[quote=Astatin;310694]ben toplantıya kaçar..fantazi noktaya ts yazılır..bol şans... %4 düşelim kanaatimce[/quote]
bu sefer yemez astiprof :p
Printable View
[quote=Astatin;310694]ben toplantıya kaçar..fantazi noktaya ts yazılır..bol şans... %4 düşelim kanaatimce[/quote]
bu sefer yemez astiprof :p
Kapanış yukarıda olabilir bugün 81350 teyit gibi oldu sanki
yahu dus artik dussssssssssssssss.
sistem diyiii sat,
histem diyi flat,
don gömlek yan gel yat :)
pala longlayanı longladığına
shortlayanı shortladığına bin pişman ediii
uzak dur emmi ben flatım, bıyıklarını severim :)
Vay canına ne düşermiş bu Euro arkadaş.... 1.42'den 10.000 $ short'lasaydım forex'deki kaldıraçla iki haftada dolar milyoneri olmuştum... :)))
[quote=negrolino;310728]Kapanış yukarıda olabilir bugün 81350 teyit gibi oldu sanki[/quote]
yazıma tüküreyim :(
indikatorler yukari hareketi desteklemiyor. o halde dususe devam.
celdum..graşka
garan 7,64- 7.74 lere gelinceye kadar vadeli nerelere kadar duser acaba....:)
çok pis oynuyorlar usta...10 dk da göçüyor zıplıyor 700 pıvanlar havada uçuşiy...tutanlar köşe :D
[quote=a.kaya;310569]hep aynı terane dax verdiler burayı aldılar 80800 de gözterdiler bakalım 80800 günlükde 112 ema idi bakalım orası kırılırsa işler kızışır :rolleyes:[/quote]
[quote=Astatin;310754]celdum..graşka[/quote]
bu dususun wikileak gizli belgeleriyle alakasi olabilirmi? malum ihale yolsuzluklarindan banka hesablarindan falan bahsedilmsinin vadeliye etkisi ..:rolleyes:
[quote=TÜRKOĞLU;310759]çok pis oynuyorlar usta...10 dk da göçüyor zıplıyor 700 pıvanlar havada uçuşiy...tutanlar köşe :D[/quote]
evet ya tamda istahlanmisken birde ne goreyim hoppp yukari cekmisler. yani pala kolay kolay teslim olmayacak hep yenilen biz oluyoruz yahuuu.:rolleyes: