-
garan tutulmuş akkız ve amirale basılmış,......
dji ölçü 12093 devam çalkaladıkça ya flat olacaz ya pozdan çıkacaz yada işte kriterlere uyup shortlayacaz,......
dün 74775 üstü long demiştim, altına 74250 ye kadar tutulabilir demiştim, 74250 istop patlattılar ben tuttum, garana güvenip tuttum meğer amiralle akkıza basmışlar, o ndenle yarın garan önemli olacak bana, garana basıp diğer ikisini toparlarlarsa işimiz var bu lübşlerle,......
-
rakamlar verecem, reel olun fantazi kurmayın,.....fantazi adamı bitirir,.....sadce reel olun,....bu gemiyi bu hibinolar elbet yürütecek, gemiyi biz yürütmeyecez onlar yürütecek bu ayrımı mutlaka yapın,....
yani kriter görürseniz terste iseniz örneğin stobu çakın gidin çıkın hava alın, hibinolar düşünsün, lübüşler ve livunyalar düşünsün, siz düşünmeyin,......
-
dji kriter 12093,..........bunun altında long olmayın, üstünde olun......
imkb 100 61138,..........bunun altında long olmayın, üstünde olun......
imkb 30 74027,..........bunun altında long olmayın, üstünde olun,.....
vob 74250,..........bunun altında long olmayın üstünde olun,......
garan, nöbetçi kağıt,....7.04 altında short kriteri, 6.96 denge fiyat, 6.82 kırılacak fiyat....
-
75 üstü kalış long dur, kaldıkça longdur, bugün verdiğimiz sırası ile 75050, 75100 değerleri, sonrasında 75100 ihlali doğrudur,.....74775 dünden doğrudur,......75250 short stobun patlayacağı, 74250 longstobun patlayacağı yerdir, son durum 74775 altı öncü short ve 74250 ye yol yapar, 74775 üstü öncü longdur ve 75250 ye yol yapar,.....
eski pozdakilere bir şey diyemiyecem ama topikte yeni enkaz istemiyorum,.....
-
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/824/77339139.png/][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/5324/77339139.png[/IMG][/URL]
-
şimdi yukarı graf karışık gibi gözüksede orada bulunan kanal çizgileri oldukça iyi çalışır,...aslı 3 tür,...
bugün için dersek,......yukarıdan aşağı,....
85xxx,
782xx,
708xx,
bunlar, bugün birtane sizin için çizdim ve 75118 aldık,...gün içi verdiğimiz 5 lik değerle aynı,...75100 dü son değer, yine orada stop çalışan indik 75250 de shorta çevirdi, onun için gün sonu önemli demiştk,.....önce patlattı, sonra shorta çevirdi, ve fake sonrası terste bırakmaya çalıştı,.....
esas önemli konu ,.....orada iki indikatör var biri kırmızı kanalın üstünde seyrediyor, diğeri pembe kanala girip çıkıyor, çalkalam nedeni o pembe indikatör,....ancak kanal üstündeki indik kendini koruyor yani shortunu,....kırmızı short devam ederken, pembe trade ediyor, ve pembe ASİ DEDİĞİM İNDİK,...YANİ CRASH İNDİKATÖRÜ, BUNUN ALTI CRASH, AMA İŞTE 74250 İKİ HAFATADIR UĞRAŞIYORUZ, SEÇİMDEN ÖNCE DEDİK, TAHAKKUK ANALİZLERİ YAPTIK OLMADI,.....74250 DEN TAKİBE DEVAM,......
O KIRMIZI KANAL İÇİNE DÜŞTÜMÜ PY LONGA DÖNER,....BU OLMADAN, YA ÇALKALAMA, YA SHORT ŞU ANKİ DURUM,......
PEKİ CRASH NEREDE ÇİZGİSİ NEREDE, 70851 DE GÜNLÜK KIRILMA, 64XXX BİNE GİDER,....GEÇEN HAFTA BUNA UĞRAŞTIK OLMADI,.....BU HAFTA TEPKİYE UĞRAŞTIK OLMADI,....
İŞTE HALEN TAHAKKUK YOK, SEÇİMDEN ÖNCE DEDİMKİ, AÇIP OKUYUN, SHORT PARA KAZANDIĞINI 74250 KIRILINCA ANLAYACAK, LONG DA 81250 KIRILINCA,.....
