günaydın.......
basın aferin size layn......
70700 ümü görmüş......
Printable View
günaydın.......
70700 ümü görmüş......
[QUOTE=mbm;229815]günaydın.......
70700 ümü görmüş......[/QUOTE]
70700 e işaretmi koydu ne etti pela .. vayyy:::
üvvv bunlar kanere yaf piuvvv şu basışa bak.. üfffff dolarda yarıldı bu arada.. uçurdular iki arada bi derede
dip avcılarını dökmek üzere bi 71.750-800 aralığına sorti. sonrasında da bi 500 points up! pardon uç!
hadi pela, şşş kime diyom.
yakışır. :::
Mentalray
[IMG]http://i39.tinypic.com/2n6x18l.png[/IMG]
İlk soru kolay da ikinci o kadar kolay deel...
Soru1;
Aşağıdaki iki sayı grubu arasındaki 2 farkı bulunuz.
Soru2:
Bu iki farkın parasal değeri nedir.
1 inci grup : 7-12-17-24-28-30
2 inci grup : 6-12-19-24-28-30
[quote=unlimitted;229826]dip avcılarını dökmek üzere bi 71.750-800 aralığına sorti. sonrasında da bi 500 points up! pardon uç!
hadi pela, şşş kime diyom.
yakışır. :::[/quote]
Pela'nın akşam kapanış senaryosunu bir hayal et de, ekranı kapatıp gidelim,lem...kom
herkese gunaydıms...
adaş bal getırceıne helva getıreydin kapanmayan adaşına...ula hala kapanmadım yaw...
hayırlı seanslar...
[quote=Astatin;229839]İlk soru kolay da ikinci o kadar kolay deel...
Soru1;
Aşağıdaki iki sayı grubu arasındaki 2 farkı bulunuz.
Soru2:
Bu iki farkın parasal değeri nedir.
1 inci grup : 7-12-17-24-28-30
2 inci grup : 6-12-19-24-28-30[/quote]
deme lem...üzüldüm valla.
kaç paraymış ikramiye? :::
[quote=excali;229840]Pela'nın akşam kapanış senaryosunu bir hayal et de, ekranı kapatıp gidelim,lem...kom[/quote]
a)bugün herhangi bir poz açma, ekranı kapat git.
b)bugün bir poz alıp ekranı kapat, pela da sana kapatsın! :..::..:
seç. .dng
[quote=unlimitted;229843]deme lem...üzüldüm valla.
kaç paraymış ikramiye? :::[/quote]
uwwwwwaaaa...iinngaaaaaaaaaaa....3 sayıyı banko oynamıştım..3 ü de tuttu..fekat kuponda 2 tane 4 6 tane 3 var..ingaaaaaaaaaaaaaaaa...
bilsek yaklaşık 930,000 alacaydik..devirli haftaydi...üüüüwwwaaaaaaa..
innnngaaaaaaaaaa....99 yaşında yaşlı başlı adamım abi..niye ağlıyorum...ağlıyorum işte..ingaaaaaaaaa:::::::::
lem bişi değil de; hemen her büyük ikramiye kazananın mutlaka enteresan bir hikayesi vardır bilirsiniz. benimkide VOB hikayesi olacaktı...bir öğlen arası oynuyordum bunu..ne oynıım diye düşünürken, saat 12:28 de geçici sinyal çıktı sistemde..12:30 da da kesinleşti...aha dedim hikaye budur...12-28-30 u banko çektim::::::::: diğer 3 üde tuttursaydık, sistemci tarihinde sistemle tek sinyalle 900,000 TL kazanan (%bilmem kaç getiri) ilk kişi ben olcaydım..:::::: üstelik VOB da işlem yapmadan .lelele.lelele.lelele
hem 900,000 gitti, hem VOB da nam şan şöhret gitti...üüüüüüüüü
inngaaaaaaaaaa
[quote=Astatin;229851]uwwwwwaaaa...iinngaaaaaaaaaaa....3 sayıyı banko oynamıştım..3 ü de tuttu..fekat kuponda 2 tane 4 6 tane 3 var..ingaaaaaaaaaaaaaaaa...
bilsek yaklaşık 930,000 alacaydik..devirli haftaydi...üüüüwwwaaaaaaa..
innnngaaaaaaaaaa....99 yaşında yaşlı başlı adamım abi..niye ağlıyorum...ağlıyorum işte..ingaaaaaaaaa:::::::::
lem bişi değil de; hemen her büyük ikramiye kazananın mutlaka enteresan bir hikayesi vardır bilirsiniz. benimkide VOB hikayesi olacaktı...bir öğlen arası oynuyordum bunu..ne oynıım diye düşünürken, saat 12:28 de geçici sinyal çıktı sistemde..12:30 da da kesinleşti...aha dedim hikaye budur...12-28-30 u banko çektim::::::::: diğer 3 üde tuttursaydık, sistemci tarihinde tesistemle tek sinyalle 900,000 TL kazanan (%bilmem kaç getiri) ilk kişi ben olcaydım..:::::: üstelik VOB da işlem yapmadan .lelele.lelele.lelele
hem 900,000 gitti, hem VOB da nam şan şöhret gitti...üüüüüüüüü
inngaaaaaaaaaa[/quote]
yok lem gitmez, baya var senin nam şan şüyret :D
önce toplantı, ardından işler güçler...
herkese bol kazançlar...kolay gele ahali...
ara ara uğramaya gayret ederim.
sizin de sanki umrunuzdaydı ehehuehueheuhue:..: