-
[QUOTE=sszul;494559]walla 97,225 den shortladım kademeli kademeli shortları yukarıdan ....
ne şeytandan ne melekten anlıyor bu pala ...biçecek gibi[/QUOTE]
yön değişmeyecek,
benim yön değişmiyor,...
ancak 105825 üstüne gitse idi yani seçimden sonra ben şimdi shorttum,..
muhtemelen de pozlanmalar 105825 üstünde çok daha yüksek bir yerlerden olacaktı , 113975 e yakın olabilirdi.
-
[url=http://hizliresim.com/l7pJEb][img]http://i.hizliresim.com/l7pJEb.png[/img][/url]
-
Üstat bu yükseliş en az 100600 gap olabilirmi*
-
[url=http://hizliresim.com/GYN6DZ][img]http://i.hizliresim.com/GYN6DZ.png[/img][/url]
96750 üstünde çıkışın sürmesi halinde zaman 98100 de,
yelpaze bu gün için 98078 de,
yani zamnla aynı,
102250 mi buradan 98100 den flat ederim,
103100 ümü daha devam ederse 98850 den flat ederim,
-
[QUOTE=tutku;494565]Üstat bu yükseliş en az 100600 gap olabilirmi*[/QUOTE]
sayın tutku dediğiniz sanırım bir düzeltme sonrası belki olabilir,
bu pasaj için iki kritik değerler,
98100 (zaman), 98850 (14 std saatlik), ve belki 99800 (14 std günlük)
temel rakam ise 96750 den oluştu,...
-
sonuçta pirenin deve yapılacağı zamnlardayız,..long böyle zamnlarda pire bulursa deve yapar,...
-
[url=http://hizliresim.com/62b4Y0][img]http://i.hizliresim.com/62b4Y0.png[/img][/url]
çok eski kayıtlarımızda var,
97750 bir hhv değer long için,..
-
[url=http://hizliresim.com/OqNWRn][img]http://i.hizliresim.com/OqNWRn.png[/img][/url]
saatliği ise 97675 hhv için,..
-
[QUOTE=indregandi;494568]sayın tutku dediğiniz sanırım bir düzeltme sonrası belki olabilir,
bu pasaj için iki kritik değerler,
98100 (zaman), 98850 (14 std saatlik), ve belki 99800 (14 std günlük)
temel rakam ise 96750 den oluştu,...[/QUOTE]
günceller böyle ama,...
-
Üstat elinde Kuran ,Dilinde yalan, kursağında haram hırsızlığından utanmayan milletin ekmeğinden çalanların ülkesinde yaşamak zor be üstat.
-
Garanda 8.09 - 8.03 lere kadar salınım olabilir diye düşünüyorum.
-
[QUOTE=tutku;494581]Üstat elinde Kuran ,Dilinde yalan, kursağında haram hırsızlığından utanmayan milletin ekmeğinden çalanların ülkesinde yaşamak zor be üstat.[/QUOTE]
bu elinde kuran tutan herkes için geçerli değil elbette sayın tutku,
ama aldatıldıkları kesin,...
iş bunun lada kalmıyor, cehepenin oltasına yakalananlar keza mehepeninde,
o cumhurbaşkanlığı seçimi ne idi öyle evlere şenlik,...
cehepe, mehepe ikilisi aday olarak böyle çıktılar karşılarına,
ve aynı bu ikili seçimde ise ne uzlaştılar ne birşey,...oysa uzlaşsalardı şimdi koalisyon sorulurmuydu,...siler götürürlerdi,..ama buna yeni cehepe engel,..zira akepenin yeni türkiyesinin hizmetkarı,...
yani bakın bunları olaylar olarak dizidiğimizde manzume bir araya çıkıyor,
yani bir araya gelip hedepe kazığını halka uygun gördüler bu üçü,..
beyinleri başkalarının bunların,
hoş eğerki cehepe birinci parti çıksa idi,...hedepe barajı geçmek kaydıyla bir o kadar zamn daha halk bu defa ters köşeye yatacaktı,...
cehepe atatürke dönmedikçe akepeden farkı yoktur,...mehepe ise dine kaymadan oy artıramaz,
dine kaydıkçada yeni akepe olur,..
-
Bence hdp demokratik sisteme kandile rağmen kazandırılabbilinir,çağdaş demokratik ulus devletin demokratik partisi olarak var olabilirse, bence türkiye ve Türk ulus devleti için iyi olur diye düşünüyorum.
-
şimdi anladıysak doru,...bunların işte ara verdiği döneme ratingçiler destek olarak yetiştiler,...
birde bu ara dönem aslında ara da vermedi,
bahsettiğim üçlü yönetimde,...
