-
Herkese günaydın,
VOB düşüş trendinin altında tutarak başladı.Lakin shortlarımı kapatıp piyasa açılışını beklemeden poz almayacağım.63.800 e kadar alıp aşağı dönebilme ihtimali var.Bugünlerde stopların yakın tutulması taraftarıyım.
herkese bol kazançlar...
-
Ha bir de aşağı doğru daralan triangle ın altına verirse ki orası 63.025 dir bende yönün kısa vadeli aşağı devam ettiğini kendime konfirme ettirmiş olurum.
-
-
[QUOTE=sazan;157401]Matriks'de RSquared'i hesaplatmayı başarabilen var mı acaba ?[/QUOTE]
Pwr( Corr( Cum(1), C, 14, 0 ), 2 )
MS formülü bu şekilde bunu matrikse bir şekilde okutursanız olur.
-
[QUOTE=Astatin;157408]Açılış zayıf.. (Bu mudur saruman)!..Yukarı gidecekse bile, cuma kapanışta mallanan fırsatcı güzide insanları bir dökmek çabası olacaktır..Ki bence yukarıda gitmeyecektir...Yeni zirve yok hayırlı olsun.. (emortım, 3 oldu)[/QUOTE]
63750 kırılmadan bir halt olmaz.
Çok düştü teper diyerek uzayanları kıvrandırıyor şimdi.
-
[quote=VOBiX;157416]63750 kırılmadan bir halt olmaz.
Çok düştü teper diyerek uzayanları kıvrandırıyor şimdi.[/quote]
Bir de vade sonu sorunsalımız var...üffff
-
günaydın VOBORSA,
herkeşe bol kazançlı ve güzel bir hafta dileri....
VINNNNNNNNNNNNNNN.........
-
[quote=Astatin;157399]hayret pambık yok..bu saatte kola almayamı gitti acaba[/quote]
geldim la burdayım.cola stoku evde her zaman mevcuttur :::
bırakmayı düşünüyorum cola içmeyi ama sigara tiryakisinden beter bağımlı oldum diyebilirim.la en güzel yemeğin tadını alamıyorum kolasız var mı böyle birşey?
ferit şahenktre çok colacıymış günde 5 dene kutu kola içiyormuş.5*330 ml=1650 ml.benden çok içiyor abi bu adam.ben 1 litre falan içiyorum hergün :::
-
Gunaydin dostlar,
% 0,0'dan actik dukkanı ama bakıyorum yabancı Future'lar hafif pozitif. 10:00'dan sonra ufak da olsa bir yükseliş beklemek yanlış olmayabilir. Pusuya yattım, ilk konfirmasyonda long girecegim.
-
günaydın.. açılışılışta shortlarımızı giydik tekrar..
haftasonuna flat girmekle birşey kaçırmamışız.. bilakis haftasonu huzurunu kazanmışız..:)
-
DAX'ın açılmasıyla birlikte alım çılgınlığı bekliyorum. Olmazsa da canım sağolsun... :..:
-
[quote=SEYYAH;157420]geldim la burdayım.cola stoku evde her zaman mevcuttur :::
bırakmayı düşünüyorum cola içmeyi ama sigara tiryakisinden beter bağımlı oldum diyebilirim.la en güzel yemeğin tadını alamıyorum kolasız var mı böyle birşey?
ferit şahenktre çok colacıymış günde 5 dene kutu kola içiyormuş.5*330 ml=1650 ml.benden çok içiyor abi bu adam.ben 1 litre falan içiyorum hergün :::[/quote]
geldin geldin de..ben o mesajı dün gece yazmıştım.dng