hisselerin sınıflandırılmasına piyasa feci bozulmuş , resmen trip atıyo agalar..
Printable View
hisselerin sınıflandırılmasına piyasa feci bozulmuş , resmen trip atıyo agalar..
Nuri kardeş seni severim,ama on yüz bin milyon yanılmanı isterim..
Yaw kardeşim yanıl artıkın..mahvolduk ayu kalmadı...yiter be yiter...
Tüm ayusen adına...T..C
sabahleyin dünkü sat sinyalinin teyidini aldım ve şortladım 83400 den ancak sonra flatlayarak sadece gün içi şort aç kapa yaparak 400 puan topayabilidm 3 işlem ile ancak hiç kımıldamasam 600 puan cepte idi ve komisyon da kar kalacaktı .dnghala şorttayım bu 3 işlem de zararsız çok şükür ufff geldik sınıra 700 lere hadi bakalım burayıda kırda haftasonuna şort kalayım
şeytanın en büyük başarısı insanları kendinin olmadığına inandırmasıdır hesabıı olmasın patronlar..yani düşmeyecek süsü verip pois düşebilirmi acep..gap felan devamında..ühühü tersi de olabülür
Tom seni seviyorum...
Goyverdun gittun beni oyy
Allahundan bulasun...:)
Spotta tepe yuvarlak geleceği parlak derdi...kulakları çınlasın selçuki....
net 300 puan kar...geceye flat..
şunu 100 kontrat yapsak dehşet olacak..ama sabır...........
kanımca by da böyle yapar..
100 kontrat daytradede para basar..
750 den flat yeter artık...
Hade beaahhhh tam zevkli yerinde bitti...üüü
[quote=abka;294613]net 300 puan kar...geceye flat..
şunu 100 kontrat yapsak dehşey olacak..ama sabır...........
100 kontrat daytradede para basar..[/quote]
100 kontratta stop işi karışık eli titrer adamın...
[quote=strategist;294597]bu kadar da numaradan bir düşüş görmedim... .dng
yvld...[/quote]
kar realizasyonu...
[QUOTE=perfectt;294617]100 kontratta stop işi karışık eli titrer adamın...[/QUOTE]
cidden öyle..100 kontrata neredeyse 840 milyar poz. demek..
ama daytradede bu çok sıkıntı olmuyor..
ha ani bir haber gelirse(11 eylül,istanbulda patlama falan,işte o zaman duman)
herkese iyi tatiller...
[quote=Astatin;294611]şeytanın en büyük başarısı insanları kendinin olmadığına inandırmasıdır hesabıı olmasın patronlar..yani düşmeyecek süsü verip pois düşebilirmi acep..gap felan devamında..ühühü tersi de olabülür[/quote]
bende onun için haftasonuna şort girdim :..: bide acayip düşüş bekliyorum nedeni az sonra
[QUOTE=seagate;294539]abi şimdi adamlar ne var ne yok satmaya karar verdi.. misal 30 dakka sonra.. bunu aralarında biliyolar.. sadece biz bilmiyoruz belli bu.. yani bunu kastediyorum.. adam isterse alıyor isterse veriyor.. veya alacaklar belli bu .. ne olacağı.. sadece biz bilmyioruz..[/QUOTE]
Bu kadar büyütme Segate bunları.
Kanalın üstüne değdi düşüyor.
Basit birşey.
Jelibon.
[quote=abka;294620]cidden öyle..100 kontrata neredeyse 840 milyar poz. Demek..
Ama daytradede bu çok sıkıntı olmuyor..
Ha ani bir haber gelirse(11 eylül,istanbulda patlama falan,işte o zaman duman)[/quote]
stopsuz hiç olmaz o işte demek istediğim şuydu 10 pozla 300 puan zarara girse 300 puan kaybettim dersin 100 pozla 300 puan zarara girse 3000 tl dersin... Aslında iyi bir sistemle hiç farkı yoktur ama psikolojisi zor oluyor...birde 2 defa arka arkaya kaybettinmi sinirlerin yıpranıyor onun yerine 25 açıp kaybedince 50 açıp kaybedince 100 açmak mantıklı 300 stopla oynasan 2 kaybet 1 kazan 225 puan kurtarıyor...
