[B][URL="http://www.cnbce.com/haberler/turkiye/erdogan-24-saat-icinde-bu-is-bitecek"]Erdoğan: 24 saat içinde bu iş bitecek[/URL][/B]
Neymiş. P A P A T Y A
Printable View
[B][URL="http://www.cnbce.com/haberler/turkiye/erdogan-24-saat-icinde-bu-is-bitecek"]Erdoğan: 24 saat içinde bu iş bitecek[/URL][/B]
Neymiş. P A P A T Y A
İş bankası sitesi için 2-3 gündür teknik arıza diyor, yoksa hacker ların hedefimi oldu. Açılmıyor kardeşim bu ne yahu. Neden acaba?
[quote=foodengineer;450817]İş bankası sitesi için 2-3 gündür teknik arıza diyor, yoksa hacker ların hedefimi oldu. Açılmıyor kardeşim bu ne yahu. Neden acaba?[/quote]
Evet dün Ayyıldız Team isimli hacker grubu tarafından saldırıya uğramış.
Sebep gezi olaylarına destek verdiği, Mehmet Ali Alabora yı reklamlarında oynattığı içinmiş. Twitter açıklaması var.
Müşterilerin ciddi mağduriyetleri oldu.
13 haza. ne bugüne ne yarına 13 haza bakalım alçalan tepemi yoksa dipmi, eğer olurda veri de satılırsa 13 haza long yok. alınırsa da 13 haza short yok.
Jelibon ustad daha once yukardaki yaziniza istinaden son durum shortmu longmu ?
[quote=PASSAT;450802]veya 10 haziranda bb bitti yani 13 haziran -3 le oldu ve c düşüşteyiz
21 haziran bradleye düşeriz (b) bitirir ve 8 veya 13 hafta sürecek ralliye geçeriz
ne dersiniz üstad
her yolda ralli görünüyor.[/quote]
ihtimaller içerisinde sanırım bu ağır bastı
bununda bir ihtimali daha var
bir önceki dip olan 1598.xx kırılırsa satış devam
1598.xx kırılmazsa 13 haziran yükselen dip kalacaktır
kırarsa nereye gider onuda verelim
c=a yani 1559.xx
c=a*1.618 1504.xx
akşam herşey belli olur.dikkatli olun derim
passat
Sp, 13 mayıs papatya +4, +7 21 mayıs sattan,
Sp 13 haz papatya sonraki papatya.
TEK İŞLEM SHORT GELDİ, SON İKİ VİX YORUMUMDA HATA VAR, KAFAM KARIŞIKMIDIR NEDİR, BİR ÖNCEKİNİ DÜZELTTİM BUNU DA DÜZELTECEM, KAFAM DOLU HERHALDE SON İKİ SEFERDİR VİXDE SONRAKİ BARLARI UNUTUP SAÇMALIYORUM, ONU DÜZELTECEM Kİ ASLINDA NASIL OLMALI YANLIŞ OLMASIN.
Jel.
13 haz papatya tepeye gelmedi görüldüğü üzere, dibe gelecek,
papatya gün içiyle ilgilenmez ew gibi değildir,
13 haz kapanışı kapanış bazında kapanış alçaltırsa 14 ünde korkun ondan, örnek verecem, 13 haz kapanışı 1400 atıyorum, 14 haz kapanışı 1380 papatya döndürmemiş demekdir.
Ama 1400, 13 haz kapanışı, 13 ü düşüğü 1394, 14 ü düşüğü 1388 ama kapanışı 14 ünün 1413, papatya döndürdü demekdir. Yani 14 ünde gün içi 13 ünden daha düşüğe gidebilir ama kapanış daha yüksekte olmalıki döndü diyelim.
13 ünden yani bugünden sonra 14 ünde 17 sinde 18 inde ya da herhangi sonraki günlerde kapanış alçaltma papatya döndürmedi anlamına gelir.
Şimdi burada bir şansızlık var 14 ünü görecez hafta sonu dolmadan ama arkası haftasonuna gelecek. Biraz haftasonu riski bulaşacak işe. 15 inde piyasa açık olsaydı iyidi.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450631]Elbette 13 ünden sonra.
13 ünden sonra kapanış alçaltırsa sp stop olacaksın.
jelibon.[/QUOTE]
Yani budur.
Jelibon.
Orta vade indikte bir süredir sp sattayız bilindiği gibi %3 yukarı flate çıkarır, %4 yukarı ala çıkarır.
Bu süreçte nasdaq orta vade indikte flate çıkmıştı dün sata çıkmıştır, %1.3 flate, %2.1 ala çıkarır ancak.
Düşünceler dün kapanışından aşağı yukarı düşüncelerdir.
Önümüzdeki iki kritik tarih 13 mayıs papatya ve 22 mayıs bradleydir.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450251]Vix.
Jel.[/QUOTE]
Bunu nasıl yapıyorum bilmiyorum iki seferdir sonraki barı beklemiyorum.
Bu graf hatalıdır, doğrusu
1. dışta kapanış ok.
2. içte kapanış ok.
3. şartta içte kapattığı barın altına gelmesi lazım. Biz bütün barları kırdı attı dedik, halbuki bu graftaki son bardan sonraki barın altına gelirse ilerleyen barlar 3. şart olur.
2 seferdir aynı hatayaı yapıyorum.
Bunu bir sonraki grafta gösterecem.
Jelibon.
Yukardaki son halinden sonraki bar, son bar yani içte kapatan bardan aşağı gelirse al olur.
Jelibon.
vixin doğru şekli.
Jelibon.
30 dakta iki eşit ihtimali bir arada gösterecem.
Jelibon.
sp30dak.
bütün mesele bu iki bar.
Jel.
Ordaki alt b soru işaretei benim kafamda. orda tüm b ne 3 dalga ne 5 dalga tek dalga.
Jelibon.
Aklıma şöyle bir şey geliyor ama sadece ve sadece yuykardaki grafta koyduğum turuncu yuvarlağın yani 159X in altına gelmedikçe geçerli, gelirse orda öbür turuncudaki b işareti sabit kalır. Ama gelmezse b yukarda bitmedi, papatya yükselen diple ilk mor b düşüşün 3 dalga tepkisi yukarda ilkini aldık bu bb düşüş ve bc yukarı gelecek ama dip alçaltırsa iptal. Bu 335 flat, yatay piyasa çok git gelli.
Onun için bir oraya bir buraya savruluyoruz.
Unutmayın dip alçaltırsa yukarda b bitti, b düşüşün c düşüşü başladı, dip alçaltmazsa b bitmedi abc yapıyor.
Bu ihtimal kafama çok yatıyor çünkü 13 haz boru koyduruyor.
Bunu 15 dakda verecem.
jelibon.
sp15dak.
jel.
Papatya 13 hazdayız bol şanslar. Papatya 13 hazın anlamı varsa 13 haz kapanış düşüğü kalmalı +1,2 gün yapar o ayrı konu, 13 haz yükselen dip yıldız olur, bol şanslar. Pazartesi görüşürüz, başkanı seçmeye gidiyorum.
Jel.
Bir not, dax ve ftse de bardan aşağı geldi, işaret olabilir, sp kurtaracaksa kendini kurtaracak uyarsa avrupaya 139X in altına gelir. Uymazsa her yeri kurtaracak.
Bir not daha bizzat papatyanın çok sert olabileceğini unutmayın. O 139X in altına gelirse gün kapanana kadar çok sert düşebilir. Çok önemli bir gündeyiz kurtardı kurtardı kurtarmadı dikkat edin.
Jelibon.
[quote=jelibon;450858]Bir not, dax ve ftse de bardan aşağı geldi, işaret olabilir, sp kurtaracaksa kendini kurtaracak uyarsa avrupaya 139X in altına gelir. Uymazsa her yeri kurtaracak.
Bir not daha bizzat papatyanın çok sert olabileceğini unutmayın. O [COLOR=red]139X[/COLOR] in altına gelirse gün kapanana kadar çok sert düşebilir. Çok önemli bir gündeyiz kurtardı kurtardı kurtarmadı dikkat edin.
Jelibon.[/quote]
1598.xx demek istediniz üstad
kırarsa hedefi
1559.xx veya
1504.xx
saygılar
sayın jelibon ilk verdiginizde sorun yoktu gibi ama ben mi yanlıs ogrenmisim diye teyit edebilir miyim?05 haziran kapanısı 17.50 bb dısı kapanıs 06 haziran 16,30 bb ici kapanıs ve 07 haziran 15,14 digeri altı kapanıs sartlar olusuyo.bi bakabilir misiniz acaba?cok tesekkürler.
abbbbbbboooooowww.1598 i gördü vadelide.
