owwwww mondiyooooooo
Printable View
owwwww mondiyooooooo
[quote=Astatin;310674]Hacıseku,
Teprik ve takdirle izliyorum valla..Bugün gorcıs sörf ediyorsun helal..[/quote]
Patron şimdiye kadar aldıklarımı geri verip çarpılmam gerekiyordu ama du bakalım günü artı kapatabilecek miyim...:o
bu gelen AL da yamulcak anlaşılan eğer yamulursa üst üste 4 kez long sinyal yamuldu artık şortların mevsimi mi geliyor yoksa :confused:
Bu XXX olaya olaya baya bir gizem katta yaw...birisi veiryo 3-4 kademey birden..sonra öbürü alıyor...aktiften tekrar felan..way be kimdi acaba diyorsun içinden
[QUOTE=Astatin;310683]Bu XXX olaya olaya baya bir gizem katta yaw...birisi veiryo 3-4 kademey birden..sonra öbürü alıyor...aktiften tekrar felan..way be kimdi acaba diyorsun içinden[/QUOTE]
kod adi xxx olan bi palacık
[quote=Astatin;310683]Bu XXX olaya olaya baya bir gizem katta yaw...birisi veiryo 3-4 kademey birden..sonra öbürü alıyor...aktiften tekrar felan..way be kimdi acaba diyorsun içinden[/quote]
benim bile öğle arası aktif verdiğim emirler 3-4 kademe oynattı şaka gibi eskiden 2 kademe bile oynamazdı... bu gidişle ben de pasiften işlem yapacağım.
milletin kontrat sayısı iyice düştü galiba ama vob yönetimi hala 900 tl de diretiyor statükonun dibine vuruyor yönetim
Spotu bırakmak istemiyorlar gibi bir görüntü var...
[quote=Astatin;310683]Bu XXX olaya olaya baya bir gizem katta yaw...birisi veiryo 3-4 kademey birden..sonra öbürü alıyor...aktiften tekrar felan..[COLOR=red]way be kimdi acaba diyorsun içinden[/COLOR][/quote]
[quote=sovalye;310690]benim [COLOR=red]bile aktif verdiğim emirler 3-4 kademe[/COLOR] oynattı şaka gibi eskiden 2 kademe bile oynamazdı... bu gidişle ben de pasiften işlem yapacağım.
milletin kontrat sayısı iyice düştü galiba ama vob yönetimi hala 900 tl de diretiyor statükonun dibine vuruyor yönetim[/quote]
bu seferlik yanıtını aldık..selamlar şövalpat
ben toplantıya kaçar..fantazi noktaya ts yazılır..bol şans... %4 düşelim kanaatimce
500 flat long yok..Çarpılmadan bitirelim bari günü...
Iyiki izliyorum yaw bu ne hal pala bıçağı bilemiş walla
- Duyuru -
VOB Endeks 30 kontratlarının fiyatı yarından itibaren 1.500 TL olacaktır. İki puan düştü diye teminatların düşeceğini bekleyenlere patronun kim olduğu öğretilecektir.
-- Zotriks Haber --
:..: