyom:))
Jelibon.[/quote]
puhahahaaaaaaa..brv
Bir vatandaş, bu forumda değil, bana zamanında yazdığı başına geldi, arazi oldu, ben burdayım, ben Nisan 2008 den beri burdayım, 18 senedir bu işin içindeyim, bizim borsada yaşadıklarımızı nasdaq 2000 i, sp 2007-2008 i görmelerine daha çok var, öğrenecekler. Ya da yok olup gidecekler.
Jelibon.