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://r1306.hizliresim.com/1b/f/p3gb7.png[/img][/url]
[QUOTE=rüzgar;450864]sayın jelibon ilk verdiginizde sorun yoktu gibi ama ben mi yanlıs ogrenmisim diye teyit edebilir miyim?05 haziran kapanısı 17.50 bb dısı kapanıs 06 haziran 16,30 bb ici kapanıs ve 07 haziran 15,14 digeri altı kapanıs sartlar olusuyo.bi bakabilir misiniz acaba?cok tesekkürler.[/QUOTE]
o zaman şöyle söyleyeyim senin dediğin doğru,
ittiren bardan kurtulup içte bir bar olmalı ve o bar kırılmalı, bazen ittiren bardan direk oluyor çünkü gelişen barlar aşağı gidiyor, bazen takip eden barlara da bakmak gerekiyor, yani bazen bir bar yetmiyor. En risksiz tamamen içte gelişen bir barın altına gelmek.
bunun yüzde yüz standardı yok ama en risksiz alı tartışıyoruz, biliyorsunuz bu endeksler için olmayan bir şey aşırı satımda dileğince ittirir, değer bbye sonra %15 daha düşer, ama bb bence vixde başarılı, tek olay ittirdikçe oluşacak kapitilasyon, bunu da kademeli alım yener.
Jelibon.
[QUOTE=aliveli;450872][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://r1306.hizliresim.com/1b/f/p3gb7.png[/img][/url][/QUOTE]
Bu altında 8 haz yeni ay +72 saat dündü pencereden out oluyoruz hareket gelecek, nasıl gelirse aynı yönde olmanız lazım.
Jelibon.
Cok tesekkürler simdi daha iyi oturttum kafamda.
bildiğin mikrop çıktı bu beyaz metal anasını aglattılar nerden bulastık anlıyamadım...
Stocks Rally 1%, Dow Jumps 100; Vix Falls 10%.
Ben Jelibonum papatyaya uzanan dili keserim sevgiler saygılar.
Jelibon.
iŞTE O KADAR.
JEL.
Tr, Gerçek muattap olan ve olması gereken Taksim Dayanışmasıyla randevu,
Hengi gün?
13 mayıs, planda varmıydı yoktu, bir anda çıktı,
Jeliboncada 13 haziran papatya ne zaman verildi?
HERHALDE 1 AY OLMUŞTUR.
Başarılar 24 otobüsüyle 7tepe.
7/24 Jelibon.
[QUOTE=jelibon;450962]Tr, Gerçek muattap olan ve olması gereken Taksim Dayanışmasıyla randevu,
Hengi gün?
[COLOR="Red"]13 mayıs[/COLOR], planda varmıydı yoktu, bir anda çıktı,
Jeliboncada 13 haziran papatya ne zaman verildi?
HERHALDE 1 AY OLMUŞTUR.
Başarılar 24 otobüsüyle 7tepe.
7/24 Jelibon.[/QUOTE]
13 mayıs eski papatya yanlış yazılmış 13 haziran.
jel.
İzmit 1 saat içinde 7 tepe,
BU DA MI GOL DEĞİL HE HE?????????????
JEL.
[quote=jelibon;449881]mesela gezi parkımı?
13 hazdan önce bu mesele bitmez.
Jelibon.[/quote]
nası bir kalp bıraktın bilirmisin ardında
kırılan kalpler düzelmez asla...
Puauauauauauaahahahahahahahahaaaaaaaaaa.
Jel.
Gol değil lem show oldu.
Jel.
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://r1306.hizliresim.com/1b/g/p4mcr.png[/img][/url]
[quote=PASSAT;450676]tr de 3 haftadır düşüyoruz
cuma itibariyle 78332.xx üzeri kapanış iyi olacaktır ilerisi için[/quote]
.....................................
sp de yeni bir TOBO daha oluştu
geçenkini yapamamıştı
tr de cuma günün 10 ho nun üzerine attık
10 ho kırılmadığı müddetçe long devam
77800-78500 destektir
ytd
passat
ÜSTAD sp de saatlikte güzel bir üçgen oluştu gibi
tobo da var