-
[QUOTE=tutku;494586]Bence hdp demokratik sisteme kandile rağmen kazandırılabbilinir,çağdaş demokratik ulus devletin demokratik partisi olarak var olabilirse, bence türkiye ve Türk ulus devleti için iyi olur diye düşünüyorum.[/QUOTE]
bu zaten vardı sayın tutku geçmişin cehepesinin içinde idiler,
dışarı çıktılarsa bir bildikleri var ki çıktılar,
burada bakın cehepenin sorunu önceki sorunu atatürkü atıp sadece demokrat oluşu, şimdiki sorunu ise yeni cehepe olayı,...yani tr nin yörüngesinin kayışında bende varım benimde tuzum olsun diyor,....
mehepenin önceki sorunu ise o meşhur adana mitinginde dine kayışları,...şimdiki sorunu ise bu dine kayışta bir türlü yol alamamaları, zira dinci iki parti aktör olarak zaten varlar,...
dolaysı ile hem mehepe hem cehepe için atatüğke dönüş şart,..yetmez bir de anti emperyalist olmaları gerekiyor,...
-
şimdi bakın hükümetiniz yok, ratingçiler bir güzel götürüyor ülkeyi,..basit doları kontrol edip borsaya ara gazı vercekler,...bu proje onların çünkü,..
demişler ya tr türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir diye o mesele,..
-
Demokratik hukuk devleti normları gözetilerek kültürel haklar evrensel değerler gözetilerek oluşturulabilinir. önemli olan demokratik ulus devlet ilkeleri doğrultusunda
entegre olmak . bence evrensel değerler dikkate alınarak ulus devlet ilkeleri doğrultusunda başarılabilinir.
-
bu seçimin bu olacağı baştan belli, zira akepe oy kaybetmek için her şeyi denedi,
merkez bankası ile kavga etti, osloyu dolmabahçeye taşıdı, aksaray işi büyük tartışma nedeni oldu,..keza seçim ve öncesinde cbaşakanının tarafsız kalamaması,...alttan ima edebilirdi, gitti aktör oldu, ipe un serdi,..
bizim topiğimizde %10 kaybın bölüşüleceği yazıyor,...kayıtlarımızda var, bununda diğer üçlü tarafından pay edileceği yazıyor,...tabi cehepe ataürkü ön plana almayınca , anti emperyalist olamayınca, yani olaylara [B][I]yeni[/I][/B] kalıncahedepe akepe kayıplarından 3 yerine 6 aldı,..
6 idi 12 oldu,..şimdi kimler kime çalışmış hep belli,...
ilaveten
üçlüden birincisi hale koltuğunda,
ikincisi eğit donata razı oldu,
üçüncüsü ise gitti geldi yerinde kaldı,...işinin başında, işi keisp biçme terzilik,...
yönetimde ratingçiler + bu manzume,
-
Üstat herşeye rağmen geleceğe umutla bakmak istiyorum. fakat bu mecliste kurulacak olası hükümetten beklentim yolsuzluk komisyono oluşyurularak bu ülkeyi soyanlaradan satanlardan hukuk kuralları içersinda hesap sorulması.
-
[QUOTE=tutku;494591]Demokratik hukuk devleti normları gözetilerek kültürel haklar evrensel değerler gözetilerek oluşturulabilinir. önemli olan demokratik ulus devlet ilkeleri doğrultusunda
entegre olmak . bence evrensel değerler dikkate alınarak ulus devlet ilkeleri doğrultusunda başarılabilinir.[/QUOTE]
syın tutku bu bizimki olsun inşallah başarabiliriz,
ama nasrettin hoca üç şey yapmış,
1.eşeğe ters oturmuş
2.parayı veren düdüğü çalar demiş,
3.sü.....
2.si yani parayı verenin ve bunun çizdiği şablon çok önemli,
demekki bahsettiğinizin olabilmesi için yani ulus devleti demokratik yoldan koruyup barışçıl şekilde devam edebilmemiz için bütün kesimlerin 2.ye yani parayı verene anti emperyalist olmaları şart,
buda haliylen biji obama ile olanaksız,..
yani [B]3.sü,
göle maya çalmak,....[/B]
-
5 dak grafta Garan 8.14 altına kayışta bir miktar düşüş olabliir görüntüsü var.endeksde 97.800 altına kayışta bir miktar düşüş bekliyorum.
-
ben bir flat daha ettim,
kalanlar 104475, 103100,..
102250 yi flat ettim,
-
sayın sszul
bakın gold 1189.x te buradan 1120.x çıkıp çıkmayacağı takip edilmeli,..