BU DEDİM 7000 PUVANLIK BİR BANT,....DÜŞÜNÜN BURADAN LONG AÇAN 75 ÜSTÜ VE 78 ÜSTÜ KALIRSA 81250 CİVARLARINDA DİYECEKKİ PARA KAZANDIM,....DAHA ÖNCE DİYEMEYECEK, SHORTTA ÖLE 74250, 708XX, DİYE DEVAM EDRKEN, LEM DİYECEK PARA KAZANDIM,...
AYIN 22, KAMYONU DEVİRME ZAMANI GELDİ, PROBLEM BİRDE BUNDA, DİĞER VADEYİ ŞİMDİDEN BİR YERELERE ASALIM,.....APSD İİÇİN,....
-
Pembeye baktığımızda kanala ufak bir dokundu, ufak dokunur ayarlı çünkü, öle tane tane gelir,......o penbe bu hibinoların kendisi,.....kırmızıda öle,......yani aslen kendine dokunuyor, puşti,.........
şimdi penbe kanal dışına çıktıkça l olur py, kırmızıda kanal içine girdikçe, aksi shorttur,.....
78375 i hatırlayın, bakın orta trendline nerede 782xx de,(şu benim 78375 vardıya orada) bazen penbe kanal dışına çıkıp l verdiğinde,davranış olarak döner back test yapar, sağlammı diye,. Işte yarın belli olacak bu, backmi,...yoksa ciddimi, zira kırmızı shortu koruyor halen,....
çok kodu lem bu iş bana,.....bu gün elimin altından kaçtı şerro,....
-
Üstad yarın birgün düşecek bu senin eline :)
bir de arkadaşlar diyoki poza girince haber geç sen kestin attın seninle birlikte giren aynı kararlılıkla davranabilecek mi dur lem nolcek filam derken puşti zati gümbürdetiyo bir tarafa
bence sağlıklı olan senin yaptığın karanlıkta köşebaşı lambalarını veriyon kişi kendi hız manevra ve bilimum niteliklerini de hesaba katıp pozisyona kendi dalacak derim ben
-
[quote=indregandi;362476]dji kriter 12093,..........bunun altında long olmayın, üstünde olun......
imkb 100 61138,..........bunun altında long olmayın, üstünde olun......
imkb 30 74027,..........bunun altında long olmayın, üstünde olun,.....
vob 74250,..........bunun altında long olmayın üstünde olun,......
garan, nöbetçi kağıt,....7.04 altında short kriteri, 6.96 denge fiyat, 6.82 kırılacak fiyat....[/quote]
bunu hemen yarına düşünmeyin, panik yok ama değerler bunlar, değerler noktasal borusal......önemli yani, şu yeni oyuncak olmasa idi ppk......daha net olurduk o zaman,....
-
[quote=eyyüp;362481]Üstad yarın birgün düşecek bu senin eline :)
bir de arkadaşlar diyoki poza girince haber geç sen kestin attın seninle birlikte giren aynı kararlılıkla davranabilecek mi dur lem nolcek filam derken puşti zati gümbürdetiyo bir tarafa
bence sağlıklı olan senin yaptığın karanlıkta köşebaşı lambalarını veriyon kişi kendi hız manevra ve bilimum niteliklerini de hesaba katıp pozisyona kendi dalacak derim ben[/quote]
bazen farenin kulağı üfleyerk kemirmesi gibi oluyor, hazırlık safhasında oluyor bu.....800 puvanımı yedi,...üüü,....
o yüzden herkes tradesini kendi yapacak, değerler aynasız değerler, ....yorumda var, kişi alacak önüne bir kaç indik bakacak keyfine,.....
-
Herkeze günaydın...
sayın GANDİ gece gene değerleri vermişsiniz elinize-yüreğinize sağlık sonsuz teşekkürler hocam...
-
[quote=indregandi;362477]75 üstü kalış long dur, kaldıkça longdur, bugün verdiğimiz sırası ile 75050, 75100 değerleri, sonrasında 75100 ihlali doğrudur,.....74775 dünden doğrudur,......75250 short stobun patlayacağı, 74250 longstobun patlayacağı yerdir, son durum 74775 altı öncü short ve 74250 ye yol yapar, 74775 üstü öncü longdur ve 75250 ye yol yapar,.....
eski pozdakilere bir şey diyemiyecem ama topikte yeni enkaz istemiyorum,.....[/quote]
Cümleten günaydın...Günaydın Ustam..
Aslansın Usta...Yukarıda verdiğin değerleri billboard yaptırdım unutmayım diye bizim inşaatın cadde yönüne astım..Beşiktaş Belediyesi şimdi gelir ceza kesmeye....USTA sen hakkaten bitanesin.brv .brv.brv