[QUOTE=abka;294563][B]bşktaşda dönüş tamam..[/B]zirveden [COLOR="Red"]çok yüksek hacim [/COLOR]ve [COLOR="Red"]tepeden %10 aşşağı[/COLOR]...
eee inşallah 2 yıl içinde imkb-100 de 30.000 olursa bştajı 2.00 dan alırız..[/QUOTE]
Aney, ne fiyatlanacak şimdi yani, ueafyı alamayacaz, şampiyon olamayacazmı.:..:
[QUOTE=seagate;294566]kusura bakmada abi borsadan bahsediyoruz borsa bile değil vob.. kimileri kumar diye niteliyor.. kumar mı değil mi bilemem benim ilmimi aşıyor.. pehhhhhhhh ben diyorumki ne olacağı belli biz bilmiyoruz sadece.. bu efg iş yatırım tüm pozisyonları almış bunlar ilahi güç mü insan da bunlar ne yapacakları belli tanıdık olsalar gidip sorarsın ne olacağını söylerler... satmaya karar verirlerse düşer almaya karar verirlerse yükselir.. bu ayrı bi olay rızık felan kısmıyla bağlantı kuramıyorum..[/QUOTE]
Çok yanlış düşünüyorsun.
Böyle birşey asla olamaz.
yuzde -3.89 kaldi yuzde -5 e oda pazartesi tamamlanir insallah geceye short devam....
[quote=last trader;294632]yuzde -3.89 kaldi yuzde -5 e oda pazartesi tamamlanir insallah geceye short devam....[/quote]
Direk 80.600 açar,o biçim diyorsun yani....:o
işte nedeni arkadaşlar 120 dk lıktaki grafiğe ve indikteki NU ya dikkat ayrıca kanalda patladı bi tek sistemin sinyal vermesi kalmış oda verene kadar ooooo
[URL="http://img718.imageshack.us/i/v30120dklk.jpg/"][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/4885/v30120dklk.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]
4 ay boyunca ufak işlemlerle borsayı takip ettim 8 aydır resman bu işi yapıyorum teknik analiz kursu aldım 6 aydır tamamlayamadığım sistemim üzerinde çalışıyorum sabah 9:00 akşam 18:30 a kadar ekran başındayım... çoğu gece sistem çalışması yapıyorum...vara yoğa pozisyon açmadan tekniğe dayalı işlemler yapmaya çalışıyorum.. Büyük emek verdiğimi düşünüyorum evimi bu işle geçindiriyorum kumar olduğunu asla düşünmüyorum.....
[quote=perfectt;294637]4 ay boyunca ufak işlemlerle borsayı takip ettim 8 aydır resman bu işi yapıyorum teknik analiz kursu aldım 6 aydır tamamlayamadığım sistemim üzerinde çalışıyorum sabah 9:00 akşam 18:30 a kadar ekran başındayım... çoğu gece sistem çalışması yapıyorum...vara yoğa pozisyon açmadan tekniğe dayalı işlemler yapmaya çalışıyorum.. Büyük emek verdiğimi düşünüyorum evimi bu işle geçindiriyorum kumar olduğunu asla düşünmüyorum.....[/quote]
Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız,başarılar dilerim.Fazla güven hata yaptırır...
Sevgili catedral derki; " herkes sonunda,fasulyadan nohuttan,herhangi bir hububattan dolayı batışı tadar "...
Ben 3. doğru gidiyorum...
Siz tadmazsınız inşallah....en içten samimiyetimle...
[quote=EMEKDAR;294642]Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız,başarılar dilerim.Fazla güven hata yaptırır...
Sevgili catedral derki; " herkes sonunda,fasulyadan nohuttan,herhangi bir hububattan dolayı batışı tadar "...
Ben 3. doğru gidiyorum...
Siz tadmazsınız inşallah....en içten samimiyetimle...[/quote]
İnşallah sizde tatmazsınız bir daha sn. emekdar..
peki nerde hata yapıyorsunuz siz çok eskiden beri bu iştesiniz bildiğim kadarıyla ..
[quote=perfectt;294645]İnşallah sizde tatmazsınız bir daha sn. emekdar..
peki nerde hata yapıyorsunuz siz çok eskiden beri bu iştesiniz bildiğim kadarıyla ..[/quote]
Çok kısaca ifade etmek gerekirse,esnek değilim,piyasada kaypak olmak gerekiyor...
Doğrularlarınla piyasada hareket etmek bitiriyor..
Ak dediğine aynı anda dönüp kara diyebilmek gerek...anlatabilmişimdir inşallah...
Dileğin içinde teşekkürler...