-
[QUOTE=indregandi;494596]ben bir flat daha ettim,
kalanlar 104475, 103100,..
102250 yi flat ettim,[/QUOTE]
yada yön dediğiniz gibi C değişmez.şimdi 13 senedir hiç bir şeyi düzeltmemissiniz aksine adalet hukuk şiddet baskı tahakkum akla ne gelebilecekse her şeyi yapmıssınız yani tam bir DİKTATOR otoriter uygulama.
Açıkcası C düşüşüne hükümet edecek olanların içinde bulunduğumuz gidişatın sorumlusu değil 13 senedir bu ülkeyi yöneten küresel ekonomik gidişatın iyi dönemine gelmelerine rağmen bu günkü tablonun nedeni olan yolsuzluk çetesi hükümetinin bulunmasını isterdim. aksi halde gelecek hükümete haksızlık etmiş olunur.
-
[QUOTE=indregandi;494597]sayın sszul
bakın gold 1189.x te buradan 1120.x çıkıp çıkmayacağı takip edilmeli,..[/QUOTE]
1220 mi 1120 mi..
gold da ana poz la bekliyorum az biraz da günlük trade
ortalamam 1145
-
[QUOTE=sszul;494600]1220 mi 1120 mi..
gold da ana poz la bekliyorum az biraz da günlük trade
ortalamam 1145[/QUOTE]
sayın sszul,
o yazdığımı bende farkettim, ama hatalı yazıldığını anlayacağınızı düşündüm, itirazda gelmedi o gün,..
orada 1120.x yazdığım 1220.x, doğrusu bu,
ben goldu 1189.x ten başlatıp 1220.x geçmesini şart koşuyorum, zaten bunu bir kaç kez denedi geçmişte,...
1189.x son saykılı idi,...1220.x ise geçmesi gerekli saykıl seviyesi,
zamanda ise önümüzdeki haftadan itibaren bunu başarması için son 3 haftası,
tabi sp ve dxy ikilisi bırakırsa,..
-
[QUOTE=sszul;494289]günaydınlar ;
memleketimize hayırlı olsun ....halk mesajını verdi. anlayan topa girsin artık.
bu arada sayın Gandi ; gold konusunda ne düşünüyorsunuz . çok baskılandı da[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;494290]baskıyı yapan belli,...sp ve usd ikilisi yukarıda kalabilmek için bunu aşağı basıyorlar,...
zamanda bu hafta dahil kalan son 4 hafta,
haftaya kalan 3 hafta,
bu 3 hafta obcektif çıkış halinde gelişmeli,..
1189.x ve [U][B]1120.x[/B][/U]
bu 1220.x geçilmeli kalınmalı, yoksa olmuyor, şablağı vuruyorlar,..[/QUOTE]
sayın sszul buradaki 1120.x 1220.x olacak,...zaten bir altta 1220.x geçiyor,..
-
[QUOTE=indregandi;494603]sayın sszul,
o yazdığımı bende farkettim, ama hatalı yazıldığını anlayacağınızı düşündüm, itirazda gelmedi o gün,..
orada 1120.x yazdığım 1220.x, doğrusu bu,
ben goldu 1189.x ten başlatıp 1220.x geçmesini şart koşuyorum, zaten bunu bir kaç kez denedi geçmişte,...
1189.x son saykılı idi,...1220.x ise geçmesi gerekli saykıl seviyesi,
zamanda ise önümüzdeki haftadan itibaren bunu başarması için son 3 haftası,
tabi sp ve dxy ikilisi bırakırsa,..[/QUOTE]
anladım üstad açıklama için teşekkürler ....
-
103100 flat ettim,
kalan 104775 ler,
-
fırsat olursa bunları aşağıdan long yönde yerine koyacam, olmaz ise 104775 leri flat edecem,..
-
üstad pala seni takip mi ediyo nedir :)
gold dediniz ..uyandı inek
-
[QUOTE=sszul;494612]üstad pala seni takip mi ediyo nedir :)
gold dediniz ..uyandı inek[/QUOTE]
ne oldu nasıl bir ilişki kurdun,..ben dikkat etmedim,..
-
[QUOTE=indregandi;494615]ne oldu nasıl bir ilişki kurdun,..ben dikkat etmedim,..[/QUOTE]
vurdu golda hemen ardından ...tabi
-
[QUOTE=sszul;494616]vurdu golda hemen ardından ...tabi[/QUOTE]
aynen
-
geçmiş olsun,iyi akşamlar,emeklerinize sağlık...
-
[url]https://twitter.com/Doktor_Alman/status/608500206368382976/photo/1[/url]
-
-
-
-