-
[QUOTE=ordi;157329]Sayın Enorton bu sayfaların günceline geçmek için kolay yol var mı ben her seferin de bi önce ki syf tıklıyorum sonra bi sonraki sayfayı e gına geldi bana bunun kolay bi yolu var da cahillikten ben mi bilmiyorum?[/QUOTE]
Tarayıcınızın güncelle tuşuna basabilirsiniz ya da (ctrl + F5) yapabilirsiniz... Başka yöntem varsa ben bilmiyorum :)
-
TEŞEKKÜR ederim şimdilik buda işimi gördü
-
Sabah yazdığım gibi ben de bu tip bir düzeltme gelebileceğini belirtmiştim...
Lakin başka bir durum söz konusu,bu hafta boyunca 64.000-65.200 aralığında çok oyaladı,ayrıca gelen datalar ve Yabancı piyasaların yükselişinde gerekli paralelliği göstermedi,ve de ilginci üst seviyeleri tahtada altları doldurarak değil gap lerle denedi.Ayrıca bankalar çok ama çok zayıftı.Herşeyden önemlisi ,düşüş daha önceki gibi bir anda büyük barlarla değil,trende oturmuş küçük ve istikrarlı barlarla gerçekleşti.Unutmayalım 28.300 dibinden döndüğünde de longtan ağzı yanmışlar piyasa aldıkça shortlamaya devam etmişti.
Ayrıca dow a göre de hala inanılmaz primli olduğumuzu unutmayalım.
Stoplarınız eksik olmasın,herkese iyi haftasonları.
-
[quote=VOBiX;157318]Asti 14.10.2009 dejavusu olmazsa hayallerin gerçekleşeck mi yoksa?
jani, selçuklu ve 1,75 long...
selçuklu patron tek başına piyasaya bedel zaten.[/quote]
Sadece bu üçlü değil, kapanışa doğru long yapan pek çok arkadaş var. üüüüüüüüü "Nasılsa teper" "böyle göstere göstere düşüş mü olur" "bu sefer yemem numarayı" gerekçeleri ile long yapan yada flat olan arkadaşlarımız var.. Sonuçta onlarda haklı olabilir.. Kimbilir..Sonuçta bunların hepsi ki kısa kalanların gerekçilerindende bazıları subjektif gerekçeler..
Ben kısa kaldım çünkü 15 - 20 - 60 sattaydı..Sistemi sattayken dinlerim biliyorsun:..:
Ama şu fraktallardan tırsıyorum.boks. (Not: Fraktal tavsiyesi değildir)
-
Bana MAVİ yi bulun...EURUSD overall daily profit 65 pips oldu ve son poz, 1.4904 den yine kısa..ula kısa yaparken ne rahat ve huzurlu oluyorum yaww
-
dow proejksyona güveniyorum .. dowdada ağır fraktalik alış baskısı var ..kutuma gideceğim ekim vade hayırlı uğurlu olsun ...:D
-
.4897 flat yine...etti 72..biraz demleneyim
-
Karlı bir gündü, ama hemen düşüş moduna girmemek lazım. Sabah yabancılara borsada vergi haberi geldi düştü, öğleden sonra da Bank of America'nın 1 milyar $'lık zararı haberi geldi düştü.
Haberlerin boyutuna bakarsanız düşüş nispeten az ve çok yavaş oldu. Bence bu yukarı trendin gücünü ve kalıcılığını gösterir. Ayular hemen heyecana kapılmamalı.... :..:
Herkese iyi hafta sonları... .uyk
-
[quote=selçuklu;157337]dow proejksyona güveniyorum .. dowdada ağır fraktalik alış baskısı var ..kutuma gideceğim ekim vade hayırlı uğurlu olsun ...:D[/quote]
Hafta sonumu bu fraktal olayını derinine incelemeye ayırdım. Zamanında kısaca bakmış ama bu işten para çıkmaz deyip bırakmıştım. Şimdi kendimi geride kalmış hissetmeye başladım.. Pazartesi'ye kadar dünyanın sayılı fraktalcılarından olurum şimdi... :..:
-
Tepenin eteklerinden iniyor olmayakkk... Tam da herkes böyle dönüş mü olur... derken...
Sankim öyle bir hava var.... Neyse sistem sat'ta bende mutlu mesut şortta :)
-
martta al veren sistem sat vermeden trend döndü demeyeceğim...5000 puan alttan sat verebilir..sat verdiğinde yazıcam...
-
[quote=QUEEN;157342]martta al veren sistem sat vermeden trend döndü demeyeceğim...5000 puan alttan sat verebilir..sat verdiğinde yazıcam...[/quote]
yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerini,
unutursan çık karşımıza göster kendini,
long live bears.boks..boks..kom