new!!! 75350 denge, 75100 destek,....
Printable View
new!!! 75350 denge, 75100 destek,....
yukarıya döndük,.....cephe önemli
[quote=indregandi;362363]yukarıya döndük,.....cephe önemli[/quote]
350 denge üstünde, 375-575 geçilesi yrler aşağıda ihlal yeri 75050 den 75100 revize oldu,...
[B]525 üstü kalış garanti olacak[/B], bu garandan iki gündür fren uyguluyorlar
Usta
Bu lavuklar gene 4000 pozisyona girdi...Hangi yöne acaba?Gün içini göremiyoruzki anasını satıyım...Yarın ppk gerilim filmi var ondan önce gene insider yapmıştır kesin bu dümbükler ..bence kamu bankalarının fiyatını takip edelim usta....Spekülatörleri içeri almışlar ama matriks hala açık hayret.....
dediğim rakamlar olacak ama kar alabilecekmiyiz problem bu,.....ben shortkenki karı şimdi verdi, oysa ben longa geçmiştim,.....araya fasıla alıyor, relay yaıyor, onuda sabah nerey giderse terso yapacak demiştik,....bir ihlal aldık şimdililk
kaç kere ihlal olursa aşağı döner hocam
ikinci ihlal
[quote=nedim972;362388]kaç kere ihlal olursa aşağı döner hocam[/quote]
iki net oluyor, bu olanı bir kabul edeceğiz, dünkü beklentim işte bu gün oluyor,....sabah yine denedim, fake sonrası yaptı bende indim o arada birde terso kaldık,....
günlükte short stobuda düzeltti kendini, 75250 üstünde kaldılar,....75250 de tekrar patlıyor, buda gün kapanmalı demiştik,....
[quote=ayuthaya;362372]Spekülatörleri içeri almışlar ama matriks hala açık hayret.....[/quote]
güzel yorum.brv
Ustacım...
Sana kendimden bir özeleştiri yapıcam...Çok hızlıyız....Piyasadan önce tahmin ediyoruz yönü ama bekleyemiyoruz....Bunun için bir önerim var portföyü 4 e bölelim..
1-Aylık yöne göre bir pozisyon açalım..
2-Haftalık yöne göre başka bir pozisyon açalım..
3-Günlük yöne göre..
4-Gün içi al-sat için
Çok emin olursak yüklenelim ama piyasa gösteriyorki hiçbirşey %100 değil
Şimdi terso kalmaktan ve stop patlatmaktan bıktım...
Bunun için aybaşlarında hafta başlarında ve gün başlarken topikteki herkes yönü ve beklediği fiyatı gerekçeleriyle bir görüş belirtirse Ortak bir Akıl ve güç oluşturabiliriz diye düşünüyorum..Ne dersin?? topik senin ama takipçilerinin görüşlerine kamu oyu araştırması gibi bakarsak daha iyi olmazmı?