[quote=EMEKDAR;294634]Direk 80.600 açar,o biçim diyorsun yani....:o[/quote]
nasip artik abi ne acarsa tamamlasinda+.
[quote=EMEKDAR;294647]Çok kısaca ifade etmek gerekirse,esnek değilim,piyasada kaypak olmak gerekiyor...
Ak dediğine aynı anda dönüp kara diyebilmek gerek...anlatabilmişimdir inşallah...
Dileğin içinde teşekkürler...[/quote]
Önemli olanın kararlarımızın doğru çıkması değil demişti hocam amaç para kazanmak tersede gitse bir stratejin olması lazım derdi en basitide stop...
Bizim fiyatları takip etmemiz lazım aslında o dönüyorsa bizde dönmeliyiz sorgulamamız lazım, piyasayla inatlaşılmaz...kurallar basit aslında uygulaması zor bende kendimi ehlileştirme evresindeyim...hoşgörünüze sığınarak nacizane fikirlerimi öğrendiklerimi yazdım Sn. Emekdar
Herkese iyi akşamlar iyi tatiller.....
[quote=EMEKDAR;294647]Çok kısaca ifade etmek gerekirse,esnek değilim,piyasada kaypak olmak gerekiyor...
Dileğin içinde teşekkürler...[/quote]
kesinlikle,........
[QUOTE=abka;294538]işte bşktaş grafiği..
yemişim vobu...
evet bşktaş da geçici sat oluştu..şuanda 11.00
3.92 den haziranda al vermiş..al sana %200 kar..offffffffffff
[IMG]http://i53.tinypic.com/160f0h2.jpg[/IMG][/QUOTE]
vaayyy beşiktaşım.. ne süründürmüştü beni aylarca 2 yıl önce.. neredeyse takım değiştiriyordum bu hisse yüzünden..
altın short poz açtım 1318 den.. birkaç yıl beklemeyi düşünüyorum bu pozda..:)))
[QUOTE=EMEKDAR;294608]Nuri kardeş seni severim,ama on yüz bin milyon yanılmanı isterim..
Yaw kardeşim yanıl artıkın..mahvolduk ayu kalmadı...yiter be yiter...
Tüm [COLOR="Red"]ayusen[/COLOR] adına...T..C[/QUOTE]
seni, [COLOR="Red"]ayusen[/COLOR]'in başkanı seçiyoruz emekdarım..:..:
sn selçuklu aşağıda parite sayımları hakkındaki görüşlerini alabilirmiyim..özellikle 1.97 hedef konusunda...
[url]http://www.godmode-trader.de/nachricht/EW-Analyse-EUR-USD-im-BIG-PICTURE-Kursziel-197-fuer-den-Euro,a2319481,b71.html[/url]
dün gibi hatırlıyorum euro 1.15 civarına düşünce euro piyasadan kalkacak yok almanya marka dönüyor ingiltere sterline euroları cimento fabrikasına yakıt yapıyolardı..sarkozy 1dolar1 euro olmalı demeç muhabbeti çıkmıştı.. avrupa birliği kalmamıştı ortada; para çöp olmuştu.. evdeki yastık altı eurolardan kurtulmak gerekiyordu... gelinen nokta ortada.. pehhhhh bu işin doğası bu demek.. [B]güvenli liman olacak nerdeyse işe bak..
[/B]
[quote=seagate;294717]dün gibi hatırlıyorum euro 1.15 civarına düşünce euro piyasadan kalkacak yok almanya marka dönüyor ingiltere sterline euroları cimento fabrikasına yakıt yapıyolardı..sarkozy 1dolar1 euro olmalı demeç muhabbeti çıkmıştı.. avrupa birliği kalmamıştı ortada; para çöp olmuştu.. evdeki yastık altı eurolardan kurtulmak gerekiyordu... gelinen nokta ortada.. pehhhhh bu işin doğası bu demek.. [B]güvenli liman olacak nerdeyse işe bak..
[/B][/quote]
Buna gaza getirmek denir bütün bu şeyleri birileri kafasından uyduruyo sizde fazla ciddiye alıyosunuz hehe
ben niye ciddiye alim abi olanı söylüyorum.. pehhh tamam mesaj alındı..
[quote=jerfin;294659]altın short poz açtım 1318 den.. birkaç yıl beklemeyi düşünüyorum bu pozda..:)))[/quote]
Hanımlar altunu satmayı değil,almayı düşünürler sen satıyorsun...:)))
[quote=jerfin;294660]seni, [COLOR=red]ayusen[/COLOR]'in başkanı seçiyoruz emekdarım..:..:[/quote]
Hııı seçersin,bilirim ben seni..:) beni arkadan hançerler,cesedimide yolun ortasına serersin...üüü
Ama avatarından gördüğüm kadarıyla çok kötü çarpılmışsın,ayu hayvanı öldürülmez...buda sağan ders olsun....kom
[B]jerfin[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=291378#post291378"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]günaydın kanalizasyonda yaşayan voborsa türleri..:))):)))[/I]
[I][IMG]http://ressim.net/a/upload/eeacd16d.jpg[/IMG][/I]
[I]Ahanda ısbatlı,delilli.suç üstü..üüüüüüüüü[/I]
Dow, çizginin altına bırakmamak için kıvanıyorlar....
[IMG]http://666kb.com/i/bn5udhnae8vvz5k2a.gif[/IMG]
1-2 yıl aradan sonra şöyle bir hisselerin grafiklerine göze atayım dedim de bu ne be kardeşim yuh dedim artık bu seviyelerden hisse almak akıl işi değil diye düşünüyorum yüksek prim yapmayan tek tük hisse kalmış en azı bile 4-5 kat katlamış krizdeki fiyatını ulen be herkese dedim kriz zamanı görüştüğüm kişilere ARÇLK TOFAS al at kenara dedim kendimiz bi lot bile almadık ::: kriz en az 1-2 sene daha devam eder yatay piyasa olur diye düşünüyordum ondan hisselerden uzak durmayı tercih etmiştim ama uzun vade durabilecekleri tavsiye ettim,şimdi bakıyorumda 2 sene nerden nerelere gelmişler :o artık bana göre hisse devri kapanmıştır taki bi dahaki krize kadar :o
[quote=enorton;288883]Matriks yeni versiyon çıkarmış 2.7.1 deneyen oldu mu acaba?
[URL]http://217.195.205.163/download/setupint.exe[/URL][/quote]
[quote=enorton;288952]Kendimi feda ettim ve denedim. Sonuç hüsran :mad: Yüklemeyin boşu boşuna, eskiden çalışan sistemleriniz çalışmayabilir. En son stabil çalışan versiyon olan 2.6.9 birazdan upload edip linkini buraya koyacağım, eskiye dönmek isteyenler için...[/quote]
[quote=enorton;288970]Matriks 2.6.9
[URL]http://hotfile.com/dl/69515636/df75b72/enorton.rar.html[/URL]
Rar Şifresi : [B][COLOR=Red]besiktas[/COLOR][/B] :D[/quote]
[quote=indregandi;289175]güzel bir çaba enerton, tebrikler,
dostum aradaki farklar belki söylenmiştir ama bir daha rica etsem,...[/quote]
[quote=enorton;289188]2.6.9 en son stabil çalışan versiyon, bundan sonraki versiyonlarda 2.7.0 ve 2.7.1 de bazı sistemler ve indicatorler sonuç üretmiyor ya da yanlış sonuç üretiyor.[/quote]
en son astatin, sazanın orada okey verince denedim ve hapı 2.7.3 ile yuttum, mtx aradım 2.7.4 çıkardık dediler yetmezmiş gibi, 3 saattir uğraşıyorum, artık kafayı yiyecem kendi tanımladığım indikler çalışmıyor, hocaya gidip kurşun döktürecem, pc çökmelerindem sonra bu da tuz biber oldu, sorun şu kendi tanımladığınız bir indikatörünüz var ve seans esnasında bunu atıyorum parametre 5 le takip ediyorsunuz, ağanın kıvrak hareketleri nedeniyle ince yapıyorsunuz indiğin üzerine tıklayıp yeni değerinizi girdiğinizde o değer le artık izliyordunuz, şimdi bu olmuyor veya indiğinizin förmül parametresi, 1-50 arsında siz bunu 55 yaptınız py öyle istiyor, 50 sınırını geçtiğinden uyarı gelecek, browserden 50 yapıp girin, sonra indik data penceresine girdikten sonra üstüne tklayıp bu defa kaydet dediniz 55 olması lazım olmuyor, banane diyor, bunlar 3 saat öncesine kadar normaldi ama şimdi benim için büyük sorun ve çok üzgünüm,....
Enorton hayata döndürdü, onun hot file zipi ile yırttık paçayı, şimdi sayfaları yeniden yükleyeceğiz iş bitecek artık, çok sağol emortim,...